- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu habere yalandaı muge sabah kızdı da haberedün yayın sonrası müge anlıı :1no2:
48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu. Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.
ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı. :1no2:
İlk defa Mügenin reyting için konuştuğunu düşündüm.Hoşuma gitmedi.Şimdi kayınvalidenin yerine kendimizi koyalım.Sonuçta o bebişin annesi yüzünden 6-7 kişi hapiste.Kin güdüp gelip çocuğa zarar verebilirler.Enbaşta Ümit aklına esip gidip annesinin evinden kızını alıp sokaklarda tutabilir, satabilir.Kadın bence medya bu olaylarla ilgilenirken kızı yuvaya verdi ki birşey olursa hemen yine Mügeye haber verecek.Ümiti istememeside doğal.Ya adam ol gel, yada gelme diyor işte bu kadar basit.
Bide Ümitin kriz geçireceği belliydi.Arif Vermli ellerinin kavuşturmuş hiç midahe etmedi takii çağırılıncaya kadar.Bu senin işin millet çağırmadan gidip ilgilensene hayret ettim bugün.
İlk defa Mügenin reyting için konuştuğunu düşündüm.Hoşuma gitmedi.Şimdi kayınvalidenin yerine kendimizi koyalım.Sonuçta o bebişin annesi yüzünden 6-7 kişi hapiste.Kin güdüp gelip çocuğa zarar verebilirler.Enbaşta Ümit aklına esip gidip annesinin evinden kızını alıp sokaklarda tutabilir, satabilir.Kadın bence medya bu olaylarla ilgilenirken kızı yuvaya verdi ki birşey olursa hemen yine Mügeye haber verecek.Ümiti istememeside doğal.Ya adam ol gel, yada gelme diyor işte bu kadar basit.
Bide Ümitin kriz geçireceği belliydi.Arif Vermli ellerinin kavuşturmuş hiç midahe etmedi takii çağırılıncaya kadar.Bu senin işin millet çağırmadan gidip ilgilensene hayret ettim bugün.
Kızlar sımdı muhammetın ölüm nedeni ve seklı degısmedı dımı?
Bu manyaklar yani dilber gercekten vurmusta öle mı ölmüş şimdi
değişmedi canım+++ daha kötü şeylerde olmuş olabilir
bu habere yalandaı muge sabah kızdı da habere
dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası ben de bakarı dıyor studyodakıler alkıslıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor
cocuk bakmak o kadar kolay mı....
En guvenılır yer suna devlet....
o kız cocugu bır cok şeyı gordu...
Umıtle beraber kalsa aynı olaylarla sureklı yuz yuze gelecek...
En dogru karar verıldı...
Bugun programda bagıran bagırna....
dılberın babası da dıyor kı..dılber kandırılımış o masum dıyorr
onlaradan dolayıda olabilir ama
sebeb o değil çocuğun onlardan olmadığını düşünüyorlar.
Müge hanımda bu kanıda ..
hepsi aynı bunların ne dilberin nede ümitin ailesinde iş yok
vicdanlı insan olsalar o çocuğu hemen yuvaya tıkıştırmazlardı
ama çokta iyi oldu yuvaya verildiği çünki bunların hiçbirinin yanında
o çocuk sağlıklı bir birey olamazdı ya ümit olurdu ya dilber..
ama genede aileler çocuğu vicdanen istemeleri lazımdı..
bence o kadın hiç de okadar düşünceli bi insan değil başına kalcak hepten die istemedi
dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası ben de bakarı dıyor studyodakıler alkıslıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor
cocuk bakmak o kadar kolay mı....
En guvenılır yer suna devlet....
o kız cocugu bır cok şeyı gordu...
Umıtle beraber kalsa aynı olaylarla sureklı yuz yuze gelecek...
En dogru karar verıldı...
dilber kandirilirsa bende insan degilimbenneyaptımki