• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bencede yuva en iyisiydi babaannede kalsa yarın öbür gün etraf annen şöyleydi böyleydi diye başlıcaklardı, temiz olur okula gider çocuk. o kurtulsun karnı doysun bari.

dün yayın sonrası müge anlıı :1no2:
48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu. Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.
ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı. :1no2:
bu habere yalandaı muge sabah kızdı da habere

İlk defa Mügenin reyting için konuştuğunu düşündüm.Hoşuma gitmedi.Şimdi kayınvalidenin yerine kendimizi koyalım.Sonuçta o bebişin annesi yüzünden 6-7 kişi hapiste.Kin güdüp gelip çocuğa zarar verebilirler.Enbaşta Ümit aklına esip gidip annesinin evinden kızını alıp sokaklarda tutabilir, satabilir.Kadın bence medya bu olaylarla ilgilenirken kızı yuvaya verdi ki birşey olursa hemen yine Mügeye haber verecek.Ümiti istememeside doğal.Ya adam ol gel, yada gelme diyor işte bu kadar basit.
Bide Ümitin kriz geçireceği belliydi.Arif Vermli ellerinin kavuşturmuş hiç midahe etmedi takii çağırılıncaya kadar.Bu senin işin millet çağırmadan gidip ilgilensene hayret ettim bugün.

bence o kadın hiç de okadar düşünceli bi insan değil başına kalcak hepten die istemedi

İlk defa Mügenin reyting için konuştuğunu düşündüm.Hoşuma gitmedi.Şimdi kayınvalidenin yerine kendimizi koyalım.Sonuçta o bebişin annesi yüzünden 6-7 kişi hapiste.Kin güdüp gelip çocuğa zarar verebilirler.Enbaşta Ümit aklına esip gidip annesinin evinden kızını alıp sokaklarda tutabilir, satabilir.Kadın bence medya bu olaylarla ilgilenirken kızı yuvaya verdi ki birşey olursa hemen yine Mügeye haber verecek.Ümiti istememeside doğal.Ya adam ol gel, yada gelme diyor işte bu kadar basit.
Bide Ümitin kriz geçireceği belliydi.Arif Vermli ellerinin kavuşturmuş hiç midahe etmedi takii çağırılıncaya kadar.Bu senin işin millet çağırmadan gidip ilgilensene hayret ettim bugün.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Aynen katiliyorum canim sana....

Umıt dun cocguda muhammed oldu dedı

sımdı umıt ben cocuga bakarım dıyor.....

pekı nıye bunca zmaan bakamadı.....

burda babannede oğlu ve gelini gibi suçlu
ağzı anca esnaflığın verdiği laf kalabalığı yapıyo
ümite hak verdim o adam neden öğle olmuş belli
annesi çeneden başka biş yapmıyo
çocuğu oğlumdan değil diye birde ümit başıma bela olur diye istemiyo..

onlaradan dolayıda olabilir ama
sebeb o değil çocuğun onlardan olmadığını düşünüyorlar.
Müge hanımda bu kanıda ..
hepsi aynı bunların ne dilberin nede ümitin ailesinde iş yok
vicdanlı insan olsalar o çocuğu hemen yuvaya tıkıştırmazlardı
ama çokta iyi oldu yuvaya verildiği çünki bunların hiçbirinin yanında
o çocuk sağlıklı bir birey olamazdı ya ümit olurdu ya dilber..
ama genede aileler çocuğu vicdanen istemeleri lazımdı..

dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası ben de bakarı dıyor studyodakıler alkıslıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor

cocuk bakmak o kadar kolay mı....

En guvenılır yer suna devlet....

o kız cocugu bır cok şeyı gordu...
Umıtle beraber kalsa aynı olaylarla sureklı yuz yuze gelecek...
En dogru karar verıldı...

dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor

kesinlikle haklısın, yok öyle vur kır döv pislik içinde yaşat hatta öldür sonra ben bakarım ederim de. en iyi yer yurt. o çocuğun gözü önünde de yemişler o haltları. çocuğun unutması lazım.

onlaradan dolayıda olabilir ama
sebeb o değil çocuğun onlardan olmadığını düşünüyorlar.
Müge hanımda bu kanıda ..
hepsi aynı bunların ne dilberin nede ümitin ailesinde iş yok
vicdanlı insan olsalar o çocuğu hemen yuvaya tıkıştırmazlardı
ama çokta iyi oldu yuvaya verildiği çünki bunların hiçbirinin yanında
o çocuk sağlıklı bir birey olamazdı ya ümit olurdu ya dilber..
ama genede aileler çocuğu vicdanen istemeleri lazımdı..

Bende kayınvalideden nefret ediyorum korktuklarıda kesin.Maşallah Dilberle Ümitin bulaşmadığı pislik yok.
Versinler kızlarına ben bakarım.gerçekten bakarım.Bu arada kızın verildiği yuvayı söyletmeleride doğru olmadı bence.Bugün program biraz garip geçiyor.

Dılberın babası dilinin ucuyla ben bakarım dedı,sonra alkışı duyunca celallendı..
Oda foss...

Back