Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Herkes katilin yakalandığına seviniyor ama ben aynı zamanda çok üzüldüm. Çünkü katil 18 yaşında bir çocuk. Üstelik okuyan bir çocuk. Geçen yıl liseyi bitirmiş. Bu yıl üniversite sınavlarına girecekmiş.

Katilin şöyle bir tip olmasını beklerdim: Hiçbir eğitimi yok, hiçbir geliri kazancı yok.. ailesi yok.. hayatta kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış.. Küçük bir para karşılığında her türlü kötülüğü yapabilecek bir sapık manyak… Veya: Akli dengesi hiç yerinde olmayan biri.
Ama katil olarak yakalanan çocuk hiç de öyle değil.

Çocuklarımızı niçin okula gönderiyoruz? İnsanlıktan çıksınlar diye mi? Suçu sadece o çocukta değil eğitim sistemimizde arayalım. Çürümüş kokuşmuş toplum yaşantımızda arayalım.

Katil gencin önünde uzun bir hayat vardı. Üniversite eğitimi vardı. Aile kurmak vardı. Sevdikleriyle yaşama hakkı vardı. Ama ne oldu? Kendisini bekleyen bütün güzellikleri kendi elleriyle yok etti.

Ya öldürdükleri? 25 yaşında bir kadın ve iki çocuk. Hem annenin hem iki yavrunun güzelliklerine bakmaya seyretmeye bile insan kıyamıyor. O kadar güzel varlıklar nasıl oluyor da büyük bir nefretle canice öldürülüyor? Geride kalan insanların acıları çok çok büyük. Ateş düştüğü yeri yakar. Şimdi onların acılarını biz hiç anlayamayız.

18 yaşında bir çocuk hem kendisinin hem pek çok kişinin hayatını mahfetti. Bunu iyi düşünelim. Böyle bir aptallığı nasıl yapabilir? İntihar etmekten bile çok daha kötü bir şey yaptı.

Bu çocuğu cezalandırmakla adalet yerini bulacak mı? O çocuğun hayatını, psikolojisini allak bullak eden ve böyle bir cinayete sürükleyen olaylar zinciri nedir tek tek bütün bunların üstünde durulmalı. Bu kesinlikle şart.
alıntıdır

Bu çocuğu cezalandırmakla adalet yerini bulacak mı? O çocuğun hayatını, psikolojisini allak bullak eden ve böyle bir cinayete sürükleyen olaylar zinciri nedir tek tek bütün bunların üstünde durulmalı. Bu kesinlikle şart.
bu sözlere asla katılmıyorum.18 yaş çocuk yaşı değil. ayrıca cezalandırmakla adalet yerini mi bulacak kelimesine hiç mi hiç katılmıyorum. ne olacak peki. adalet yerini bulmayacak mı... olmazsa serbest bırakalım. daha adaletli olur:nazar:

bir arkadaş akşam habertürkte söylemişler katili müge anlı bizi kaç saat neden merakla beklettiki diye yazmış ama bence hiç kimse bilmiyordu çünkü aile bile çok şaşırdı akşam yakalansaydı neden aileye polisler haber vermemiş

Bunu yazan bendim arkadaşım, akşam habertürkte söylendi de demedim ki yanlış anlamayın..akşam yakalanmış dedim mesajıma dönüp bakabilirsiniz.... habertürkün sitesinde gördüm haberin verildiği saat filan hepsi var orada, gördüğüm için yazdım...

Ya ben olayı başından bweri izliyorum sabah kahvaltı saatime denk geliyor diye.

İlknur kapıyı yabancıya açmazmış ama hoşlandığı alt komşusunun kardeşine açmış demekki bu 1,ikincisi ise başkalarının yanında yarım kollu gexen biri değilmiş ama öldüğünde yarım kollu badisi varmış üzerinde.
ve bu katilin abisi Gökhandan hoşlanırmış arkadaşına da öyle demiş.

bence bu çocuk işlemedi cinayeti yada tek değildi çünkü genç ve cahil biri olduğu için:fazla yatmazsın cezaevinde sen üstlen bile demiş olabilirler.

orada da anlatılanlara göre pek sağlam biri değilmiş İlknur.
Tecavüz falan olmmaış otopside incelenmiş.O kişi işlememiş olabilir gene ucu Gökhan adlı şahsa dokuncak bu olayın çünkü o da ilknura karşlık verirmiş.

YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK:eek:klava:

Programın başından beri hatta kayınvalideside Tahsin paraları , kiraları alıp karısına veriyor dedi.Allah bilir bunu heryerde söyledi.Bu çocukta kim bilir belkide madde bağımlısı.Bencede madde bağımlısı kimse o kadar cinayetten sorna sırıtmaz.Gökhanda içti içti yukarı çıktı bıçakla İlknuru korkuttu sonrada sırayla öldürdü.Ama ilginç olan İlknur neden imdat dememişte kavga etmiş.Hayret ediyorum.Bide Gökhan bile çalışmıyor.Bu kazanç nerden geliyor kira ödüyorlar, yiyorlar , içiyorlar anlamak zor.

ya arkadaşlar resmen saçmalıklar düğümü....

allah kimsenin gözünü dışarda koymasın evli barklı kadınsın sen sanane el alemin adamlarından tipinden boyundan posundan yaaa...

acayip sinir oluyorum gözü dışarda kadınlara....Çok üzgünüm çoook

Ya ben olayı başından bweri izliyorum sabah kahvaltı saatime denk geliyor diye.

İlknur kapıyı yabancıya açmazmış ama hoşlandığı alt komşusunun kardeşine açmış demekki bu 1,ikincisi ise başkalarının yanında yarım kollu gexen biri değilmiş ama öldüğünde yarım kollu badisi varmış üzerinde.
ve bu katilin abisi Gökhandan hoşlanırmış arkadaşına da öyle demiş.

bence bu çocuk işlemedi cinayeti yada tek değildi çünkü genç ve cahil biri olduğu için:fazla yatmazsın cezaevinde sen üstlen bile demiş olabilirler.

orada da anlatılanlara göre pek sağlam biri değilmiş İlknur.
Tecavüz falan olmmaış otopside incelenmiş.O kişi işlememiş olabilir gene ucu Gökhan adlı şahsa dokuncak bu olayın çünkü o da ilknura karşlık verirmiş.

İlknurla ilgili kötü konuşuldumu ben hiç duymadım.Bide üzerinde uzun kollu bir badi varmış.Onu ilk bulan Şenol tarif ederken bileğini göstererek hizasını belirtmişti.

yaşı küçük diye suçu üstlendiğini sanmam. çünkü gidipte kendiliğinde itiraf etmemişki.
delliller sonucu bulunmuş bu kişi.
ama tek başına planlamamış veya yapmamıştır
kesin gökhanın parmağı var bu işte
ama hırsızlık için değilllllllll, öyle olsaydı sessiz sedasızda hırsızlık yapabilirdi bu kişiler. böyle katliam yapmazlardı

Mantığım almıyor .....

Bir erkek bir kadını nasıl arkadan ellerini rahatlıkla bağlayabilir ve bu kadın hiç bi feryat etmezzz...

Bu kadar raatlıkla el bağlanmaz düşünceme göre ve kedinlikle tek değildi o çocuk...mutlaka yanında birisi vardı...

ayyy ben de bu sır perdesini arşatırsam ne kirli çamaşırlar bulurum delikafadulden

ama ilknur için annesi dedi kısa ip askılı varmış üzerinde diye ve dediki yabancıya o şekilde kapı açmazdı dedi yani kadın bilerek açtı kapıyı....:eek:klava:

yinede hiççççç ma hiçbir canlı aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölümü hak etmeez başklarının elinden kesinlikle kınıyorum ne olursa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

bu işin içinde alt komşu gökhan da war gibi bence..kimbilir belki de ilknurdan hoşlanıyodu weya aralarında bişiler wardı..ters gitti bişeyler,belki ilknur tersledi.bi plan yaptı belki de kardeşine işletti suçu..ya da 2si birlikteydiler kardeşiyle..üff ne bilimm..herşey olabilir..:KK43:((

bana görede Gökhanda var bu işin içinde...ben Tahsine çok üzüldüm yaaa,ne kadarda mütevazi birisi..bi ailesi vardı ama artık tek başına..unutupta yapabilirse hayata yeniden başlaması gerek..

arkadaslar bende nette arastırken bisey okudum
sözde müge anlı bi belediye baskanıyla evlenmiş ama secimlerden sonra acıklayacaklarmıs..

duydum sadece ustune daha ekleyıp yazmayın ya da yanlıs anlamayın lütfen..

Son düzenleme:
bana görede Gökhanda var bu işin içinde...ben Tahsine çok üzüldüm yaaa,ne kadarda mütevazi birisi..bi ailesi vardı ama artık tek başına..unutupta yapabilirse hayata yeniden başlaması gerek..

ilknuru unuturda çocukları biraz zor.
erkek milleti değilmi, baksanıza cüzdanında prezervatifle geziyomuş.
ilknuru unutması zor olmaz. zaten pek mutlu değillermiş.
ama o yavrucakları oturmuştur adamın içine senağlama

nihayet 30 gün aradan sonra cani bulundu .programı gözyaşlarıyla izledim. hala nedenini düşünüp duruyorum. sabah biran önce olsun istiyorum ki neden bu cinayeti işlemiş açığa çıksın.

X