Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

katil bıçağı çöp kutusuna atmış demekki oyüzden gökhan tahsin çöp kutularına baksaydı bıçağı bulurdu dedi

canım eski eşi de onun gibi gazeteci ismi burhan akdağ meslektaşlarmış ama adam 18 lik bir kızla onu aldatmış heralde mesajlarını yakalamış bildiğim kadarıyla

aaaa demek 18 lik bir çıtırla..müge de çok karşı böyşe küçük yaştaki kızların olgun beyler le evlenmesine..teşekkürler cnm cvp için...

yarın bu olayların kimin başına geleceği hiç belli deil garantisi de yok...bir de elleri nasıl bağlanmışş diosunuz..İlknur bağlatmış canım fantezi olsun diyee:mymeka: lütfen saçmalamayın arkadaşlar!!

ben bu cümlemde tek kişi olmadıkları belirttim ve 1 ay boyunca orda konuşulanları dinlediğim için yazdım arkadaşım yoksa beni ne alakdar ederki....

ya üzülüyordum bende bulunmasına sevindim ama ilknur ve okan arasında bişeyler olmuş olmalıki böyle sonuç versin durup dururken kim nie öldürsün ilknuru demi ve sen evli barklı kadınsın senin kocan yokken başkalarının evine gelmesini de hiç anlamıyorum bide bu gökhan sigarası bittiginde falan gider ilknurdan alımış kafam karışık ne yazcagımnı şaşrıdım ya............olan o 2 çocuga oldu diyorum ben.....
[sıze="3"]
olan çocuklara oldu yazık anneleri ne yaptıysa ...artık...
[/sıze]

hala hırsızlık hiç mantıklı gelmiyo bana..war bunun içinde başka bişe war..we işin içinde kesin gökhan da war..hatta programa çıktığında ilknurun kuzeni muratı çok kötüledi ki oklar ona çewrilsin diye..öyle de oldu..murat we tahsin şüphelilerin başındaydı..en çok da okan denen mendeburun surat ifadesi çıldırttı beni..ne bi kafayı saklama ne bi pişmanlık hiçbişi..hatta bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bi ara ince pis bi sırıtma yakaladım yüzünde..

Ya arkadaşlar kadın ne yapacakk canından olmuşş..gün yüzü bile görmemiş kaynanadan ayrıı..zaten çocuklarından biri otistik.Tahsin in gözü dışardaa...Hepsiyle ayrı yaşamış..Siz hala kadın ne yaptıysa diosunuz.

Gaziosmanpaşa’da 24 yaşındaki İlknur İslam ile 4 ve 1,5 yaşlarındaki çocuklarının katil zanlısı Okan Ç, cinayeti tüm detaylarıyla anlattı. İslam ailesinin alt kattaki komşularının kardeşi olan Okan Ç, polisteki ilk ifadesine göre, İslam ailesinin evine hırsızlık amacıyla gitti. Genç kadın, katil zanlısını çay ikram ederek ağırladı. Birlikte çay içip sohbet ettikten sonra Okan Ç, genç kadından evdeki değerli eşyaların yerini göstermesini istedi. Zanlı, bıçakla tehdit ettiği genç kadını kendisine direndiği, çocuklarını ise cinayeti gördükleri için öldürdüğünü söyledi.
ALINTI
kızlar yarını bekleyemedim yazayım istedim

Misafir gibi içeri girdim"

Alınan bilgiye göre, cinayetleri soğukkanlılıkla anlatan Okan Ç, cinayetleri hırsızlık amacıyla işlediğini söyledi. "Paraya ihtiyacım vardı. İlknur İslam'ın kocasının evde olmadığını biliyordum. Kapıyı çaldım, beni tanıdığı için açtı. Misafir gibi içeri girdim" diyen Okan Ç, İlknur İslam'ın kendisine çay ikram ettiğini, bir süre sohbet ettiklerini belirtti.

"Önce İlknur'u sonra çocuklarını öldürdüm"

Zanlı, "İlknur benim amacımı hiç anlamadı. Bir süre evi inceledim. Yalnız olduğuna emin olduğumda yanımdaki bıçakla onu tehdit edip evdeki değerli eşyaların yerini söylemesini istedim. Direnince ellerini bağladım. Bana saldırmaya çalışınca birkaç kez bıçağı vücuduna sapladım" diye konuştu. Okan Ç'nin ifadesine göre, İlknur İslam aldığı bıçak darbelerinin etkisiyle yüzükoyun yere düştü, ancak zanlı genç kadını sırtından bıçaklamayı sürdürdü.
Bir süre sonra genç kadının öldüğünü düşünen zanlı, bu kez de genç kadının çocuklarına yöneldi. Cinayeti gören çocukların kendisini tanımasından korkan Okan Ç, 1,5 ve 4 yaşlarındaki çocukları da bıçak darbeleriyle öldürdü. Asayiş Şube polisine verdiği ifadeye göre Okan Ç. cinayetleri işledikten sonra hızla apartmandan ayrıldı, bıçağı da uzaktaki bir çöp kutusuna bıraktı. Zanlı, olaydan sonra abisinin evine de hiç gitmedi

bu bilgileri nerden aldın acaba...ben nette baktım ama bulamadım....

ya koşarak kaçrken kimse görmemişmi yani..üstü başı kan içinde..ne saçmaaaaa..alt katta abisi var ama koşarak kaçmış..o haldeyken hemde...ali ,yukarda sigara içerken gördüğüm buydu dedi zaten..

valla okan hırsızlık için desede bence değil
gökhanında parmağı var ve onu kurtarmak için hırsızlık diyor ve o nedenlede gökhanın evine uğramadığını söylüyor.

Ama suda varki, komsuda olsa eger kocasi evde deyilse bir erkegi eve nasil sokar, bide üstüne üstük cay icerlerCADIARZU

hem altkomsusu gökhanla neden bukadar samimi yok sigara almak yok cd ler almak yok merdiven silerken sürekli konusmak......

Simdi diyosunuz kimseye güvenmicenmi, alakasi yok cok nadirdir kimse kimseyi dururp dururken öldürmez mutlaka vardir bir neden, tabi bunun nedeni olmamali katili korudugumdan filan da deyil yanlis anlamayin.....

bende komsumu görünce disarda merdivenlerde merhaba nasilsin filan hanimini sorarim, yani okadar....

hirsiz dediginde gece hadi diyelim gündüz geldi bakti kadin bagiriyo kacar yani böyle katliam yapmaz

bu isin icinde baska bisey var..... ölmüsün arkasindan konusulmaz allah rahmet eylesin
günahlarin af etsin.... ama kadinda hatalar var!!

hatta gecenlerde bir arkadas burda konu acmisdi esimi aldattim ama hala arkadasca görüsüyoruz,pesimi birakmiyor demisdi......

Son düzenleyen: Moderatör:
Müge Anlının programını ilk defa bu sabah izledim,dehşet ve üzüntü içerisinde kaldım.O annenin yürek parçalayan feryadını ağlayarak izledim.Üzüntü ve katil zanlısının bulunma sevinci bir aradaydı,Rabbim sabırlar versin ve hepimizi böyle vicdansız,kişiliksiz,aşağılık insan bile diyemiyorum yaratıklardan korusun.

madem apartamandan hızlıca ayrılmıs hıcmı goren olmamsı kan revan ıcınde okanı salak kandırıyo sankı
pekı alı bey vardı onus teshıs ettı sıgara ıcıyodu dedı pesınden takıp etmıs adamı pıslık
onun agzından soke soke alırlar ne zannedıyor karsısındakılerı
hıncımı alamıyorum temızlıyceksın toplumu boylelerınden

gökhan programa çıktığında suçlamalar başladı murat erdal birsürü kişi olayın içine girdi belkide bu çocuk bir piyondur
apartmanda kimsenin olmaması olay kaynana ve tahsin üstüne çekildi. belkide birkaç kişinin parmağı vardı benim dikkatimi şunlar çekmişti
gökhan işsiz murat işsiz.... işmakinelerinden bahsetti gökhan ondan dolayı kavga çıktığını tahsinin parasının olduğu sonra makineleri çektiği sonrada evde olduğunda ilknur merdivenleri silerdi hatta o paralarla bilezik bile aldı benden eşinden para alırdı dedi DİĞERLERİ işsiz olunca kaynana ile ara bozuk olduğundan olay kaynanaya kalır diye düşündüler ama istenilen olmadı diye düşünüyorum

cinayeti işledikten sonra binadan çıktığına inanmıorum..
cinayeti işledi delilleri yok etmek için alt dairedeki abisinin evine girerek üzerini değiştirdiğini düşünüorum.
sonra da tekrar çıktı gayet soğuk kanlılıkla daire kapısında bi sigara aldı ağzına.Zaten Okan binadan koşarak çıksaydı Ali onu daire kapısında görmezdi

X