Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze="3"]mutlu olmak herkezin hakkı bence evlenebilir seçimlerden sonra açıklamalarıda çok mantıklı eşi olacak kişinin müge anlıyla alakalı bir reklam yapmak istemeyişindendir bence aldatılmış bir kadın olarak kalmasın evlenip mutlu olsun birde kızı var çok doğru evlenmesi
ben inanınki o murattan bekliyodum peki o çarşaflı kişi kimmm en çok o yavrulara üzüldümm nasıl tek başına yaptı onada inanamıyorum hiç pişman bi halide yoktuu
yüzü hala gözlerimin önünden gitmiyooo
nasıl bi sins bakış nasıl bir tebbessüm o anlamış deilim nasılş insan bunlar yaaa
ama ilknurun annesine de hayret ettim hiç ilgili değilmiş kızı ile herkez herşeyi biliyo
bişi bilmiyoooo
ya üzülüyordum bende bulunmasına sevindim ama ilknur ve okan arasında bişeyler olmuş olmalıki böyle sonuç versin durup dururken kim nie öldürsün ilknuru demi ve sen evli barklı kadınsın senin kocan yokken başkalarının evine gelmesini de hiç anlamıyorum bide bu gökhan sigarası bittiginde falan gider ilknurdan alımış kafam karışık ne yazcagımnı şaşrıdım ya............olan o 2 çocuga oldu diyorum ben.....
Mantığım almıyor .....
Bir erkek bir kadını nasıl arkadan ellerini rahatlıkla bağlayabilir ve bu kadın hiç bi feryat etmezzz...
Bu kadar raatlıkla el bağlanmaz düşünceme göre ve kedinlikle tek değildi o çocuk...mutlaka yanında birisi vardı...
ayyy ben de bu sır perdesini arşatırsam ne kirli çamaşırlar bulurum delikafadulden
ama ilknur için annesi dedi kısa ip askılı varmış üzerinde diye ve dediki yabancıya o şekilde kapı açmazdı dedi yani kadın bilerek açtı kapıyı....klava:
yinede hiççççç ma hiçbir canlı aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölümü hak etmeez başklarının elinden kesinlikle kınıyorum ne olursa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso
ayygöz yaşları içeriisinde izledim bugün..çok kötü olduum.
nedenini bende merak ediyorum..
yarın kaçırmamalıyım...
aa müge anlının eski eşi kim yaa oraya takıldım şimdi
neden ayrılmış ki...
aynen katılıyorum ,
müge anlıyı bende sevmiyorum, insanları azarlıyor, konuklardan çok o konuşuyor, konukların sözünü kesiyor, birde erkeklere çok yükleniyor, kocasından çektiklerinin acısını başkasından çıkarıyor, klava:klava: