Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

mutlu olmak herkezin hakkı bence evlenebilir seçimlerden sonra açıklamalarıda çok mantıklı eşi olacak kişinin müge anlıyla alakalı bir reklam yapmak istemeyişindendir bence aldatılmış bir kadın olarak kalmasın evlenip mutlu olsun birde kızı var çok doğru evlenmesi

mutlu olmak herkezin hakkı bence evlenebilir seçimlerden sonra açıklamalarıda çok mantıklı eşi olacak kişinin müge anlıyla alakalı bir reklam yapmak istemeyişindendir bence aldatılmış bir kadın olarak kalmasın evlenip mutlu olsun birde kızı var çok doğru evlenmesi
[sıze="3"]
ESKİ KOCASI iftiralar atıyor zaten..
[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse o, onun özel yaşamı.aslını bilemeyiz.
ben yarını merak ediyorum. sebep ne aceba?

ben inanınki o murattan bekliyodum peki o çarşaflı kişi kimmm en çok o yavrulara üzüldümm nasıl tek başına yaptı onada inanamıyorum hiç pişman bi halide yoktuu
yüzü hala gözlerimin önünden gitmiyooo
nasıl bi sins bakış nasıl bir tebbessüm o anlamış deilim nasılş insan bunlar yaaa
ama ilknurun annesine de hayret ettim hiç ilgili değilmiş kızı ile herkez herşeyi biliyo
bişi bilmiyoooo

ben inanınki o murattan bekliyodum peki o çarşaflı kişi kimmm en çok o yavrulara üzüldümm nasıl tek başına yaptı onada inanamıyorum hiç pişman bi halide yoktuu
yüzü hala gözlerimin önünden gitmiyooo
nasıl bi sins bakış nasıl bir tebbessüm o anlamış deilim nasılş insan bunlar yaaa
ama ilknurun annesine de hayret ettim hiç ilgili değilmiş kızı ile herkez herşeyi biliyo
bişi bilmiyoooo

İlknurun annesi klasik sert annelerden.Ama hemen hemen bütün anneler öyle zaten.
O çocuk bencede tek başına yapmamıştır.Ama sebep kesin para...
Kızlar onlarıda yetiştiren bir kadın değil mi ? Gökhana bak kardeşine bak.Sorunlu iki kardeş. Çocuklarımıza vicdanı , karşısındakini incitmemeyi öğretelim.Allah kimsenin başına vermesin.Erkek çocuklarına şiddeti , terbiyesizliği, vurmayı, kırmayı öğretiyor anneler , yakınımda bile görüyorum.Çocuğum zarar görmesin deyip onun yaptığı şeyleri görmessen onu daha çocukken uyarmassan işte sonucu bu...

ya üzülüyordum bende bulunmasına sevindim ama ilknur ve okan arasında bişeyler olmuş olmalıki böyle sonuç versin durup dururken kim nie öldürsün ilknuru demi ve sen evli barklı kadınsın senin kocan yokken başkalarının evine gelmesini de hiç anlamıyorum bide bu gökhan sigarası bittiginde falan gider ilknurdan alımış kafam karışık ne yazcagımnı şaşrıdım ya............olan o 2 çocuga oldu diyorum ben.....

[/COLOR]
canım bizde çok teşkür ediyoruz emniyet teşkilatına onlar başımız tacıı

AYNI KONUYU TARTIŞMANIZ İLGİNÇ SADECE
[/SIZE][/FONT][/B]

ya üzülüyordum bende bulunmasına sevindim ama ilknur ve okan arasında bişeyler olmuş olmalıki böyle sonuç versin durup dururken kim nie öldürsün ilknuru demi ve sen evli barklı kadınsın senin kocan yokken başkalarının evine gelmesini de hiç anlamıyorum bide bu gökhan sigarası bittiginde falan gider ilknurdan alımış kafam karışık ne yazcagımnı şaşrıdım ya............olan o 2 çocuga oldu diyorum ben.....

aynen katılıyorum ,
müge anlıyı bende sevmiyorum, insanları azarlıyor, konuklardan çok o konuşuyor, konukların sözünü kesiyor, birde erkeklere çok yükleniyor, kocasından çektiklerinin acısını başkasından çıkarıyor, :eek:klava::eek:klava:

Mantığım almıyor .....

Bir erkek bir kadını nasıl arkadan ellerini rahatlıkla bağlayabilir ve bu kadın hiç bi feryat etmezzz...

Bu kadar raatlıkla el bağlanmaz düşünceme göre ve kedinlikle tek değildi o çocuk...mutlaka yanında birisi vardı...

ayyy ben de bu sır perdesini arşatırsam ne kirli çamaşırlar bulurum delikafadulden

ama ilknur için annesi dedi kısa ip askılı varmış üzerinde diye ve dediki yabancıya o şekilde kapı açmazdı dedi yani kadın bilerek açtı kapıyı....:eek:klava:

yinede hiççççç ma hiçbir canlı aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölümü hak etmeez başklarının elinden kesinlikle kınıyorum ne olursa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

ölmüş birinin arkasından ne kadar da rahatlıkla konuşabilirsunuz..nasıl bi yürek?
ayrıca nasıl dinlediğinizi bilmiorum, ilknurun üzerinde kırmızı uzun kollu çizgili bir badi olduğunu söledi onu bulanlar!!
ve evet yabancıya kapı açmadığını söylediler..ve evet Gökhan ı tanıyordu.daha önceden sürekli çıkıp ilknurdan sigara istediğini ve evlerine çıkıp devamlı bir cd alışverişi olduğunuda söylemişlerdi...Sizce onu tanıyor olması kapıyı açmasına sebep deil mi?
İlknur kocasını aldatan bir karektersiz haline de geldi sayenizde!
Lütfenn hiçbir canlının ölümü haketmediğini düşündüğünüz gibi birazda ölenin ardından
daha dikkatli konuşmayı da bilin!!

Son düzenleyen: Moderatör:
yarın bu olayların kimin başına geleceği hiç belli deil garantisi de yok...bir de elleri nasıl bağlanmışş diosunuz..İlknur bağlatmış canım fantezi olsun diyee:mymeka: lütfen saçmalamayın arkadaşlar!!

ayygöz yaşları içeriisinde izledim bugün..çok kötü olduum.
nedenini bende merak ediyorum..
yarın kaçırmamalıyım...
aa müge anlının eski eşi kim yaa oraya takıldım şimdi
neden ayrılmış ki...

bundAN ÖNCE 14 yaŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ EDEN ÖLDÜREN APARTMANDAN BİRİ
İLKNURU ÖLDÜREN APARTMANDAN BİRİ ÇOK DİKKAT ETMELİ KORKTUM VALLA
BU ÇOCUK TAHSİNDEN İŞ İSTEDİĞİNE GÖRE PARA İÇİN ÖLDÜRMÜŞTE OLABİLİR

Gaziosmanpaşa’da 24 yaşındaki İlknur İslam ile 4 ve 1,5 yaşlarındaki çocuklarının katil zanlısı Okan Ç, cinayeti tüm detaylarıyla anlattı. İslam ailesinin alt kattaki komşularının kardeşi olan Okan Ç, polisteki ilk ifadesine göre, İslam ailesinin evine hırsızlık amacıyla gitti. Genç kadın, katil zanlısını çay ikram ederek ağırladı. Birlikte çay içip sohbet ettikten sonra Okan Ç, genç kadından evdeki değerli eşyaların yerini göstermesini istedi. Zanlı, bıçakla tehdit ettiği genç kadını kendisine direndiği, çocuklarını ise cinayeti gördükleri için öldürdüğünü söyledi.
ALINTI
kızlar yarını bekleyemedim yazayım istedim

ayygöz yaşları içeriisinde izledim bugün..çok kötü olduum.
nedenini bende merak ediyorum..
yarın kaçırmamalıyım...
aa müge anlının eski eşi kim yaa oraya takıldım şimdi
neden ayrılmış ki...

canım eski eşi de onun gibi gazeteci ismi burhan akdağ meslektaşlarmış ama adam 18 lik bir kızla onu aldatmış heralde mesajlarını yakalamış bildiğim kadarıyla

aynen katılıyorum ,
müge anlıyı bende sevmiyorum, insanları azarlıyor, konuklardan çok o konuşuyor, konukların sözünü kesiyor, birde erkeklere çok yükleniyor, kocasından çektiklerinin acısını başkasından çıkarıyor, :eek:klava::eek:klava:

senağlama

Misafir gibi içeri girdim"

Alınan bilgiye göre, cinayetleri soğukkanlılıkla anlatan Okan Ç, cinayetleri hırsızlık amacıyla işlediğini söyledi. "Paraya ihtiyacım vardı. İlknur İslam'ın kocasının evde olmadığını biliyordum. Kapıyı çaldım, beni tanıdığı için açtı. Misafir gibi içeri girdim" diyen Okan Ç, İlknur İslam'ın kendisine çay ikram ettiğini, bir süre sohbet ettiklerini belirtti.

"Önce İlknur'u sonra çocuklarını öldürdüm"

Zanlı, "İlknur benim amacımı hiç anlamadı. Bir süre evi inceledim. Yalnız olduğuna emin olduğumda yanımdaki bıçakla onu tehdit edip evdeki değerli eşyaların yerini söylemesini istedim. Direnince ellerini bağladım. Bana saldırmaya çalışınca birkaç kez bıçağı vücuduna sapladım" diye konuştu. Okan Ç'nin ifadesine göre, İlknur İslam aldığı bıçak darbelerinin etkisiyle yüzükoyun yere düştü, ancak zanlı genç kadını sırtından bıçaklamayı sürdürdü.
Bir süre sonra genç kadının öldüğünü düşünen zanlı, bu kez de genç kadının çocuklarına yöneldi. Cinayeti gören çocukların kendisini tanımasından korkan Okan Ç, 1,5 ve 4 yaşlarındaki çocukları da bıçak darbeleriyle öldürdü. Asayiş Şube polisine verdiği ifadeye göre Okan Ç. cinayetleri işledikten sonra hızla apartmandan ayrıldı, bıçağı da uzaktaki bir çöp kutusuna bıraktı. Zanlı, olaydan sonra abisinin evine de hiç gitmedi

bu arada haberlerde izledim polis olaydan hemen sonra gökhanın evden taşınmasından şüphelenmiş ve olay yerinde saç falan bulunmuş katile ait ordan yakalamışlar

bende merak ediyordum ne diye öldürdü diye solasın meldam arkadaşım yazmışın..sırf para içinde böyle vahşet yapılmaz be...hadi çocukları ne diye öldürdün onlar nasıl tanısın konuşsunlar daha çok küçükler.. yazık çok yazık..
bu arada müge anlıyı bende hiç sevmem..

X