Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gökhanında elleri kelepçeli getirmişler sorguya..delilleri yok etmeye çalışmak ve adaleti şaşırtmak suçundan..bu arada Rahmi bey açıkladı ağırlaştırılmış mühebbet den başka ceza alması söz konusu değil dedi..ne pis bi sırıtma vardı ya yüzünde gördünüzmü? pislik canavarrr
Allah kahretsın yaa bir de duvara yaslanıp sıgara içmiş aynen böyle pişkin pişkin bakıp
cok sınırlendım kızlar yaa ufacık masum yavrulardan ne ıstedın hayvan herif
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir
eminimki ilknur ve cocukları cennet bahcelerinden birindedirler
burdan okudum sanirim katil yakalanmis peki nasil oldu kendimi itiraf etti yoksa delillerden yola cikarak mi bulundu?peki okuduklarimdan 18 yasinda oldugunu anladim 18 yasindaki birisi neden cinayet isler hemde iki cocuk bir anne yani anlayamiyorum...
ailesinin gözü aydin
ben artık etrafımda olup biten şeylere daha duyarlı ve dikkatli yaklaşıyorum bu programdan sonra..mesela karşı apartmanda 3. katın balkonunda 1 haftadır çamaşır ipinde tek bi eşofman duruyodu..kimse almıyodu içeri ..ne yağmur yedi 1 haftadır..daha önce olmazdı çamaşır öyle uzun süre balkonda..kafaya koydum ..dedimki..akşama kadar kimse almazsa onu içeri apartman yöneticisine söyliycektim ama almışlar ipten öğle saatlerinde..komşudan çığlık filan duyarsam da (allah etmesin) duyarsız olmam bu saatten sonra..bugün ona yarın bana allah korusun..kimse benim başıma gelmez demesin..
Hiç bir şekilde mazereti olamaz çok yazık o yavrulara ve o kızcağıza, zaten huzur görmemiş doğru dürüst yaşam görmemiş genç yaşta kaydı gitti çok yazık, çok günah...
Ama Okan akşam yakalanmış ve Müge'de 11 civarı açıklama yaptılar katil şudur diye ama habertürkte saat 10.30 olmadan açıklanmış kim olduğu... Biz boşu boşuna yarım saat heyecanlanıp gözyaşı dökmüşüz ben de çok ağladım kıyamam yaa...
kızlar yenı duydum tahsın bey çocuklarının cınayetını bıle görmuş ne buyuk acı ya ogluma sımsıkı sarıldım bırakamıyorum
kızlar tahsin bey nasıl görmüş cinayeti anlamadım bugün saat 10 dan sonra izleyemedim açıklarmısınız[/QUObende anlamadım biri açıklayabilirmi cinayeti nasıl görmüş tahsin bey