Son zamanlarda akıl almaz olaylar var gündemde,
kesik baş, sandıkta ceset, çocuklara cinsel istismar, Allahım ne günlere kaldık, hayat git gide zorlaşıyor,
Evlatlarımız için çok endişeleniyorum, Allaha emanet olsunlar hepside...
Muhammet melek oldu, kısa süren yaşamında, anlatılanlara bakılırsa hiç gün yüzü görmeden, sevilmeden gitti yavrucak...
Ben katilin hurdacının, tiner bağımlısı oğlu var demişlerdi, hani muhammet onun peşine takıldığınıda söylemişlerdi, bence katil o çocuk olabilir...Önce tecavüz edip daha sonrada öldürmüş olabilir..
Çok üzlüdüm muhammet için, tek umudumuz katilin biran önce bulunması...
onlar böyle ortalıkta dolaştıkça daha çok böyle konular işlenir daha çok muhammetler canından olur onları hasipte de benzetirler bi güzel sen merak etme verdiğimiz vergiler helalı hoş olsun bizim hıncımızı alsınlarda içerde onlardann başka bişey istemem
ya ben bu dilberle ümiti öldürmek istiyorum...dilber çocuğunun öldüğünü öğrenince sakin sakin durmuş..ümitinde gözünden lütfen bir yaş gelmiş...pessssssssssssssssss
ya o çocuk sandalyede otururken içim gitti...çok tatlı idi..o tatlı çocuğa nasıl böyle davrandılar..konuşmadılar konuşmadılar çocuğu öldürttüler işte....onlar artık toplum içinde de yaşayamaz..nereye giderlerse gitsinler linç ederler
rahmi beyin dediği gibi ,bazı önemli suçlarda idam kararı çıkarılsın ,bencede
canım benim zaten böyle suç işleyenleri ayrı yerlerde tutuyorlar. başlarına bir olay gelmesin diye(tecavüz çocuk istismarı yapanlar)
yoksa normal suçlu olupta kader mahkümlarının arasına soksalar kesinlikle cezalarını buluyorlar.kötükedihüso
Gözaltına alınan 6 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan Anne Dilber Fırtına (23), Kemal E. (41), Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve K. S. (16) sağlık kontrolünün ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?