Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

amin canım amiiiinnn.... :Saruboceq:

kesinlikle katılıyorum sana.bende dün aynı kişiden şüphelendiğimi yazmıştım buraya.

bende aynen hudacının oğlundan şüphelendim baştan beri,,demiş ya oğlu biskben bisikletle giderken arkamdan geliyordu ,daha sonra birde baktım yok olmuş diye ,,işte ondan beri hurdacının oğlundan şüphe ettim ,zaten tinercimiş,,tecavüz edip öldürmüştür ,diye düşündüm,,

ya ben bu dilberle ümiti öldürmek istiyorum...dilber çocuğunun öldüğünü öğrenince sakin sakin durmuş..ümitinde gözünden lütfen bir yaş gelmiş...pessssssssssssssssss
ya o çocuk sandalyede otururken içim gitti...çok tatlı idi..o tatlı çocuğa nasıl böyle davrandılar..konuşmadılar konuşmadılar çocuğu öldürttüler işte....onlar artık toplum içinde de yaşayamaz..nereye giderlerse gitsinler linç ederler

canım benim zaten böyle suç işleyenleri ayrı yerlerde tutuyorlar. başlarına bir olay gelmesin diye(tecavüz çocuk istismarı yapanlar)
yoksa normal suçlu olupta kader mahkümlarının arasına soksalar kesinlikle cezalarını buluyorlar.kötükedihüso

acaba dilber ve ümüt öldürmediyse vicdan azabı çekerlermi:mymeka: çok merak ediyorum. yoksa kader deyip sinelerinemi çekerler vicdansız anne ve babakötükedihüso

Son düzenleme:
düğün görüntülerini bugün izledim ve dilbere ümitin o düğüne gitmediğini duydum peki o çocuk tek başına nasıl gider bugün ya rahmi bey yada arif hoca diyodu katil yada katiller en ağır cezayı alcak diye keşke idam tekrar gelse ne ruhsuz aile ya

güya o düğün evlerinin yanındakı kahvede olmusmus,zaten cocuk hep dısarda oynadıgı ıcın gıttıgını farketmemısler,normalmıs yanı oraya gıtmesı...pess

biliyorum canım zindanlarda çürüsünler inşallah
yaptıkları yanına kalmasın kaç kişi göz yaşı döktüü kaç kişinin yüreği yandı muhammed için buda bi haktır nasıl ödicekler bu kadar hakkı o pislikler hala pişkin pişkin ifade veriyorlar mı şuan acaba hala o yüzlerinde ki iğrenç ifade duruyomu acaba
Allah bu olaya karışın kaç kişi varsa hepsinin bin türlü b.... versin :Saruboceq:

ümit zaten çocuğun kendinden olmadığını düşünüp istemiyordu..dilberde sorumsuz bir kadın..
artık ikiside göbek atar..ne deolsa istemiyorlardı..çocuk öldü,başımızdaki bela gitti diye.(( onlar o yüzden ağlayamamışlardır..gülmek istedilerde yapamadılar işte(
o sandalyede nasılda garip garip oturuyordu.((

Gözaltına alınan 6 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan Anne Dilber Fırtına (23), Kemal E. (41), Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve K. S. (16) sağlık kontrolünün ardından Çorlu ılçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Tarlada esrarengiz çocuk kemikleri
Polis aracına bindirildiği sırada gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan anne Dilber Fırtına, sessiz kalmayı tercih etti. Muhammed'in kaybolmasının ardından küçük çocuğun bulunması için televizyon programlarına çıkan ve olayla ilgili gözaltına alınan Kemal E. ise kameraları görünce yüzünü saklamaya çalıştı. Çorlu ılçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 6 kişinin, evrakların tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ALINTI

gerçekten çok üzücü minicik bir çocuğun ölmesi ama şimdi bir gerçek var çocuk kurtulmuş en azından artık kimse ona ne fiziksel nede psikolojik şiddet uygulayamayacak.
anne babanın bu işte parmağı varmı bilemem ama her durumda suçlular çünkü hangi baba karısını çocuğunu parasız bırakır başkasına muhtaç bırakır,hangi anne çocuğunu aç bırakır yada hangi anne baba çocuğuna yabancı birisiyle yanında anne babası yokken peşine takılıp giderse terbiye edemez veya etmez.
katil kim bilemiyeceğim ama mügede arif hocada hurdacı ve ev sahibi dışında birinden süpheleniyor ve sanırım poliste aynı kişilerden şüpheleniyor.
birde şu idam cezası olayı var insan olmayan insan görünümlü mahluklar nasıl olurda insan hakları çerçevesinde sorgulanabilir o çerçevede cezalandırılabilir açıkcası aklım almıyor sadece çocuk ölümleri için değil başka çeşitli suçlar içinde idamın geri gelmesi taraftarıyım ben.zaten ne hikmetse bizden idamın kaldırılmasını talep eden ülkelerde idam cezası var?????.............

:1shok: :1shok: :1shok:
sınan umıtın bırlıkte calıstıgı adam degıl mı?
fadıme kım?
umıt neden saglık kontorlunden gecmedı ve adlıyeye sevk edılmedı
k.s. kımdı bılen varmı
kemalın kesın parmagı var

ya ben ızleyemıyorum pek onun ıcın cok bılmıyorum kısılerı kusura bakmayın

bende programı takıp edıyorum hıc olmus olabılecegını dusunmemıstım.olum haberını alan aılenın bu kadar sakın durmasını aklım almıyor.cocuk annesının yaptıgı bırseyı gordugu ıcın olduruldu gıbı gelıyor bana.dılberın 45 gundur bu kadar sogukkanlı ve sakın olmasıda oldugunu bılmesınden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…