Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet kızlar mügede söyledi az önce ümit arabada çelişkili açıklamalar yaptı
o kunuya deyinmiyorlar şimdi hepsi olayı biliyorlardı emniyette bi güzel sopalıcaklar bunları bülbül gibi şakırlar pislikler

yaa kızlar ben daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı
programda kimler var şimdi?
emniyet kalabalık diyorsunuz ya herkes sorguda mı?
bence dilber yapmamıştır çünkü ümit zaten dilberin kırıklarını biliyor,ümiti boynuzlamasından etkilenmiyor,umursamıyor da..hatta para gelior diye rahat..
ama ümit yapmış olabilir çünkü çocuğa karşı sevgisi ve ilgisi yoktu..kimbilir tokadı patlattı ve boynu kırıldı..
en kuvvetli ihtimal komşular..umarım öyle değildir ama taciz ve cinayet olduğunu düşünüyorum..

çok dengesiz insan bunlar ben izleyemiyorum işteyim kızlar, ondan soruyorum belli oldu mu diye

Bunlar sülalecek ruhsuz hiçmi bir tepki olmaz hiçmi üzülmezler burda dünden beri kahrolduk inşallah o küçük masumun kanı yerde kalmaz bir an önce bulunur.Kızlar ben işyerindeyim gelişmeleri sizden takip ediyorum

şu anda programda dilberin annesi,babası,ümitin kızkardeşi ve annesi var...

yauında babaanne ve hala (dilek)dılberın annesı babası var canım...
emnıyette de dılber ümit ev sahıbı ısmet,kader,sinan,fadime varrrr

kızlar telefonla arayan kişi bence..orda burda otobüste görüdüm diyen kişi bence..hedef saptırdı çünkü..

ozebus ve bengisu sağolun cevabınız için..
babaanneden şüphelenmiştim birara..ama o aklandı galiba programda olduğuna göre..

stüdyoya gelen kişiler benim hatırladığım :
yaşar(makarnacı)
kemal(20tl veren)
hurdacı
ümitin arkadaşı ercan
dileğin kocası

Yazik otopsi falan da yapilamayacak diyor arif hoca...Cinsel tacizde anlasilacak gibi degilmis sadece kemikleri kalmis cocugun .....Nasil uzuldum ya....

canım cevap verdim ben babaanne ,anneanne,ümitin kız kardeşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…