Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Cok sınırlendım elıme gecırselr o dılberınn ılk bas saclarını sonra kaslarını sonrada yuzunu yolacammm pıs gıcıkk cocuk katılı senı ılgısız bakamıycaksan nıye doguruyosun ya

canım malesef her annenin annelik iç güdüsü aynı değil
bazen dilber gibi istisnalar olabiliyor a.s
istisna anneler olmasa çocuk yuvaları böylesine dolar taşarmıydı :1no2:
ben dilberin normal bir anne olduğuna da inanmıyorum psikolojik sorunları olan safbir kadın gibi :1no2:

Kizlar olayda hadi dilber'in parmagi var cocuk annesiyle baska bir adamin birseyine sahit oldu ortadan kaldirmak istediler diyelim ve umit olaydan habersiz ve bu iste parmagi yoksa insan nasil bu kadar rahat olabilir nasil feryad-i figan etmez nasil nasil nasil?
Cok sarpa sardi bu is.

Münevver ıle ılgılı yazıları okuyamıyorum artık ama bende ayine kurban gıttıgını düşünüyorum,ılk zamanlar canlı yayına baglanan kızın söyledıklerınden sonra...

programa bir kere katılan dilberin evinin yanındaki komşusu olabilir mi çünkü adam dilbere yakınlık duyduğunu itiraf etmişti hatırlarsanız ve ara sıra ümit yokken dilberin evine geliyormuş,makarna falan yapıyormuş,çocuk bunları uygunsuz bir şekilde gördü de söylemesin diye öldürdüler mi acaba,aklıma hemen bu geldi :uhm:

benje umıtın hasta ondan tepkı wermedı bu zmana kadar karısının o kadar pıslıgı cıktı onlarada wermedı umıtın bu olayla ılgısı yk gıbıme gelıo benım:çok üzgünüm:

yemin ediyorum sinirden deliricem bir sürü zanlı var nasıl olay bu ya. yine bu çocuk bişiler gördü de ondanmı öldürüldü olayı gelio aklıma.

bence de 30 gundur o tarlada degıldı
mumkun degıl ınsanlar hıcbırseyden anlamasa kokudan anlardı
kopeklerden anlardı
bence yakın zamandan getırılıp bırakıldı ceset oraya

yine senaryolarını anlatıyo emniyette herkesi sorguya alıyolar.........bizi günlerce oyaladı ama kimi kandırıyo ki dilber pisliği....

dedıgın yasar galıba jnmcım:uhm:

yaa ben çocuğun evlatlık verilme ihitimalinin üstünde duruyordum ,öldürüleceği hiç aklıma gelmemişti., çok üzüldüm ya , nasıl kıyarlar o yavrucağa.:çok üzgünüm:

hipnoz uygulasınlar dilbere hipnozzz...başka türlü söylemez o doğruyu...Allah onu kahretsin...hasta ruhlu canavarrr.........

olabilir canım lanet olsun pis ahlaksız şerefsizlere
yanına kalmasın bu dünyada öbür dünyada mevlam sorsun hesabını onlara :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…