• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar bence birlikte yaptılar .
artık söyleyecek yalanları kalmadığı için ceset ortaya çıktı.
hiçmi köpekle arama yapılmadı ya
burunlarının dibinde çocuk duruyor ama bulunamıyor .
belkide cuma günkü programdan sonra artık bitsin dediler
sakladıkları yerden çıkartıp attılar .

tahmin ettiğim gibi oluyor demekki kızlar..otopsi işi zor..ancak kıyafetler,kemikler ve özellikle tırnaklarının arasındaki kalıntılar(varsa tabi) bilgi verebilir..inşallah katilden geriye saç,sakal,tüy,tükürük v.b. birşeyler kalmıştır..dileğim bun yönde..yada katil yada katiller itiraf eder..

dilber muhammet ilk kaybolduğu zamanlar demiş ya
benim çocuğum gitti artık geri gelmez,kesin gelmez.
bir daha geçenlerde konuşurken -çocuk sağ iken -demişti
ve bu kadar rahatlıkları ben dilberle ümitten başkası olduğunu sanmıyorum

30d74e63-0088-496d-8cae-114d15715abb.jpg

dediğiniz kadar var....aynı ümit

Muhammed kurtuldu...melek oldu...mekanı cennet....müge gibi bende bir yerde iyi oldu diye düşünmedim değil:çok üzgünüm:

yavrum yaa ilk ve son görüntüleri......nasılda masum oturmuş orda yanlız tek başına....allah rahmet eylesin meleğim.....

sardunya dün deşifrede izledim şok oldum münevver olayınada
tır şöförü yurt dışına kaçtığını itiraf etmiş
umarım oda en kısa zamanda yakalanır

sorma canım o da ayrı bir trajedi...

baba kızı ile ilgili bir şeyler biliyor ki bu kadar kesin olarak konuşuyor ve konuştukları bir bir çıkıyor diye düşünmeye başladım...

ama o zaman mı öğrendi yeni mi öğrendi o konuda bir düşüncem yok....

ya ne bilim, bu sabah accuk baktım, çorluya giderlerken minibüsün içinde konuşuyorlardı, dilber hiç ümidimi kesmedim , belki bulunmuştur diye çağırıyorlardır bizi diyor. ne bilim ben dilberden beklemiyorum, ama mit yapmış olabilir gibime geliyor

Back