• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kızlar Şok oldum yavrum benım kıyamam allah yavrlarımızı korusun,ınŞalla suÇluda bıran Önce bulunur,babaanne ne kadar kendını parÇalasa da bana samımı gelmıyor nedense.durup durup hastane parasını ben verdım dıyor,tabııkı vereceksın,sorumsuz oĞluna almıŞsın gelın onlara da bakmya mecbursun

o kadar karıştıki kafam herkesden şüphe eder oldum..

acaba yan komşu yaptıda evindemi sakladı baktıki herkes dilberden şüpheleniyor suç onun üstüne kalır diye götürdü tarlaya bıraktı cesedi...
yoksa muhammed dilberi biriyle uygunsuz şeklide gördüde ondan mı öldürdüler..
yoksa hurdacının oğlu mu...
yada dilber mi ..
yada ümit mi..

üff bulsunlar şunu muhammede ne yaptıysa aynını ona yapsınlar...

evet canım ismi yaşardı sanırım hatta babanne rüyasında görmüş o adamı fakat bugüne kadar hiç görmemiş,canlı yayında söylemişti,rüyamda gördüğüm bu adamdı diye.

babaannenin rüya yalan çıktı

dun muge, dilbere hala olayları idrak edenmiyorsun galiba senin çocuğun kayboldu dediğinde
dilber evet idrak edemiyorum bana çocuğum çıkıp gelecekmiş gibi geliyor demişti ya
çok merak ediyorum emniyette haberi aldığında neler yaptı onun ve umitin pis yuzlerini görmeyi çok isterdim

hurdacının evinde dilbere para veren adam olabilir mi hatta ikisini bir çay bahçesinde gören bir vatandaş telefonla canlı yayına bağlanıp söylemişti,tabi onlarda inkar etmişlerdi her zamanki gibi CADIARZU

Back