Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ceza sıstemımızınde deĞıŞmesı gerekıyor bence ,bÖyle canıler hemen Çıkmamalı hapısten

ALıN, barsed, BiRiCiGiM, cancu, denisim, derdojojo, desdomona, efsunefe+, eftelyaaa, Egem, emios, etkin, hamsikolonisi, haşarı kedi, huri37, Minik Kalimero, neslivicdan, osssnur, panter_f, poena, Sardunya_Zakkum, Sersoy79, tadLi, zeytin gözlü, özlem61-41, _sena_

hadi hep birlikte kk olarak idam cezasını geri istiyoruz diyelim....

dilberle ümit acı haberi aldığındada donuk bir ifadeyle karşolamış olayı benim içim yanıyo ben kimimki tanımam etmem bir kere bile görmedim o meleği hiçmi insan düşünmez ilk gülüşünü anne deyişini gözlerini yok ya pes diyorum ama herşeyi biliyolardı bence gitti de gelmez diye tuttururmu bi insan hayatta yakıştıramaz bebeğine ölümü bide kayınvalidesi rüyasında muhammedi kanlar içinde görüyo böyle bişeye inanmak güç hele cep telefonunun resimlerin çocuğun kaybolduğu gün yokolması bide insan robot resmini çıkarırken iki birbirinden tamamen farklı resim çıkarırmı anlaşılmasın diye herhalde...

Trabzon da Of ta cocuk kaybaoldugun da tum ilce cocugu aradı..
Dılber cocugu kaybaldugunda o kadar cok yalan soyledı kı.
hatta o gun cocugu aramak yerıne yuzleştırme yapıyorlar..
Dilber cocugun tam olarak nerde kayboldugunu dogru soyleseydı belkı ceset daha cabuk bulunurdu

yazık boyle annelere babalara..

herkese cocuk dogurmamalı ..

hurdacının evinde dilbere para veren adam olabilir mi hatta ikisini bir çay bahçesinde gören bir vatandaş telefonla canlı yayına bağlanıp söylemişti,tabi onlarda inkar etmişlerdi her zamanki gibi CADIARZU

:1shok: :1shok: :1shok: hurdacının evinde adamdan para mı almış:1shok::1shok::1shok:

bayanlar merhaba ben çalıştığım halde tekrarlarda netten takıp etmeye çalışıyrm akşam haberi gördüm inşllh değildir dedim öyle anne baba ya aile olmaz ya nasıl birsey anlamadım yalan dolan kimin dediği belli değil yazık ya küçücük çocuk ya annesinin hatasını gördübiriyle o adamda birsey yaptı allah bildiği gibi yapsın

kızlar şok gelişme şu falan dediler mi?
açıklanmadı değil mi?
valla çatlayacağım meraktan..

şu an komşumla konuşuyoruz da sinirlerimiz bozuldu saçmalamaya başladık...keşke çocuk yapmak izne bağlı olsaydı diyo...askerlik gibi mesela...:))

şu an komşumla konuşuyoruz da sinirlerimiz bozuldu saçmalamaya başladık...keşke çocuk yapmak izne bağlı olsaydı diyo...askerlik gibi mesela...:))

keşke ......allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin diyoruzda böyleleri sanki çekse iyi olcak gibi geliyo........

bencede annelik babalık okulu olmalı
bilumum piskolojik testten geçtikten sonra izin verilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…