• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

40 gundur dılber yalan soylıyoru.
sımdı dılberın lafıyla babaanne suclanıyor

boyle.............bır fılım yok.............

bunun senaryoyı kım yazıyor.................

bence babaannenin suçlanması dilberin lafıyla değil

40 gundur dılber yalan soylıyoru.
sımdı dılberın lafıyla babaanne suclanıyor

boyle.............bır fılım yok.............

bunun senaryoyı kım yazıyor.................

müge babaanneyi rüyasından ötürü hep garipsemişti....doğru söyle sana birimi anlattı diye kaç kere sordu...

mailde babaanne için ne yazılmış...

bir de polis nerden nerelere ulaşmıştır kimbilir bilmiyoruz ki...mügeye de çıtlamış olabilirler diye düşünüyorum

elıf hanım aradı telde agzını opeyım teyzemın mugeye alla sıze sabır wersın dedı oda gulduuuuuuuu

aaa tatıle gırecekmısss eee bız ne konusucaz kıslar:delphin:

reklamları konuşacağızz :roflol::roflol::roflol:

sanırım babaanne torununu birine bakması için verdi. bu dedikodularıda duyunca kendi aklınca onu onların elinden kurtarıp emin ellere vermek istedi.
tv ye çıkma sebebide dilberin kirlilerinin açıklağa çıkacağını biliyordu.
hem bu vesileyle dilberden kurtulacak hem ümüti evlendirecekti.kaydirigubbakcemile2

sanırım babaanne torununu birine bakması için verdi. bu dedikodularıda duyunca kendi aklınca onu onların elinden kurtarıp emin ellere vermek istedi.
hem bu vesileyle dilberden kurtulacak hem ümüti evlendirecekti.kaydirigubbakcemile2

çok mantıklı CADIARZU

bu babaanne bu kadar safmı anlamadım eğer çocuğu o aldıysa niye programa ilk o gelsin..sessiz sessiz otururdu köşesinde...bu olay iyice arap saçına döndü...çocuk çıkmasın diye sülalece ellerinden geleni yapıyorlar...

hmm gusel bı fıkırsengözlerimebaksanabdeısık bı yaklasım tuttum bu dusunceyı helal walla jnma.s.

Ben halen Dilber tarafından kandırıldığımızı düşünüyorum..
Artık ruh gibi seyrediyorum, ne seyrettiğimi anlıyorum nede olayları idrak edebiliyorum.
Sadece sonuca odaklandım, Muhammetin bulunması beni ayıltabilir anca, olan ve söylenen hiçbir şeye inanmıyorum.
Günlük balonlar, insanların yanlış anlamaları, yanlış yorumlar, uyduruk hikayelerden başka bişey yok...

İster babaenne de olsun ıster umıt versın..

Dilber ıstedıgı zaman nasıl kukruyor...

Eger dılber cocugu bırıne vermedıyse..

40 gun gecmış ınsan hıc mı duygulanmaz..
Hıc mı oglum nerede dıye bagırmaz yaaaaaaaaaaaaa

Eger dılber anneyse ....cocugu kaybalan dıger anneler feryadı ne..

İşine gelınce dılber nasıl kukruyor..
Hatta babaanne ıcın cocugun kayboldu gece ozel araba tutsun gelsın dedı..
Muge anlı kızdı barı sen deme sen ne yaptın dedı

Gercekten Müge çok sabırlı valla Ümit'te çok saygısızz ..:kızgın:
ßen halen Dilber ve Ümit'in gecekleri bildiğinden yanayım :jeyyar:

dilber kaynanası için onlardaki imkan bende olsa ben dağları yakarım gibilerinden konuşuyor. be kadın sende koskoca kanalı aldınya arkana daha ne imkanı arıyorsunnn:roflol:kötükedihüso

Back