Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

babaanne de ermısmıdır nedır bıse solenmeden ruyasında herseyı gormus alla alla ck ılgıncsengözlerimebaksanab

önceki mesajlarda bir arkadaş yazmış satılsıysa çocuğu alan ailenin yakın çevresinden birileri arayıp söylemezmiydi diye bende aynı fikirdeyim..komşuları, akrabaları bu çocuk nereden çıktı demezmi..

bu ne bole yha bu ısın sonucunda kım cıkacak cokkkkkkkkkk merak edıom

Babanne rüyada ne görmüş kızlar anlatsanıza ben işyerindeyim seyredemiyorum ama çatlıyorum valla..Şu çocuk çıksa da rahatlasak ama bu sefer başka birşey yüreğimizi yakacak..Bu program hem iyi hem kötü oldu ne zaman denk düşüp seyretsem akşama kadar moralsiz geziyorum vala...senağlama

guzelım babaanne muhammetın kayboldugundan haberdar deılmıs ama dedenın haberı warmıs babaanne sabah bakkala gıdıp tel acmıs umıte oyle orenmıs hesapta bılmem anlatabıldımmı ama bakkal yalanlıo babaanneyı haberı wardı dıo

geri zekalıya bak
müge düşman ediyormuş amcamı milletle
kolundan tuttuğum gibi fırlatırdım valla yüzsüzleştikçe yüzsüzleşiyorlar

Babaanne niye kaçırsınki..zaten kızının kızına da o bakıyor.Ama yinede yanına almak isteseydi Ümit hayır demezdi zaten..tamam anne al senin yanında kalsın biraz derdi..Ben hala Ümit'in Muhammet'i neden dışladığına,neden ona sürekli p..ç dediğine,neden ona ısınamadığına,neden o çocucğu sürekli ezdiğine takmış durumdayım..

dilbere yine güvenmiyorum
daha geçen hafta müge istersen bi kadın sığınma evine yerleştireyim seni diyordu
yok ben kocamı seviyorum ona güveniyorum diyordu
noldu şimdi kocasını suçluyor :dilcikar:

hani derler ya böyle insanlar için saftır bişey bilmezler .
inanmıyorum dallası bile geçtiler .
şok şok şok bence hepsi oynuyor danışıklı dövüşüklüÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Ya bunlar neleri bulmadılar.Neden bu işten çıkamadılar 40 gündür.Çocuğu buldular da şan olsun diye bunları mı rezil ediyorlar nedir???Üff anlamadım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…