• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

dilbere yine güvenmiyorum
daha geçen hafta müge istersen bi kadın sığınma evine yerleştireyim seni diyordu
yok ben kocamı seviyorum ona güveniyorum diyordu
noldu şimdi kocasını suçluyor :dilcikar:

kesınlıkle haklısın katılıorum jnmsüprizzzzz

arkadaşlar bir fotoğraftan dna testini yaptınız tamam çocuk ümitten :emir_bebek:kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

valla çocuk ümitdenmi degilmi bilmem ama benziyor.
ümitdense çocuguna bir baba nasıl böyle davranır.p...ç der ben bunu anlamış degilim.
degilse peki kimden-tatlicadiarzu-:uhm:

valla çocuk ümitdenmi degilmi bilmem ama benziyor.
ümitdense çocuguna bir baba nasıl böyle davranır.p...ç der ben bunu anlamış degilim.
degilse peki kimden-tatlicadiarzu-:uhm:

ama dilberle ümit birbirilerine benziyorlar zaten ...yani dilbere benzemesi ümite benzemesi anlamına gelirsengözlerimebaksanab

ya bende bu dilbere inanmıyorum
bence bunlar anlaştı yine ,dilber vakit geçirmek için kocasına laf atıyor
o babada birden bire aslan kesildi nedense buğün
ayy ben bunların işine akıl sır erdiremedim
yok efendim ümit onu sürekli dürtüklüyormuşmuş ta muş muş.............hiç sanmıyorum...var bunların bir planı yaaaaaaaa.hadi bakalım çıkar ortaya
ya şu münevver olayınıda tam takip edemedim.gazetede bir haber çıkmış galiba.ben kaçırdım cemi diye 200 000 dolar karşılığı falan..açıkcası ben bilmiyorum ayrıntıyı ama böyle bir şey oldu ise adam parayı alıp sonrada neden ben kaçırdım diyor..yani madem kaçırdın neden söylüyorsun ,eee hadi söyleyeceksin neden kaçırdın...acaba hedef mi saptırıyorlar....

kızlar siz anlamıyormusunuz cuma günkü programda
müge anlı bunları det etti.bir daha gelmeyin dedi
bu yeni oyunları bence anlamıyormusunuz .

benim naçizane görüşüm
müge anlı çocuğu buldu
bu moron ve embesil dilber -ümit ikilisinin
kendilerinin itiraf etmesini
bekliyor
ama dilberin hakkını yiyemem
çok güzel rol yapıyo
bu olaydan sonra dizi teklifi gelebilir kendisineee

Bence artık programın seviyesi icee düştü..
ne buya hergün bu kadın..
vericek polise gelişmeleden bizi haberdar edicek ..bukadar
hergün dilber hergün dilberin yalan rüzgarı
herşeyinin didik didik edilip deşifre edilmesini istemiyorum
banane benim tek merak ettiğim çocuk nerde..
bence bu büğle uzar gider ..
midem kaldırmıyo artık bunları..

kızlar saçma değilmi oğlu çocuk kayıp diyecek,dede babanneyi uyandırıp söylemeyecek,babanne rüya görecek,herkes uyurken gidip telefon edecek.şimdi çocuk kayıp diye delleniyor dede.duyunca neden ayaklanıp hemen gitmediler

Bence artık programın seviyesi icee düştü..
ne buya hergün bu kadın..
vericek polise gelişmeleden bizi haberdar edicek ..bukadar
hergün dilber hergün dilberin yalan rüzgarı
herşeyinin didik didik edilip deşifre edilmesini istemiyorum
banane benim tek merak ettiğim çocuk nerde..
bence bu büğle uzar gider ..
midem kaldırmıyo artık bunları..

katılıyorum bencede program cıvımaya başladı sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bence babaanne rüyada gördüm filan diyor ama yalan
cünkü kadin cok ilgili gibi görünmek istiyor..daha öncede topuk kanini sakladim diye
anlatti durdu olmadigini müge anlatiyordu o hala ben iste o zaman aldik sakladim,ben herseyi saklarim hatira olsun diye ben cok ilgilenirim filan buda ben o kadr ilgiliyim ki rüyamda gördüm demeye getiriyor....
ya cocugu kayboldugunda herkese farkli yer diyen bir anne var ortada bence dilber birine verdi..olaylarin bukadr büyüyecegini düsünemedi..ümitin birseyden haberi oldugunu sanmiyorm eger bilseydi simdiye bu kadar skistirmaya hepsini demisti....
babaannenden cok haz etmiyorum sürekli kendinin iyi ilgili oldugunu ima ediyor..
birde ben basindan izlemedim bunlari müge kovmustu nasil geldiler ya

benim naçizane görüşüm
müge anlı çocuğu buldu
bu moron ve embesil dilber -ümit ikilisinin
kendilerinin itiraf etmesini
bekliyor
ama dilberin hakkını yiyemem
çok güzel rol yapıyo
bu olaydan sonra dizi teklifi gelebilir kendisineee

inşallah ööyledir:Saruboceq:ama...........:1no2:

bence programın sevıyesıyle ılgılı bır durum yok,ortada kayıp bır cocuk var ve hıcbısey bılınmıyor,En ufak bırsey degerlendırılmek zorunda... tabıkı polisin işi ama müge nın yaptıgı iş polisin işi deil... polis zaten yapacagı seyı yapıyor..

ama keske bıraz bunları yalnız bıraksalarda gızlıden takıbe alsalar...

dede de aynen ümit,iş kendilerine gelince tafralanıyorlar

Back