Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ılyas mı ben kaçırdım orayı ne zaman dedi kimmiş ki o

Evet bir ara umitin tarif edilirken agzinda ILYAS diye bir isim cikartti aninda dilber bir hisimla umite dondu bakti... Sonrasinda kim diye sordular reklam arasinda soylerim dedi Dilber orda soylemek istemedi... Guya o camina tirmanan adamdan sonraymis ama sanirim o adamin dedigi gibi bahcede gordugu esmer uzun boyle adam bu..Bencede Dilberin sevgilisiydi...Daha sonra umit ceza evindeyken yine koyunden biri takip etmis takilmis pesine oda Ilyas herhalde...

Son düzenleme:
sinirimden izlemiyodum annem yine açmış bugun. bu kadın midemi bulandırıyo ya orda ağlayan yüreği yananlarda anne. bu da anne. bu nasıl annelikse. yazık o minik yavruya.

bi de çocugun hiç resmi yokmuş çok entrasan. o kamera görüntüsünden hiç bişey anlaşılmıyordu valla

bi de çocugun hiç resmi yokmuş çok entrasan. o kamera görüntüsünden hiç bişey anlaşılmıyordu valla

Cocugun resimleri vardiii ama bir gun once telefon HELAYA ! dustugunden silindi....Diger cektirdiklerinide cocuklar yirtmis dilber oyle dedi...
Zaten resim falan olsa MaazAllah cocuk bulunucak yada farkedilicek biri tarafindan olurmu..... OLMAZ...... !!!

çocuk yırttı dediğini duydum da helayı duymamıştım. yalana bahane mi yok desene.

Bu kadının çocuğunu sevgilisine yollayıp sonra da yanına gideceği fikri oluşmuş ama ben asla inanmıyorum.Her şeyi yapacak bir cesareti hatta anlatacak kadar utanmaz olan birisi alır çocuklarını kapar kapısını giderdi.

muhammet'i istemediği için ya sattı yada verdi yada herhangi bir şey.Bulmak da istemiyor zaten.Kocasıyla bir işler çevirdiler sadece bu ortaya çıkmasın diye açık vermemeye çalışıyorlar herhalde.Merak edermiş gibi bile yapamıyorlar .ne acı ver mide bulandırıcı

yalan söylediği için sürekli..bide üstelik ümit krosu müge anlıyı yalancı çıkarıyor yaa adamdaki yüzsüzlüğe bakk..atv nin imkanlarından çok güzel faydalanıyor bunlar...yanında elinin tersiyle bir yumruk atsa diye bekliyorum dilbere ümitin ama nerde onda ERKEKLıK...

bunlar...atv nin otelinde yan gelip yatıyor valla
rahatları da iyi

eğer doğru sölüyecekseniz pazartesi gelin ylan sölüyecekseniz bidaha gelmeyin dediya müge.Çok üzgünüm çoook
şimdi bunların balayı olayı bitmesin diye yine ekranlarda olacaklar görün bakın.
geri gitselerde nereye gideceklerki.
şu an onları ne eski mahallesi ister ne bir başka mahallekaydirigubbakcemile

Buradada çok benzemiş
evet yaa tıpkı dilber budelikafadulden:roflol:
nerden buluyorsunuz kızlar bu resimleri:roflol:

birde birşeyi merak eetim kızlar.
müğenin saçları boyamı kendi saç rengimi.CADIARZU
ben bildim bileli bu renktidekaydirigubbakcemile2

sorma efsunum kayışı kopardı valla bugün haklı olarak... Ben kendımı parcalıyordum ya onları ızlerken.. göz göre göre gözünün içine baka baka yalan sölemeye devam edıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…