Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ay su dilberi dövemek istiyorum yaaaaaaaa..
ya hele söyle yakindan gösterince o dudak var ya valla isirmak istiyom ya
bu kadin psikopat etti ha valla bi insan bu kadar asagilik olur ya

O cocugun basina her ne is geldiyse bu dilber ve umit bunu cok iyi biliyor o yuzden bu kadar rahatlar
resmen bazi seyler ortaya cikmasin diye unuttum, hatirlamiyom, evet evet, hayir hayir bunu neden yaparlar yaptiklari ortaya cikmasin diye ben bu kaniya vardim buyuk ihtimal de satildi bu cocuk...
Heh muge hanim sunu onceden yapsaydin ya sonuc alinmayacagi basindan belliydi o kadar magdur varken biraz da onlara yardimci ol nasilsa dilber, umit cocuk ortaya cikmasin diye buyuk caba sarfediyorlar!

ay su dilberi dövemek istiyorum yaaaaaaaa..
ya hele söyle yakindan gösterince o dudak var ya valla isirmak istiyom ya
bu kadin psikopat etti ha valla bi insan bu kadar asagilik olur ya

Neyi isiriyon nan anlamadim ben simdi dilberin dudagini mikaydirigubbakcemile3

Bugun içimin yaglari eridi resmen..Iyi kovdu valla Müge....Ama gorursunuz bunlar pazartesi yine otururlar orda..Ekmek elden su golden bu rahatligi kolay kolay birakmazlar...Umitin ilk ILYAS diyisinde dilber nasil bir anda dondu umite bakti farkettinizmi?

ayyy ya Allah günah yazmasin o dudaginin bicimi güzel degil benide cok sinir ediyor bu kadin,bence bu kadin begenilmekten hoslaniyor o geliyor buna asiliyor bu gidiyor buna asiliyor begeniliyor ya o hosuna gidiyor onlarda ortaya cikmasin diye susuyo..valla cok sinir oldm cookk

aslında müge bunları coktan kışkışlardı ama artık vicdanı el vermez.muhammetin o minicikliğini gördü.sırf o ana-babaya inat tekrar tekrar aranmalı.adam baya rahat burya cıkarsa ne dicen gibi gaaayet rahat bi şekşiilde konusuo.belki ümittte mügeye inat cıkarır cocuu

kesinlikle katılıyorum tadliya.

ıyyyy reyyan neyini ısırcan o dudağın -tatlicadiarzu-

aynı şeyi düşünmüşüz..

bence dilber dilberlik yapıyo ona buna her gün yeni bi isim anlamadım valla elalemin adamı buzdolabının içini bilem biliyo baksana

sonunda müge anlıyı çıldırtmayı basardılar ama muge anlının sutudyodan kovması acayıp hosuma gıttı artık bende sınır olmaya basladım ya bıran once bulurlar inş tabı anne baba nerde oldugunu soylerlerse

müge yalan söylemecekseniz gelin dedi pazartesi bunlar yine gelir biz yalan söylemiyoruz der kurulurlar baş köşeye...-tatlicadiarzu-

İlyas mı ben kaçırdım orayı ne zaman dedi kimmiş ki o

nan nesini isirican birak kiriklari isirsin dudagini tovbe tovbekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…