Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Anne ve babasi biliyor cocugun nerde oldugunu
Bu kadar rahatlik olamaz imkansiz
Duygulari tamamen alinmis insan bile cocugu soz konusu olunca tepki verir bence..

Birde dilber yalan soyledikce ve yalanlari ciktikca dikkat ederseniz dudak ustu yani biyik kismi terliyo
basindan beri boyle oldu yalan soyluyor sonradan iki uc gun sonra cikiyordu ya
ben hemen anliyordum yalan oldugunu artik kendimi deniyorum :)) bildim mi bilemedim mi

Birde bunlarin cocuklari kayip bu aileden supheleniyor hakimi falan bu dilberi niye kenara cekmiyo
sen yalan soyluyorsun mahkemeyi insanlari kandiriyorsun 5 kere degisik ifade vermis kadin ya..
halla ne bekleniyor bunlarin odasina dinleme cihazi niye konulmuyor sonucta supheliler yani
mahkeme bolye bir karar cikarmasi lazim bence..

odalarına dinleme cihazı koymak suç,böyle birşey yapamazlar.. Özel hayatlarına girer.. Ama benim de uzun zamndır düşündüğüm şey vAr ,Hatta bi kaç ekz de burada konuştuk yalan ifade vermekten ve polisi boşyere uğraştırmaktan çoktaaaaaan içeri alınmalıydı!! Hala ne duruyorlar anlamadım..

Son düzenleme:
ben hayatimda bir program izlrken bu kadr gerilip oradaki birini dövmek istemedim ama gercekten sinir oluyorum..hani sevmezsin ya bi insani o sana ne kadar cirkin ne kadar haraketleri ters gelir ya söyle bi dövmek istiyorm( isiracam ama annem ve burdakilerin dediklerine den vazgectim kolunu isirsamda olur ben cok manyak isiririmda)
icimde bi siddet egilimi olusuyor bunlari izlerken bu dilberin durusu ümitin agzi acik kus gibi durmasi Allahim günah yaziyor bunlarin yüzündne bana ya .(((
midem bulandi artik bunlardan...
ya bide nasi yapiymis bunlarda ikiside aglamiyor duygularini belli edemiyor..nasida bulmuslar birbirlerini

ya hergün oturup aksam babamada anlatiyoruz annemle adam bile merak etti carsamba ise gitmemisti bakayim bi dedi ama müge tatildi...
babama anlatiyorz oda diyor polis neden hala iceriye almadi konustururlardi diyor..bende anlamiyorm neden acaba diye

munevveri unuttulularrrr kimki munevver :jeyyar::jeyyar:
gel dilber git dilberrrralsınlar cığarasını yan gelip yatsınlarkötükedihüsokötükedihüso yazık muhammeteeee el kadar bebe ya nerdekiii:ecrin_bebek:dilberi elime verseler onu nasıl konşturummmmkötükedihüsokötükedihüso

elbiseye önem veren kişiler karaktere önem vermezler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Dilber bitti simdi sira Muge'ye mi geldi? kaydirigubbakcemile3

müge işi inada bindirdim bulacam çocuğu dedi
bu olay bukadar gündemdeyken geri çağırır kovsa bile dilber ümit zaten gurursuz gelirler müge münevver olayında yeni gelişmeler olduğu için bu olaya geri dönebilir
son gelişme şöyle
cinayette yardım eden kişi cemin akrabası veya kanbağı olan birisiymiş
sürreya bey kızının satanist ayinine kurban gittiğini düşünüyor münevverin boğazı kesilmese iç kanama ve dış kanamadan zaten ölecekmiş diye yazılıyor adli raporda

SALDIRGANLARA DİRENDİ

Genç kızın boynunda, yanağında ve omzunda yine çok kişiye ait tükürük örnekleri bulundu. Münevver'in tırnak aralarından alınan doku örneklerinin DNA incelemesi sonucunda aynı aileden iki erkek kişiye ait bulgular saptandı. Genç kızın cinayet öncesi katilleriyle boğuştuğu düşünülüyor.
ETİLER VAHŞETİ TÜYLER ÜRPERTTİ
BABADAN DOKU ÖRNEĞİ

Bu tespitler üzerine, 2.5 aydır iz süren polis, soruşturmayı derinleştirdi. Gömleğinde kan izleri bulunan ve 'cinayete iştirak' suçlamasıyla cezaevine giren baba Ahmet Nida. G.'nin saç, doku ve tükürük örnekleri alınacak. Cinayetin bir numaralı şüphelisi, firari Cem G.'nin arkadaşları ve yakınları da DNA testine tabi tutulacak.

Inatla minatla olacak is degil bu..kaydirigubbakcemile3
Simdiye kadar inat etti bulsaydi madem-tatlicadiarzu-
Cem' e gelince adi Cem madem yedin o halti ne oraya buraya siniyon ciksana meydana yureksiz pislik!kötükedihüso

Son düzenleme:
Allah ıslah etsın bu canileri...

Kansız yaratıklar... ınsan dıyemıyorum demıyorum vıcdansız varlıklar...

Bu kız bunları hakedecek ne yaptı Allahaskına,bu kadar mı gözünüz döndü soyları kuruyasıcalar...

dün haberleride dinleyince bu münevvere daha çok üzüldüm kızlar..
baksanıza cinayeti tek kişi işlememiş zaten bizlerde babasıda öyle düşünmüştük hep..
o güzelim resimlerini her gördüğümde içim gidiyor bir insan bir cana nasıl kıyar ya..
o cem denen pislik ve yardım edenler babasımıdır arkadaşlarımıdır en kısa zamanda cezalarını bulrlar..
bence babasıda yardım edenlerin içinde baksanıza başka ilişkisi varmış münevverde bunu biliyormuş belkide daha gizli nelerini biliyordu münevverki bu denli vahşice öldürülmeyi hakettiğini düşündüler..

ay o dilberi artık bende görmek istemiyorum programda.. bu programa çıktıklarından beri bir arpa boyu yolu zor katettik yani hep aynı yalanlar danacı hurdacı kömürcü dayısı evsahibi mahalledeki tüm erkekelre bunun etrafında bir adam otuturda sorar karısına bu paranın kaynağı nere bu adamlar ne gezer buralrda diye.. ama yokkkk ümit bey üzümünü yesin bağını sormasın görünümünde....
soramazki zaten biliyor herşeyi..bilmiyor ayağına yatıyorkeyif yapıyor yok doğum günü kutluyor motora bniyor... adam keyfine düşkün ta oralardan motorunu bile getirtmiş yani..

sanırım pazartesi akşamı bi programda seyrettim rüyama girdi annesinin şu söyledikleri çok etkiledi beni (kimbilir ne acı çekmiştir nekadar canı yanmıştır düşündükçe aklımı oynatıyorum )hepimizn çoluğu çocuğu allah saklasın müge diyo paran kadar kaçarsın çok doru söylüyo estetik ameliyatı bile olmuştur şimdiye kadar paran varsa herşey mümkün ne vicdan varmış hiçmi sevmemiş resimlerde ne kadar mutlu gözüküyorlar nasıl kıyabilmiş bu dünyada kaçabiliyo bakalım obir dünya kaçabilcekmi vicdansızlar

Ah Cemm ahhhhhhhhhhhhh..elbet kıstırıcaklar seni ininde...

Mutlaka yakalanıcak..o yakalanmadan biçok soru cevapsız kalıcak malesef..

annesi nereye gitti babası çıktı annesi kayboldu müge artık adın anmıyo münevveri unuttularmı cemin resimleri yeni dağıtılmış dünyaya geç kalınmadımı cem estetk olmuş sahte kimlik almıtr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…