odalarına dinleme cihazı koymak suç,böyle birşey yapamazlar.. Özel hayatlarına girer.. Ama benim de uzun zamndır düşündüğüm şeydir..Hatta bi kaç ekz de burada konuştuk yalan ifade vermekten ve polisi boşyere uğraştırmaktan çoktaaaaaan içeri alınmalıydı!! Hala ne duruyorlar anlamadım..
başka kanallarmıı:1shok:
yakında bunların ikisi bir proğram bile sunar görün bakalımbenneyaptımki
artık proğramın adıda
yalan dolanda gel olur:roflol::roflol:
yalandan kim ölmüşki de olabilir:))
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sana sonuna kadar katılıyorum...ben artık izlemiyorum..düşünsene 39 gün olmuş onlar orda oturdukça o çocuk nasıl bulunacak acaba...:uhm:
münevver olayı gitgide daha acıklı bi hal alıyo hanımlar...bu kızın suçu neydi..masumiyet mi ne dersiniz..:uhm:
Ya kızlar ben müge izinli diye espiri yaptım öylesine..sizde hemen hazırsınız saldırmaya hee..Sanatçı olması mı lazım hem,farklı tarzlarda giyinmesi için..giysin eşortmanlarını çıksın olmassa..Seda'dan ve Esra'dan nefret ederim ayrıca..Müge'nin karakterine lafım yok tabiki.harbi kadın.doğruları söylüyo hiç çekinmeden..herkes ona buna yalakalık yapmak için,saçının teline zarar gelmesin,kimseyle aram bozulmasın diye vıcık vıcık yalakalık yaprken,Müge kimseden lafını esirgemiyo..Zevksiz ve tek tip bi kadın olması,bu özelliklerini kapatmazki..Ne saçma laflar ediyo bazılarımız yaa..biraz geniş düşünün..[/QUOTE]
geniş düşünen böyle şeylere takılmaz
alım gücünün olmadığını düşünmüyorumm sadece zevksiz olduğunu düşünüyorum hepsi bu sponsorlar yeter şekerim:1closedeyes:
sadece aynı tarz elbiseyii dönüp dönüp görmekten gına geldii
karakterine bi laf söleyen yok ki
aynen senin gibi düşünüyorum cnmmm:lepi:
Ya kızlar ben müge izinli diye espiri yaptım öylesine..sizde hemen hazırsınız saldırmaya hee..Sanatçı olması mı lazım hem,farklı tarzlarda giyinmesi için..giysin eşortmanlarını çıksın olmassa..Seda'dan ve Esra'dan nefret ederim ayrıca..Müge'nin karakterine lafım yok tabiki.harbi kadın.doğruları söylüyo hiç çekinmeden..herkes ona buna yalakalık yapmak için,saçının teline zarar gelmesin,kimseyle aram bozulmasın diye vıcık vıcık yalakalık yaprken,Müge kimseden lafını esirgemiyo..Zevksiz ve tek tip bi kadın olması,bu özelliklerini kapatmazki..Ne saçma laflar ediyo bazılarımız yaa..biraz geniş düşünün..[/QUOTE]
geniş düşünen böyle şeylere takılmaz
Dar düşünüyorum..böyle şeylerede takılıyorum..siz geniş düşünün dediğim gibi...Tek tip giyinmesi beni baydı..göz makyajı çok ama çok uygunsuz o minnacık gözlerine..bacaklarıda güzel değil sürekli elbise giyicek kadar..Dar düşünürüm ben böyle hep..Aman siz genişliği elden bırakmayın..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Dilber bitti simdi sira Muge'ye mi geldi? kaydirigubbakcemile3
müge işi inada bindirdim bulacam çocuğu dedi
bu olay bukadar gündemdeyken geri çağırır kovsa bile dilber ümit zaten gurursuz gelirler müge münevver olayında yeni gelişmeler olduğu için bu olaya geri dönebilir
son gelişme şöyle
cinayette yardım eden kişi cemin akrabası veya kanbağı olan birisiymiş
sürreya bey kızının satanist ayinine kurban gittiğini düşünüyor münevverin boğazı kesilmese iç kanama ve dış kanamadan zaten ölecekmiş diye yazılıyor adli raporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?