- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay su dilberi dövemek istiyorum yaaaaaaaa..
ya hele söyle yakindan gösterince o dudak var ya valla isirmak istiyom ya
bu kadin psikopat etti ha valla bi insan bu kadar asagilik olur ya
Neyi isiriyon nan anlamadim ben simdi dilberin dudagini mikaydirigubbakcemile3
bu yüzsüzler pazartesi yine çıkarlar kov kov gitmez bunlar...
O cocugun basina her ne is geldiyse bu dilber ve umit bunu cok iyi biliyor o yuzden bu kadar rahatlar
resmen bazi seyler ortaya cikmasin diye unuttum, hatirlamiyom, evet evet, hayir hayir bunu neden yaparlar yaptiklari ortaya cikmasin diye ben bu kaniya vardim buyuk ihtimal de satildi bu cocuk...
Heh muge hanim sunu onceden yapsaydin ya sonuc alinmayacagi basindan belliydi o kadar magdur varken biraz da onlara yardimci ol nasilsa dilber, umit cocuk ortaya cikmasin diye buyuk caba sarfediyorlar!
bu yüzsüzler pazartesi yine çıkarlar kov kov gitmez bunlar...
Bugun içimin yaglari eridi resmen..Iyi kovdu valla Müge....Ama gorursunuz bunlar pazartesi yine otururlar orda..Ekmek elden su golden bu rahatligi kolay kolay birakmazlar...Umitin ilk ILYAS diyisinde dilber nasil bir anda dondu umite bakti farkettinizmi?
ay su dilberi dövemek istiyorum yaaaaaaaa..
ya hele söyle yakindan gösterince o dudak var ya valla isirmak istiyom ya
bu kadin psikopat etti ha valla bi insan bu kadar asagilik olur ya
ayyy ya Allah günah yazmasin o dudaginin bicimi güzel degil benide cok sinir ediyor bu kadin,bence bu kadin begenilmekten hoslaniyor o geliyor buna asiliyor bu gidiyor buna asiliyor begeniliyor ya o hosuna gidiyor onlarda ortaya cikmasin diye susuyo..valla cok sinir oldm cookk
Bugun içimin yaglari eridi resmen..Iyi kovdu valla Müge....Ama gorursunuz bunlar pazartesi yine otururlar orda..Ekmek elden su golden bu rahatligi kolay kolay birakmazlar...Umitin ilk ILYAS diyisinde dilber nasil bir anda dondu umite bakti farkettinizmi?
ayyy ya Allah günah yazmasin o dudaginin bicimi güzel degil benide cok sinir ediyor bu kadin,bence bu kadin begenilmekten hoslaniyor o geliyor buna asiliyor bu gidiyor buna asiliyor begeniliyor ya o hosuna gidiyor onlarda ortaya cikmasin diye susuyo..valla cok sinir oldm cookk
aynı şeyi düşünmüşüz..