• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet yaa tıpkı dilber budelikafadulden:roflol:
nerden buluyorsunuz kızlar bu resimleri:roflol:

birde birşeyi merak eetim kızlar.
müğenin saçları boyamı kendi saç rengimi.CADIARZU
ben bildim bileli bu renktidekaydirigubbakcemile2

yok saçları boya. hep sarı kullanıyor saçları eskiden daha dolgundu

valla helal olsun dilber' le ümit' e..kötükedihüso. 39 gündür bizi ekrana resmen kilitlediler. yalanlarla dolanlarla nasılda uyutuyorlar bizi..:oklava:.

hergün aynı bu nasıl rahatlıktır kadının çocuğu günlerdir kayıp hergün yalan dolan rahat rahat oturuyor bir sürü adam çıktı dilberi takip eden hepte onu takip ediyolar nedense yada beyaz arabalı adamlar nasıl oluyorsa hepte görülen uzun boylu hafif sakallı zayıf biri hep peşindeymiş kimse sonunda çıkacaktır bu adamı bulana kadar birsürü adam çıktı dilberin peşinde dilber ne dilbermiş be:kızgın:-tatlicadiarzu-benneyaptımkikötükedihüso:oklava:

hergün aynı bu nasıl rahatlıktır kadının çocuğu günlerdir kayıp hergün yalan dolan rahat rahat oturuyor bir sürü adam çıktı dilberi takip eden hepte onu takip ediyolar nedense yada beyaz arabalı adamlar nasıl oluyorsa hepte görülen uzun boylu hafif sakallı zayıf biri hep peşindeymiş kimse sonunda çıkacaktır bu adamı bulana kadar birsürü adam çıktı dilberin peşinde dilber ne dilbermiş be:kızgın:-tatlicadiarzu-benneyaptımkikötükedihüso:oklava:

kesin erkek mankenler peşindedir.
baksana anlatımlara bakarsan hep manken edası çıkıyor karşımızadelikafaduldensırnaşık şey

aayy kızlarrdelikafadulden

ben işte olduğumdan müge anlıyı izeleyemiyorum, ama sizin yorumlardan nolmuş ne bitmiş takip ediyorummm...
ne kaaa faydalı bu KK yaaa:1closedeyes:

noldu en son? var mı şu kayıp çocukla ilgili bir gelişme...
anneme yasaklamış babam izlemeyi o da bana soruyooo:roflol:

o kadar da güzzel kadın değil ki..neden koşuyorlar peşinden
bu işler güzellikle falan olmuyor canım erkeklere makarnalar pişirip altın bilezikler vaat edilip pencerelere tırmadırıp barajda çalışanların kamyonlarında gezip erkeklerden sigara isterse bir kadın erkeklerde peşinden koşar kocası salmmış müge anlı dedi para kazan da nerden kazanırsan kazan demiş ümit bekarkende serbestçe yapacağından geri kalmamış bu dilber amma soğukkanlı ya sinir minir kalmadı kimsede o yalanlarına devam -tatlicadiarzu- çirkin olsun güzel olsun dilber hanım bir anne anne gibi davransa iyi olur bence dilberi evlendirmemesi lazımmış babasının ümitde avlenmemliydi askerliğini yapamamış rapor almış sıkıya gelemiyor anladığım kadarıyla iki evlilik kavramını bilmeyen kişiyi evlendirmişler sonuç böyle saçma sapan şeyler yaşamışlar işte anne babalarıda suçlular bence

Ay ay yesınler muge hanımı :):)
bunca zaman sen onları tut tut bÜgÜn kovvv
ıŞte bızlerın sayesınde bu programlar ızlenyor ve bu kk kadınların aracıĞıla kov onları dedık baŞka cereler soyledık baktıkkı muge bu ıŞın sonu hepten yalan sonuda kovduuuuuuuuuu ınŞ bı daha gelmezler :(:(
zaten baŞka kanalar ıstıyor Ümıtle dılber oraya gıderler yalanlarıylaaaa :)

aayy kızlarrdelikafadulden

ben işte olduğumdan müge anlıyı izeleyemiyorum, ama sizin yorumlardan nolmuş ne bitmiş takip ediyorummm...
ne kaaa faydalı bu KK yaaa:1closedeyes:

noldu en son? var mı şu kayıp çocukla ilgili bir gelişme...
anneme yasaklamış babam izlemeyi o da bana soruyooo:roflol:

bende eşime anlatıyordum.:1closedeyes:
olanı biteni en sonunda o da dayanamadı izleme hatun bırak böyle şeyleri kötükedihüsodeyince anlatmamaya başladım:1ninca:
ondan gizli izliyorum artıkın:delphin:
bu gün ne yaptın diye soruncada hiçç iş güç işte deyip geçiştiriveriyorumsırnaşık şey
oysa öğleye kadar işe bakan kimki:roflol:

Ay ay yesınler muge hanımı :):)
ıŞte bızlerın sayesınde bu programlar ızlenyor ve bu kk kadınların aracıĞıla kov onları dedık baŞka cereler soyledık baktıkkı muge bu ıŞın sonu hepten yalan sonuda kovduuuuuuuuuu ınŞ bı daha gelmezler :(:(
zaten baŞka kanalar ıstıyor Ümıtle dılber oraya gıderler yalanlarıylaaaa :)

başka kanallarmıı:1shok:
yakında bunların ikisi bir proğram bile sunar görün bakalımbenneyaptımki
artık proğramın adıda
yalan dolanda gel olur:roflol::roflol:

yalandan kim ölmüşki de olabilir:))

Son düzenleme:
Ben Müge Anlı'yı fazla sevmiyorum; ama yine de hiç bir insanın kıyafetleriyle değerlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Bu; doğru bir şey değildir.

Sonuçta her insanın bir tarzı ve zevki var.
Belirli bir alım gücü var...

Bunlar konu edilmemeli bence....
( Özür dilerim ama; insanların aynı şeyleri giymek için can atmadığını düşünüyorum...
Konuya balıklama atlamış gibi oldum, lakin yorum yapmadan geçemedim... ) :delphin:
alım gücünün olmadığını düşünmüyorumm sadece zevksiz olduğunu düşünüyorum hepsi bu sponsorlar yeter şekerim:1closedeyes:
hayır tatlım bir de öyle bir milletiz ki, kızcağız hergün değişik giyinse (ki sponsorları sayesinde her gün değişik giyiniyor bedava olarak..tek parça elbiseyi ve siyahı tercih ettiği için tek elbise sanıyorlarkaydirigubbakcemile3) bu sefer deriz ki " ya bu böyle dram yaşayan acılı insanları konuk ediyor..neymiş böyle nisbet yapar gibi süslenip püslenip gelmeler...

dediğim gibi dudak bacak elbise silikon surat bakımlı saçlar görmek isteyenler sedaaaayaaaaalkisalkisalkis zorla tutan yok kimseyi-tatlicadiarzu-

müge yaşam programı yapıyor:delphin: show yapmıyor:kahve:
sadece aynı tarz elbiseyii dönüp dönüp görmekten gına geldii
karakterine bi laf söleyen yok ki:delphin:
Ya kızlar ben müge izinli diye espiri yaptım öylesine..sizde hemen hazırsınız saldırmaya hee..Sanatçı olması mı lazım hem,farklı tarzlarda giyinmesi için..giysin eşortmanlarını çıksın olmassa..Seda'dan ve Esra'dan nefret ederim ayrıca..Müge'nin karakterine lafım yok tabiki.harbi kadın.doğruları söylüyo hiç çekinmeden..herkes ona buna yalakalık yapmak için,saçının teline zarar gelmesin,kimseyle aram bozulmasın diye vıcık vıcık yalakalık yaprken,Müge kimseden lafını esirgemiyo..Zevksiz ve tek tip bi kadın olması,bu özelliklerini kapatmazki..Ne saçma laflar ediyo bazılarımız yaa..biraz geniş düşünün..
aynen senin gibi düşünüyorum cnmmm:lepi:

Ay ay yesİnler muge hanımı :):)
İŞte bİzlerİn sayesİnde bu programlar İzlenyor ve bu kk kadınların aracıĞıla kov onları dedİk baŞka cereler soyledİk baktıkkİ muge bu İŞİn sonu hepten yalan sonuda kovduuuuuuuuuu İnŞ bİ daha gelmezler :(:(
zaten baŞka kanalar İstİyor Ümİtle dİlber oraya gİderler yalanlarıylaaaa :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sana sonuna kadar katılıyorum...ben artık izlemiyorum..düşünsene 39 gün olmuş onlar orda oturdukça o çocuk nasıl bulunacak acaba...:uhm:

münevver olayı gitgide daha acıklı bi hal alıyo hanımlar...bu kızın suçu neydi..masumiyet mi ne dersiniz..:uhm:

bu uzun boylu esmer kişi kimse olay orda düğümleniyoo bu adam çıksın ortaya herşey açığa çıkacakk:delphin:

çocuğun yaşadığını düşünüyorum bi yandanda neden başka gören duyan yok diye düşünmeden edemiyorummbenneyaptımkibi otobüsde görüldüü başkada gören yokk:1no2:

ümit'te bugün ayrı bi tedirginlik var gibime geldi her lafa bağırdı gene unutkanlıkları dün sölediğini bugün kabul etmemeler bilmiyorum ama hafta sonu ciddi gelişmeler olacak gibime geliyoo:delphin:

müge de çatladı sonunda yalanlar karşısında......ama o yüzsüz insanlar eminim ki gene katılacaklardır proğrama yda başka kanallarda para karşılığında çıkacaklardırr kaydirigubbakcemile

umarım çocuk bulunurrrr:Saruboceq:

ümitin demek doğumgünüymüş çocuğun hangi ay dogdugunu ne zaman evlendiğini bilmiyor da doğumgününü biliyor haaaaa
seda sayana mı esra ceyhana mı konuk olurlar acaba :uhm:

Bende ızlemıyecegım dıyorum ızlıyorum
arada oyle guzel laflar edıyor kı Muge hanım cok hoşuma gıdıyor
Gecenlerde demıştı sız bu olayı balayına cevırdınız oltelde kalıyorlar yıyorlar ıcıyorlar
sonra Dılber o kadar yalanlarınana ragmen yınen dılber lafları ınanıyorlar,,

Dilber kac tane dogru soyle dı kı..

vallah kim ne derse desin ama ben bu dilberin çocuğun nerede olduğunu bildi düşünyorumCADIARZU,bu kadar rahatlığı sadece ona bağlarım:1ninca:,bu dilber neye güvenyorsa adaleti yanıltmaktan korkmıyor,ole bi hoplatılar ki gözlerin kararırsengözlerimebaksanab,bir de bu ümit hiç birşey habersiz(tövbe tövbe)bence o kendini böyle rahat hissediyorCADIARZU,ben bi şey bilmeyim vicdan nazabı çekmıyım gibi:kızgın:,onların yüzünden ben evimin temizliği tam 2,5saatte bitiriyorum sağolsunlarsırnaşık şey(yerler silip süpüryorum,toz alıyorum,lavabolar temizliyorum,çamaşir koşa koşa asıyorum:delphin:,benim kayin pederim bu ne turbo gelin diyo:roflol:)pazartesi ne kadar çocuk bulunsun diliyorum:nazar::enbuyukkk:

Cocugun resimleri vardiii ama bir gun once telefon HELAYA ! dustugunden silindi....Diger cektirdiklerinide cocuklar yirtmis dilber oyle dedi...
Zaten resim falan olsa MaazAllah cocuk bulunucak yada farkedilicek biri tarafindan olurmu..... OLMAZ...... !!!

yaa bu dilberin kameralı telefonu da mı varmış bunlar yemeye yemek bulamazken ansıl almışlar bu telefonu yaa.. hadi aldılar telefon wc ye düşmüşse ve için de fotoğrafalr varsa genelde fotolar hafıza akrtına kaydolur ve üzerine resim eklenmediği sürece o hafıza kartından resimler silinse bile çıkar.. Bence araştırmaları lazım..

Buarada Muhammet çok tatlıymış ya yazık yavruma senağlama şimdi nerelerdedir acaba yaşına görede çok küçük..bi türlü bulunamadı bu çocuk ama tahminimce emin eller de otobüste yolculk yapan eğer o küçüğümse:Saruboceq:

Back