evet canım kabul edilmemiş.inşallah en kısa zamanda çıkar.
ee onu anlamayan kalmadi yavrum deseydin herkes anladi da bisey yapamiyor isteşutarafagitti
selam bayanlar
ben MÜGE ANLI hepinize çok teşekkür ediyorum programı takip ettiğiniz için .ben reklam arası dilberi dövüyorum siz merak etmeyin .ağzını burnunu kırıyorum sonra makyaj yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
bende sizler gibi burayı takip ediyorum .birazdan size el sallıycam bekleyin
cemin babası içeri alındı.avukatı da itiraz etti.itirazları kabul edilmemiş.yani cemin babası hala içeride.
canım bir olay ancak bu kadar güzel açıklanır
selam bayanlar
ben MÜGE ANLI hepinize çok teşekkür ediyorum programı takip ettiğiniz için .ben reklam arası dilberi dövüyorum siz merak etmeyin .ağzını burnunu kırıyorum sonra makyaj yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
canım benim demek istediğimi sen anlamadın:mymeka:
14 yaşındaki uykulu hasta bir çocuk bile konudan hiç bir haberi olmadan sadece 5 dakika izleyip kadının yalancı olduğunu anlıyor...
sarduşum aynı şeyi geçen gün bende yaşadım eşim uyanayım diye mügeyi açmış son ses..
yüzümü yıkamaya geçtim banyoya antrede karşılaştık eşimle..
dedi ki..
bu kadın çocuğunun kaybolmasından hiç şikayetçi değil ki..
müge hala ne diye programa çıkarıyor onları dedi..
halbuki eşim takip etmez programı...
adam bile bir bakışta anladıya ne diyim...
selam bayanlar