bence bu olayın altın da anne ve babasının büyük rolü var gibime geliyor çünkü çocuklarının bulunması için hiç birşey yapmıyorlar ama kızdığım bir nokta var dilber köy eyrinde yaşıyan bi kadın müge anlının sürekli dilberi rencide etmesi ve namusunu ulu orta konuşması çok kötü bir durum kadın gerçekten yapmış olsa bile bu onun özel hayatı o kadın bir daha köy yerinde yaşıyamaz onla yattınmı bunla gezdinmi gibi sözler gerçeten çok itici kocasına çok kızıyorum karısını da alıp gitmiyorlar varsa bi işleri polisle hallederler müge anlı dünyanın her yerinden izlenen bi program köy yerinde o kadının ne iffeti kaldı ne namusu çocuk emselesinin dışına çıktı bu program ilk günden beri izliyorum ama konu bu meseleye gelince aştılar bence çok yanlış
ewet robot resim cizildi tam 4 tane :enbuyukkk: baba ayrı anne ayrı cizdiriyo.cocuklarının yüzünü hatırlayamıyorlar yaaaa delleneceeeeemmmm delikafadulden Çok üzgünüm çoookya çocuğun resmi yok çocuk arıyorlar
robot resim çizilecekti ne oldu yaaaaaaaa
böyle çocuk mu aranır
polis nasıl bulsun,halk nasıl bulsun
arkadaşlar,ben kaç gündür sabrediyorum,ciıldırmamaya çalışıyordumÇok üzgünüm çoook,bugün tepeme kadar geldi,sinirden bütün evimi silip süpürdüm,camları dışardan dahi sildim(11katta oturuyorum):1shok:,ütü yaptım,üç çeşit yemek yaptım(yayla çorba,güveç,ve nohutlu pilavcokacimcoook)hepsi mügeyi dinlerken,dilber ağazını açtı an ben hızını artırıyordum,evim pırıl pırıl oldusırnaşık şey,oğlum anne iyimisin soruyor bana,hayır iyi değilim,o dilberi ben kendim boğacam,:enbuyukkk:
arkadaşlar,ben kaç gündür sabrediyorum,ciıldırmamaya çalışıyordumÇok üzgünüm çoook,bugün tepeme kadar geldi,sinirden bütün evimi silip süpürdüm,camları dışardan dahi sildim(11katta oturuyorum):1shok:,ütü yaptım,üç çeşit yemek yaptım(yayla çorba,güveç,ve nohutlu pilavcokacimcoook)hepsi mügeyi dinlerken,dilber ağazını açtı an ben hızını artırıyordum,evim pırıl pırıl oldusırnaşık şey,oğlum anne iyimisin soruyor bana,hayır iyi değilim,o dilberi ben kendim boğacam,:enbuyukkk:
ewet robot resim cizildi tam 4 tane :enbuyukkk: baba ayrı anne ayrı cizdiriyo.cocuklarının yüzünü hatırlayamıyorlar yaaaa delleneceeeeemmmm delikafadulden Çok üzgünüm çoook
aaaaaaaa çizildi mi ki..ben kaçırdım orayı..zaten kadın kafamı allak bullak etti..artık ne diyor anlamaz oldum...vayyyyyyyyyy beeeeeeee..4 resim..ama anne baba hatırlamıyor çocuğunu...babanne çizdirseydi keşke...ay hayatımda böyle olay görmedim
D ilber etti beni şair,
İ zlemem artık dizi vesair
L afın biri bin para,
B ırakda artık lafı oğlanı ara.
E kran kirliliği sanırım bu,
R ahata erelim bitsinde şu,,,,
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2
ya kızlar istanbulda yaşan arkadaşlar bunu daha öncede yazdım ama feshanede engelli çocuklar için etkinliker düzenliniyormuş bugün yarın ve perşembe günü gidebilecek olanlar gitsede bizede bizim yapabileceğimiz birşey varsa yazsanız
yaaa kızlar şu dilber güzel mi merak ediyom ben...bir sürü hayranı varmış anlaşılan?!??
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BAĞILDIMMMMM ÇOK GÜZELLL:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İlk günler benimde gözüme çirkin geliyordu göre göre gözüm alıştı herhalde bugün baktım güzel göründü gözüme.delikafadulden
Bencede Ümit ve Dilber yayın sonrasında onları izleyenlerin evine gidip onların işlerini yapsın.Ben olsam bende itiraf etmezdim çocuğun yerini.Ekmek elden su gölde adamlar zaten bu zamana kadar böyle birşey hayal ediyorlardı.Müge Anlıda onlara bu şartları sağlıyor.Onlarda o zekayla ne kadar uzatırsak o kadar bu otelde yatıp, lokantalardan yemek yeriz diye düşünüyorlar herhalde.cokacimcoook
Canım tarihten eminmisin ben 14-15-16 sı diye anladım ben.Haftasonu gidecektim.
bugün bn izleyemicam malalesef okulda kurs var
sizden ricam detaylı bi şeklde anlatın
amaaan anlatsanızda herzmnki gibi dilberin yalanları olcakta
inşallah çocuk bulunur bugüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?