- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Tetikçi denen adamın cinayet günü orda olması mümkün değilmiş,bir sürü tanık çıkmış. Suçu yoksa inşallah hemen kurtulur.Müge anlı konuya devam ediyor. Gelişmeler onu da tatmin etmemiş
İnşallah ya, akla uymayan çok şey var. Acaba basına öyle yansıtıp Betül ve ailesinin açık vermesini mi sağlayacaklarTetikçi denen adamın cinayet günü orda olması mümkün değilmiş,bir sürü tanık çıkmış. Suçu yoksa inşallah hemen kurtulur.
Kimsenin içine sinmedi,belki de öyledir,rahatlayıp itiraf etsinler diyedir. Çünkü gerçekten aşırı saçma.İnşallah ya, akla uymayan çok şey var. Acaba basına öyle yansıtıp Betül ve ailesinin açık vermesini mi sağlayacaklar
pancargiller ailesi ahahahaMüge bu konuyu bırakırsa çok yazık eder.
Bu cinayet tüm ayrıntılarıyla çözülmeli.
Ibreti alem için. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gezemesin hiçbir katil.
Uğur tetikçi. Zaten saf ve sinirli olduğu için onu bir güzel gazlayabilmişler Pancargiller ailesi.
Yüzlerinde meymenet yok.
Net yengesi ve abisinde bitiyor iş Büşra da bile o kadar barut izi çıkmazken yenge ve abi de 9 bölge de vardıTetikçi dedikleri adam tetikçi çıkmadığına göre suçlanan 2 sevgili de suçsuz olmuyor muZaten olaya kimse inanmıyordu,iyice saçmalaşti. Osman Betül'ün ailesinden özür dilemiş
Valla ben bişey anlamadım yani ortada Betül ve ailesi ile bir sürü şey var , Osman müge anlı ya bile en son ayrıldığında sert davrandı ,niye kardeşlerimi sucluyorsunuz diye ama Betül Uğur ve Büşra üçgeni resmen şeytan üçgeni .Tetikçi dedikleri adam tetikçi çıkmadığına göre suçlanan 2 sevgili de suçsuz olmuyor muZaten olaya kimse inanmıyordu,iyice saçmalaşti. Osman Betül'ün ailesinden özür dilemiş
Osman'da bir hoş olmuş,tek takip ettiği kardeşi BüşraValla ben bişey anlamadım yani ortada Betül ve ailesi ile bir sürü şey var , Osman müge anlı ya bile en son ayrıldığında sert davrandı ,niye kardeşlerimi sucluyorsunuz diye ama Betül Uğur ve Büşra üçgeni resmen şeytan üçgeni .
Aynen öyle, yazik o giden insanlara. Mehir diye diye yediler adamlari. İnşallah disarda son günleridir ,gerçek suçlular o 3 kişi kesin. Çoban için çok mutluyumNet yengesi ve abisinde bitiyor iş Büşra da bile o kadar barut izi çıkmazken yenge ve abi de 9 bölge de vardı
Aaa Müge anlı bu konuyu mu işliyor tekrarHa buarada bu olayda teyze varya birtane o kadının ellerinden öpeyim, o kadın dedi ben o Afgan in tetikçi olduğuna inanmıyorum ,yine kadın Büşra Betül ugurdan supheleniyodu şuan izliyorum tekrar dün ki programı . Amcalar ve teyzeler bir harika diğerleri boş , Osman ymteyzeleri aramış demiş ki yayına çıkmayin
8 bin TL ödemiş insanlar ,yazik . Mikrop kız BüşraHa buarada bu olayda teyze varya birtane o kadının ellerinden öpeyim, o kadın dedi ben o Afgan in tetikçi olduğuna inanmıyorum ,yine kadın Büşra Betül ugurdan supheleniyodu şuan izliyorum tekrar dün ki programı . Amcalar ve teyzeler bir harika diğerleri boş , Osman ymteyzeleri aramış demiş ki yayına çıkmayin