- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.847
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Yazılı açıklamaları var dinleyin şok olun şuan cidden bu olay kesinlikle o evden çıkan çocuklardan ve Büşra da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım dün almış programa . Şuan YouTube dan bakıyorum ama bu olay ve evlatlar çok vicdansızAaa Müge anlı bu konuyu mu işliyor tekrar
Büşra görgü tanığı bence sadece yenge ve abiden şüphe ediyorum benYazılı açıklamaları var dinleyin şok olun şuan cidden bu olay kesinlikle o evden çıkan çocuklardan ve Büşra da
Ay kim 8bim Ödemiş yazın takip ediyordum bu konuyu katilim de Afgan olduğuna inanmamıştım8 bin TL ödemiş insanlar ,yazik . Mikrop kız Büşra
8 bin TL nedir orayı kaçırdım8 bin TL ödemiş insanlar ,yazik . Mikrop kız Büşra
Bende ve kesinlikle onlar .Büşra görgü tanığı bence sadece yenge ve abiden şüphe ediyorum ben
Ama işin içinde oldugu kesin. Duygusuz ,hayırsız evlatmiş hepsiBüşra görgü tanığı bence sadece yenge ve abiden şüphe ediyorum ben
Büşra dava açmış amcasına ya da teyzesine,ordan kazanmış Tazminat davasi8 bin TL nedir orayı kaçırdım
Afgan çoban için bende çok sevindim yazık adama ailesini bırakıp çalışmaya gelmiş çobanlik yaparken düştüğü durum üzücüyduAynen öyle, yazik o giden insanlara. Mehir diye diye yediler adamlari. İnşallah disarda son günleridir ,gerçek suçlular o 3 kişi kesin. Çoban için çok mutluyum
Amcası diye hatirliyorum ,ya da teyzesi, dün konuşuldu hatta.Ay kim 8bim Ödemiş yazın takip ediyordum bu konuyu katilim de Afgan olduğuna inanmamıştım
Çok şükür kurtuldu, zaten tipinden belliydi adamın. Berbat bir senaryoydu,umarım çözülür.Afgan çoban için bende çok sevindim yazık adama ailesini bırakıp çalışmaya gelmiş çobanlik yaparken düştüğü durum üzücüydu
İnşallah yaa yazık insanlara para için gittilerÇok şükür kurtuldu, zaten tipinden belliydi adamın. Berbat bir senaryoydu,umarım çözülür.
Yazik oldu evet.İnşallah yaa yazık insanlara para için gittiler
Anne babama yaptıklarıni bile bile suçsuz olsalar bile özür dilemezdim benBende osmanin gidip betülün ailesinden özür dilemesine şok oldum
Katiliyorum.. Osman nasıl özür diler aklım almıyor olmus insanların arkasından bile neler dedi betulun ailesi. sırf onun için bile dilenmez ya...Anne babama yaptıklarıni bile bile suçsuz olsalar bile özür dilemezdim ben
Betül bile neler neler dedi olmuş insanların arkasindanKatiliyorum.. Osman nasıl özür diler aklım almıyor olmus insanların arkasından bile neler dedi betulun ailesi. sırf onun için bile dilenmez ya...