müdür gerizekalısından nefret ediyorum bu adamdan midem bulanıyor uyuz

tubams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
141
2
26
Nevşehir
müdürle kavga ettim ve onunla konuşmuyorum artık lanet bir insan sinirlerimi bozuyorlar gerizakelılar.adamgibi bir müdürümün olduğu zamanlar gelecek mi acaba hergün moralimi bozuyor pis herif

müdürle kavga ettim ve onunla konuşmuyorum artık lanet bir insan sinirlerimi bozuyorlar gerizakelılar.adamgibi bir müdürümün olduğu zamanlar gelecek mi acaba hergün moralimi bozuyor pis herif

ne oldu ?
anlatsana biraz
neden bu öfke?

muhtemelen o da sana "sinir" oluyordur, kaldı ki olunmayacak gibi de değilsin sevgili ergen.. senden yaşça büyük bir insana, üstelik eğitimcine, üstelik öğretmen topiğinde bu üslup ile konuşman takdire şayan!! varsayalım ki karşında ki haksız, bu üslupla hakkını arayacaksan yandı yeni jenerasyon!!

Son düzenleme:
Bir eğitimci olarak daha uygun kelimelerle sorununuzu anlatırsanız, siteyi okuyan öğrencilere de örnek olursunuz.
Ayrıca kurallar gereği 3. şahıslara hakaret etmek yasaktır.

valla bende 12 yil coook iyi müdürlerle calismadim..hatta ilk müdürümle siddetli bir kavga bile yapmistim.normalde coook sakin bir insanimdir..beni bile delirtti ama sonra karsilikli özür diledik ve bitti..ondan sonra müdürlerim ne kadar kötü bile olsa belli bir saygi cercevesinde arayi mesafeli tuttum..eee sonucta müdür..biz sevelim veya sevmeyelim..öyle cocuk gibi de küsüp yok ben konusmayacagimda demedim..buarada almanyada bir tabir var..Muss (mecbur) konusacaksin...

Back