Doğal Saç Bakım Kürleri Mucizevi Sa losyonu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
çok güzel olmuş:nazar:.paylaşım için tşk.ısırgan otu bulur bulmaz uygulamayı düşünüyorum.:128:

işte doğal bir kür daha:)
gayet güzel etki etmiş saclarına rengide 1.den cok daha güzel görünüyor:)

Bu kuru suan denıyorum kafam sarılıı.... Yalnız ben bıraz degısıklık yaptım taze ısırgan otunu 20 dakıka kaynatmadım Doktor MaraNGİ sıtesınde ısırgan otunu 3 dakıka kaynatmamızı yoksa besın degerı kalmayacagını yazıyordu o yuzden yaklasık 3 dakıka kaynattım otlar ıcındeyken ılınana kadar bekledım sonra suzdum ıcıne badem yagı koydum adacayı yagı yerıne karısım guzel gorunuyordu surerken bıle bunu anlıyorsunuzz...Yaklasık 4 saat bekeltmeyı dusunuyorumm..Yıkadıktan sonra sıze degısımı yazıcagım...Bır kerede cok fazla bır degısım olmasını beklemıyorum tabıkı ama yınede sacımın bunu emip emmedigini anlarımm...Umarım ıse yarar...

Arkadaslarr denedım yaklasık 4 saat sonra saclarımı yıkadımm ...Uzun zamandır saclarım hıc bu kadar saglıklı gorunmuyordu..Resmen bana tsk eder gıbıler... Krem felan kullanmadımm ona ragmen yumusacık oldu saclarım ve gercekten ılk sefer bıle olsa resmen gozle gorunur bır degısım yasadı.. Bır kac ay sonrasını dusunemıyorum..Lolalucy tsklerr bu kürü bızımlepaylastıgın ıcın... Devam edıcegım bu küre...herkese tavsıye ederım...

Arkadaslarr denedım yaklasık 4 saat sonra saclarımı yıkadımm ...Uzun zamandır saclarım hıc bu kadar saglıklı gorunmuyordu..Resmen bana tsk eder gıbıler... Krem felan kullanmadımm ona ragmen yumusacık oldu saclarım ve gercekten ılk sefer bıle olsa resmen gozle gorunur bır degısım yasadı.. Bır kac ay sonrasını dusunemıyorum..Lolalucy tsklerr bu kürü bızımlepaylastıgın ıcın... Devam edıcegım bu küre...herkese tavsıye ederım...

inşallah hep böyle devam eder canım..nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

Bende yapmayı çok istiyorum ama en büyük endişem bakım yağlarından ötürü saçımı tam arındıramamak, yağlı kalmasından korkuyorum. Siz saçınızı yıkarken herhangi değişik bir şey kullandınız mı yoksa sadece şampuanla mı yıkadınız? Hazır denemiş birini bulmuşken sormak istedim. :26: :26:

inandırıcılığına inanmıyorsan losyonu uygula inanırsın. bu sitedeki herkesin saçlarına zarar vermek isteyecek değilim herhalde. insanlık namına bi iyilik yapayım dedim. inanmak isteyen inanır istemeyen inanmaz.

çok haklısın:KK71:ayrıca kimyasal bişey değilki tamamen doğal faydası olur zararı olmaz ......çok güzel olmuş tebrik ederim buluş için bende denicem ilk fırsatta ama bişey sorucam ...saçlarım platin röfle şuan renginde bir bozulma olurmu ki? sanmam ama yinede bir sorayım dedim neolur ne olmaz :KK71:

pırıl pırıl olmuş masallah saçlarında çok güzel gür benimkide çok dökülüyo bende zeytinyağlı sabunla yıkıyorum matlasıyo bunu yapıyım ama bu seferde saçlarımı çok az göstericek sanki fazla yumusak olursa

ya yarıın alacagım ısırganotuunu ama şunu sormak istiyorum adaçayı yagı aktarda yok ama evde adaçayı var bolca adaçayını zeytinyagınun içine atsam 1-2 gün dursa olurmu acaba ?

çok haklısın:KK71:ayrıca kimyasal bişey değilki tamamen doğal faydası olur zararı olmaz ......çok güzel olmuş tebrik ederim buluş için bende denicem ilk fırsatta ama bişey sorucam ...saçlarım platin röfle şuan renginde bir bozulma olurmu ki? sanmam ama yinede bir sorayım dedim neolur ne olmaz :KK71:

aynen katılıyorum sana Aliyecim ve lolalucy arkadaşım..
doğal ve denemekten bir zarar gelmez ..:KK16::KK16::KK16:

Bende yapmayı çok istiyorum ama en büyük endişem bakım yağlarından ötürü saçımı tam arındıramamak, yağlı kalmasından korkuyorum. Siz saçınızı yıkarken herhangi değişik bir şey kullandınız mı yoksa sadece şampuanla mı yıkadınız? Hazır denemiş birini bulmuşken sormak istedim.

wıldflowers arkadsım oyle cok cıvık cıvık yag olmuyor zaten ısıgan otunun suyuyla karısıyor ben sampuanla 1kere yakadım ve kopurdu bence endıse duymaa yıkıyorsun aynı kopuruyor kı ben cıvık cıvık surdum ona ragmen sorun olmadı kokusuda olmadıgından hıc bır sorun olmadı yanıı ...

pinky_princes arkadasım mesaj sayım 82yı gectıgınden ozel mesaj atamıyorum umarım burdaki yazımı gorursun..

burdan yazayım sana turplu sunun ıcıne sadece yumurtanın sarısı konulacak yani dogru yapmıssın..yaglara gelınce bence yag karısımlarını baska gun uygula turplu su tarıfını bozma derim ben..benım sacım cok kuru olmasına ragmen kurutmadı canım :KK31:

kızlar saçlarımda röfle vardı. bu yüzden bayaa bir kötü olmuştu. en son kuaföre gidip fön çektireyim dedim eve gelince oturup ağladım. çünkü kuaför düzleştirmek için 2,5 saat uğraştı ama sonuç resim 1deki gibiydi. çok kötü duruyordu. düzleşmedi bir türlü yıpranıklardan dolayı. sonra saçlarımın rengini koyulaştırdım öncelikle. sonra şimdi aşağıda yazacağım maskeyi saçıma sürüp gece boyunca beklettim. sonuca inanamadım. evde saçıma kendim yarım saatte fön çektim ve sonuç 2. 3.4. ve 5.resimlerde. kıslar mutlaka uygulayın manyak bişii. gözlerime inanamadım.

bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün. devamlı uygulandığında sonuç ne olur bilmem artık. saçlarımı daha da çok severim herhalde:)

ayyyy durmayın hadi yapın.

cokk güzel olmus gerçekten ama ısırgan otununu saça bı zararı olmaz dmıı :KK43:

Saçlarım için ısırgan yağı kullanıyorum.Isırgan yağının yeni saç çıkarma özelliği varmış.Isırgan suyunun da saç dökülme problemine iyi geldiğini duymuştum.:KK52:
Elma sirkesi de cilt ve saç için çok faydalıymış.:KK34:
Bu küre de en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum.:21:

lolalucy kür için teşekkürler. :80:

Son düzenleme:
slm lar burda b tarif okudum yarım liter su ve karanfil tıyosn içne bigün bekliodu ama o formu bulamaıyom yardım:)

X