Doğal Saç Bakım Kürleri Mucizevi Sa losyonu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
hayır ben özel üye değilim ama görebiliyorum
fotoları açık koyardım ama foto sahibi kızabilir bilmiyorum

Resimlere baktım ve yazıyı okudum saçınız güzel parlıyor ve sağlıklı duruyor evet..

Ama malumm kuaförler fönmakinesiyle düzleştiriyorlar.. (yanıyo o çıkan dumanı gören var ise bilir)

Siz sanırım düzleştirici kullanmışsınız düzleştirici zaten saça parlaklık veriyor yani parlama olayı düzleştiriciyle alakalı bence..

yok canım fön çekildi saçıma düzleştirici yok...

bence fotolardaki aynı kişi hiçbişey bilmiyosanız burnuna bakın anlarsınız madem okadar dikkatlisiniz bunu neden farkedemediniz acaba ben diyorum hep zaten deveye diken die :KK66:

çok güzel olmuş canım canlanmış saçların teşekkür paylaşım için ayrıca kesin denicem:sm_cool:

bence fotolardaki aynı kişi hiçbişey bilmiyosanız burnuna bakın anlarsınız madem okadar dikkatlisiniz bunu neden farkedemediniz acaba ben diyorum hep zaten deveye diken die :KK66:

canım evet yaaa kesinlikle oradan anlayabilirler. pabuç gibi burnum ispatım:) görmemek için kör olmak lazım...

Saçlarındaki değişim inanılmaz :dance: Benim yıpranmadı bu kadar ama deneyebilirim.Formülle birlikte saç yumuşaklıkta kazanıyor mu?

bu karısım saclarımı eskisinden pek farklı yapmadı bu karısıma 1 yumurta kırıp deneyin sonucu göreceksiniz mükemmel bizzat kendim karısımı yaptım gecen hafta uyguladım kalanada dün 1 yumurta ekleyerek denedim bir kere daha anladım ki yumurta olmadan olmuyor..

bende saçlarıma platin sarısı röfle yaptırdım ve haliyle yıprandı.merak ettiğim saç rengimde herhangi bir değişikliğe neden olurmu acaba?sadece o konuda biraz tedirginim o konuda aydınlatabilirmisin arkadaşım?

kızlar saçlarımda röfle vardı. bu yüzden bayaa bir kötü olmuştu. en son kuaföre gidip fön çektireyim dedim eve gelince oturup ağladım. çünkü kuaför düzleştirmek için 2,5 saat uğraştı ama sonuç resim 1deki gibiydi. çok kötü duruyordu. düzleşmedi bir türlü yıpranıklardan dolayı. sonra saçlarımın rengini koyulaştırdım öncelikle. sonra şimdi aşağıda yazacağım maskeyi saçıma sürüp gece boyunca beklettim. sonuca inanamadım. evde saçıma kendim yarım saatte fön çektim ve sonuç 2. 3.4. ve 5.resimlerde. kıslar mutlaka uygulayın manyak bişii. gözlerime inanamadım.

bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün. devamlı uygulandığında sonuç ne olur bilmem artık. saçlarımı daha da çok severim herhalde:)

ayyyy durmayın hadi yapın.
çok güzel olmuş hakkaten teşekkürler

hazırladım ama baya bir farklılık yaptım bir kere ısırgan otum yoktu aynı ölçüde ada çayı koydum ve adaçayı yagı yerine susam yagı koydum . bakalım bu gece saçıma sürüp yatacagım . yarın sonucu yazarım

arkadaşım sanırım sen saçlarını vde düzleştiriciyle yapmışsın . benimde kuaföre gdip saatler süren 3 5 kat üst üste fön çekilmesine rağmen saçlarım ilk fotondakinin üzerine geçemezdi bende hep benim saçımı hayatta hiç bişey düzeltmez derdim ama düzleştiriciyi keşfedene kadar yıllar yıllar önce çıkınca aldığımda bir daha fön için kuaförüm kapısını açmadım :) fırça çok düzeltemio saçı .
bide çekimde flash farkı var rengide daha parlak göstermiş.
ama elbetteki yağların karışımların parlamaya etkisi çok oluyor bizzat 2 yıl öncede saçlarımı yaktığımda 2 günde bir yağ uygulayan bir insan olrak yağları bu otu çöpü tavsiye ediyrum :)

wayy şok oldum resımler arasında muthıs fark var nasıl olurkı ..
kızlar ısırgan otunu nerden bulcaz ? aktara sorsam ayıp olurmu

X