Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey diil kızlar... ben çok mutluyum. saçlarım istediğim gibi oldu
Resimlere baktım ve yazıyı okudum saçınız güzel parlıyor ve sağlıklı duruyor evet..
Ama malumm kuaförler fönmakinesiyle düzleştiriyorlar.. (yanıyo o çıkan dumanı gören var ise bilir)
Siz sanırım düzleştirici kullanmışsınız düzleştirici zaten saça parlaklık veriyor yani parlama olayı düzleştiriciyle alakalı bence..
tatlım o çıkan duman saçın yanmasından degil.saçta jölr krem varsa fön sırasında ondan duman çıkıyor.temiz saça yaparken çıkmıyor
Resimlere baktım ve yazıyı okudum saçınız güzel parlıyor ve sağlıklı duruyor evet..
Ama malumm kuaförler fönmakinesiyle düzleştiriyorlar.. (yanıyo o çıkan dumanı gören var ise bilir)
Siz sanırım düzleştirici kullanmışsınız düzleştirici zaten saça parlaklık veriyor yani parlama olayı düzleştiriciyle alakalı bence..
düzlestirici hic parlaklik vermiyor canim,tam tersi mat gösteriyor
bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün.