Doğal Saç Bakım Kürleri Mucizevi Sa losyonu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Tarif benim de aklıma yattı kızlar,
Saçlarım çok kuru ve cansız, denemeyi düşünüyorum...
Çok teşekkürler lolalucy!

denicem ben de. ama sabaha kadar bekletmek mi yoksa 1 - 2 saat bekletip yıkamak mı daha uygun olur bilemedim..

kizlar bu kürü ne kadar buz dolabinda saklayabiliyoruz valla benimki uzun zmndir dolapta duruyor ramazan bayramindan berikaydirigubbakcemile3
Bozulmusmudur acaba

şimdi bunun içine adaçayı yağı katsak nası olur? ısırganları kuru mu kullanalım? birde 4-5 kullanım denilmiş...az mı sürüyosunuz öyle..1 bardak 1-2 sefer ancak yeter bence...uçlara da sürsek olurmu?
(kabul ediyorum yıllık soru kontenjanımı doldurdum galiba kaydirigubbakcemile3 )

Resimlere baktım ve yazıyı okudum saçınız güzel parlıyor ve sağlıklı duruyor evet..

Ama malumm kuaförler fönmakinesiyle düzleştiriyorlar.. (yanıyo o çıkan dumanı gören var ise bilir)

Siz sanırım düzleştirici kullanmışsınız düzleştirici zaten saça parlaklık veriyor yani parlama olayı düzleştiriciyle alakalı bence..

Resimlere baktım ve yazıyı okudum saçınız güzel parlıyor ve sağlıklı duruyor evet..

Ama malumm kuaförler fönmakinesiyle düzleştiriyorlar.. (yanıyo o çıkan dumanı gören var ise bilir)

Siz sanırım düzleştirici kullanmışsınız düzleştirici zaten saça parlaklık veriyor yani parlama olayı düzleştiriciyle alakalı bence..

tatlım o çıkan duman saçın yanmasından degil.saçta jölr krem varsa fön sırasında ondan duman çıkıyor.temiz saça yaparken çıkmıyor

tatlım o çıkan duman saçın yanmasından degil.saçta jölr krem varsa fön sırasında ondan duman çıkıyor.temiz saça yaparken çıkmıyor

Olurmu canım çıkıyor
Daha 2 hafta önce kestirdim saçlarımı
Yıkadı temiz saçımı kesti föne aldı beni
Aynada görüyorum fönü saçıma tuttukça buram buram duman çıkıyor yakıyor saçı
Iısısı çok kuafördeki fönlerin onlar için önemsiz ne de olsa yanmış mı yanmamış mı..
Onlar sonuca bakıyor düz mü düz dmm dır

ben burayı yeni gördüm
en yakın zamanda denicem
paylasım ıcın tesekkurler

düzlestirici hic parlaklik vermiyor canim,tam tersi mat gösteriyor

ooooovvvv muhteşem ötesi olmuş saçınnn ...

ısırgan otu her derde devaa yaa denicem bunu da .. her gördüğümü yapıyorum saçıma zaten bakalım sonum ne olacakkk hahahh zemuszemus

peki o ısırganı sonra tekrar kaynatıp kullanabilir miyiz

bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün.

işte denemeye değer bir tarif. ama ısırgan otu nerden bulunur ki? bir de zeytinyağı ve badem yağını bazı yerlerde birlikte kullanmayın diyorlar bazı yerlerde de birlikte kullanılmalı, badem yağı tek başına etki göstermez diyorlar. doğrusu nedir bilen var mı?

aman allahımmm ilk resme baktıktan sonra böyle bi sonuç beklemiyordum
ne yalan söyleyeyim :)
harika olmuş denemeye değerohaoldumsmile

merhabalar; nette saçımla ilgili bitkisel çözümler arıyordum burayı buldum yorumlara vs okudum bende kesin denicem ama resimleri göremiyorum görme şansım varmı daha çok hırs yapım :-) rica etsem resimleri

X