kızlar kesinlikle işe yarıyor.bende haftasonu yapabildim bu kürü. sonuca inanamadım....benki bu zamana kadar saç bakımım uğruna servetler dökmüş ve hiçbirinden beklediğim sonucu alamayan bir insan olarak söylüyorum.ve benim saçlarımın şöle bir hüzünlü hikayesi de var...geçtiğimiz yaz evlendim.düğünden 4-5 ay önce argan yağıyla saçlarıma baya bi bakım yapmıştım evlenmeden önce kendine gelsin diye.benim saçlarım doğuştan kuru ve kabarık bir saç olduğu için okyanus dalgası yapmak istiyordum ben banyodan çıktığında eşim beni o kabarık saçlarla görmesin ve devamlı fön çektirmemek için.:))tabi bu okyanus dalgasını çevremde hiç yaptıran olmadıından ve de o hafta kına gecem olduğundan hiç bi kuaförede güvenemiordum.en sonunda AYNALI RK die bağdat caddesinde bir kuaför buldum ve haftaya kına gecem olduğunu size güvenebilirmiyim die defalarca sordum hatta nişanlım adamı dışarı çekip konuştu uzunca.adam da bana güvenebilirsiniz kesinlikle harika yapıcaz saçınızı falan filan diyerek kandırdı bizi sonunda...ilk önce açıcıyla saçımın rengini açtılar sapsarı oldu ve herhangi bi yanma hissetmedim üstüne okyanus dalgasını yaptılar sonra istediğim açık kahve rengine boyadılar.boya kafamdayken hiç bir sorun gözükmüyordu dalgalarda fena olmamıştı.ama boyayı yıkıyınca saçlarımın ön kısımların boyayı tuttuğunu arkaların sanki hiç boyanmamış gibi tutmadığını görünce şok oldum.hemen bi ton koyu boya daha hazırlandı sürüldü oda yıkandı ve aynı şekilde bazı kısımları tuttu bazı kısımlar sapsarı yine duruo.ve yine bi ton daha koyu boyandı ve yine aynı sonuç....önler simsiyah arkalar sapsarı ben bi yandan ağlıyorum nişanlım bi yandan adamla kavga ediyor.okadar kötü oldumki anlatamam.hatalarını affettirmek için çıt çıt hazırlayıp kafamdaki tonların renginde boyayıp saçlarımın arasına kaynatmaya çalıştılar.kına gecemden bikaç gün önce aylardır hayalini kurduğum saçların yerine 5 kere boyanmanın sonucunda böyle rengarenk, tiftik tiftik, yarısı dalgalı yarısı dümdüz olmuş olan saçlar....ertesi gün beni AYNALI RK nın sahibi Gökhan bey aradı. ogün ben yoktum ve böle bi talihsiz olay gelmiş başınıza çok üzgünüz.olayın neyden olduğunu anladık.arkadaşlar yanlış işlem uygulamışlar ilk önce açıcı yapıp sonra okyanus dalgası yapınca, okyanus dalgasının içindeki ilaç, saç pullarını açıp kayganlaştırmış buyüzden de diğer boyalar saçı tutmuyormuş.ilk önce boya işlemlerini bitirip en son okyanus dalgasını yapmaları gerekiyordu dedi. defalarca özür dileyip oraya gidip saçımı düzelticeklerini söylediler.tabi artık saçıma hiçbir işlem yaptıramazdm ve onlara hiçbir güvenim kalmamıştı.yani kınamda çıt çıtlarla saçımın garip yerlerini saklayıp güzel bi maşa yaptırdım kendi kuaförümde.Allahtan kapalıyımda düğünde sorun yaşamadım. ama balayında o saçlarla çıldırdım diebilirim.hala saçlarım berbat halde.boya renkleri aktı tabi ama okadar işlemin yanıklığı ve okyanus dalgasının tiftikliği hala saçımda duruyor. fön bile çeksem saçlarım çok cansız ve sertti. ama geçtiğimiz hafta sonu arkadaşımızın bu mucizevi formulünü uygulayım dedim ve sonuç mükemmel arkadaşlar.uzun zamandır ilk defa bu kadar yumuşak saçlarım var.bir kere de bukadar etki etmesine hala inanamıyorum...her hafta sonu yapmayı düşünüyorum.çok teşekkürler tekrardan bu güzel paylaşımlarınız için...ay çok konuştum kusura bakmayın...:)))