Mucizem size umut olsun ❤️

34e girdim.. Geçen sene 1 tüp bebek denedik.. Tek yumurta tek embriyo oluştu. Negatif. Geçen ay hiç folikül yoktu. Bu ay da adet olmadım. Sanırım erken menopoz..
Menapoz öncesinde regl düzensizleşirmiş, sizin direk kesildi mi bu ay, belki değildir, anneniz kaç yaşında girmiş ?

Menapoz öncesinde regl düzensizleşirmiş, sizin direk kesildi mi bu ay, belki değildir, anneniz kaç yaşında girmiş ?
Annem 40ların sonunda girdi stres ile.. 3 tane sağlıklı çocuğu var. Ben 30ds evlendim. 2 sene çocuk olmasın dedik. Sonra 7 8 ay denedik. Bebek denemeye başladığımızda gittiğim devlet hastanesindeki doktorlar herşey yolunda demişti. Bikaç ay sonra arkadaşımın ısrarıyla özel bir doktora gittim.. Yumurtalıklatım 40 yaş üstü. Normalde 6 7 folikül görmem gerekirken 1 2 tane var sende dedi. Hiç vakit kaybetme hemen tüp bebek yaptır, onda bile şansın çok az dedi tabi ben şok olmuştum. Hayatımda hiç adet düzensizliği, kist vb. sorun yaşamadım, doğum kontrol hapı kullanmadım. Sigara içmem, sağlıklı beslenirim, spor yaparım. Hiç böyle bir ihtimal aklıma gelmemişti. Sonra aşılama, pandemi, tüp bebek, rahim filmi, çizik atma vb. elimizden geleni yapmaya çalıştık ama nasipte yokmuş demek ki.. Bu ay da umutla bekliyordum adet olunca doktora gideyim diye ama olmadı o da...

Herşey nasip kısmet, öncelikle üzme kendini. Olan tek yumurtaylada olur, olmayacaksa bir kaç yumurtaylada olmaz, tamamen bu nasip.
İlk kez bu ay adet görmediyseniz düzensizlikte olabilir, kesilirken düzensiz oluyormuş hemen kesilmiyormuş.

Forumda bi arkadaş menapoz başlangıcında imiş Saraçoğlu nün bitki kürüyle geri getirmiş adetini 27 yaşında girecekken.

Hayırlısı artık ne diyeyim.. O kürlerden, ilaçlardan da denedim, olmuyor.. Kader böyleymiş demek..

Hayıt, Arslan pençesi, civan perçemi, arı sütü bal polen tarçın çörekotu, avokado, somon, fındık fıstık, vitaminler.... Ama olmuyor.. Çıldırıciiimm

Hayıt, Arslan pençesi, civan perçemi, arı sütü bal polen tarçın çörekotu, avokado, somon, fındık fıstık, vitaminler.... Ama olmuyor.. Çıldırıciiimm
incir kürü dene amh sıfır olsa bile yumurta oluşturabilir azospermlerin arada hamile bırakması gibi

Benim eşimde varikosel bu ay bizde bir sürü bitkisel karışımlar aldık eşim içti bende bir şey yoktu ben bir şey kullanmadım 2 gün adetim gecikti sabah ilk idrarla test yaptım negatif bilmiyorum çok zor insan çok üzülüyor Allah'ım tez zamanda hayırlısını nasip etsin

Merhaba siz neler yaptınız yani eşiniz neler kullandı varikosel için özellikle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…