Hayırlı geceler arkadaşlarım
yazacaklarım dilerim size umut olur
Ben Zeze 28yaşındayım , 17 aylık evliyim . Evliliğimizi Üçüncü ayından beri çocuk istiyoruz . Denemeler olumsuz oldu tabi . Eşim muayene oldu varikosel olduğunu öğrendik . Daha önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış . Sayı 5,6 morfoloji %2. Bize hiç uğraşmayım
tüp bebek yaptırın dediler . Üç doktora gittik üçü de aynısını söyledi . Hemen bitkisel kürlere Baltık denedik bir çoğunu . Keçi boynuzu , Aslan pençesi , civan perçemi, Saraçoğlunun çaylarını denedik hep ama olmadı . Bend e muayene oldum benim de amh 1,48 , prolaktin 35 çıktı . İlaç vermedi endokrine yönlendirdi tabi gitmedim . İki Ay sonra tekrar kan verdim prolaktin 53 çıktı . Bu kez kaçış yoktu dahiliyeye randevu aldım o da endokrine yönlendirdi .25 aralım cuma gününe randevu aldım . Yani bu cuma
Tabi ben Son kez aklımda kalmasın diye Bal, çörek otu , tarçını da yapmak istedim. Adetin ikinci günü yaptım 10 gün boyunca her gün aç karnına bir kaşık yedim . Yumurtlamayı da uygulamadan takip ettim . Değerlendirdik ama hala umudum yok benim tabi . Adete üç gün kala kasık , göğüs , karın ağrım başladı yine olmadı dedim . Akıntım çok oldu , normalde de oluyodu . Zaten normal yolla olmayacağına o kadar inandım ki Ocak ayında tüp bebeğe başvuracaktık , doktor araştırıyordum . 18 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu çünkü günü hiç şaşmaz . İki gün geçti ben adet olacağım diye bekledim çünkü aynı belirtiler vardı . Aman dedim şey yapayım zaten yoktur en azından içim rahat eder dedim . İlk kez test yaparken elim ayağım titredi sonuç pozitif 30 saniye de çift çizgi allahım inanamadım . Çünkü ışıkta çiZgi aramaya o kadar alışmışım ki
Gece eşim gelince kaybetmeye gittik sonuç az önce çıktı pozitif. Rabbime binlerce kez şükürler olsun 17. Ayda geldi mucizem . İnşallah sağlıkla ilerler . Benim gibi mucizesine kavuşmak isteyen herkes duamda
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umudumun bittiği yerde rabbim ol dedi . Umudunuzu kaybetmeyin bize hep tüp bebek dediler. Rabbim herkesi mucizesine kavuştursun inşallah
Testlerin resimlerini ekliyorum