Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umut hep var..evlilikte sabır. .
- Konu Sahibi ISSIZZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Eşin doğru kararlar vermiş. Tek hatasi sen kontrole giderken kendisi de gitmeliydi. Yoksa erteleme nedeni çok mantikli bebeği. Ben bir dert göremedim.Merhaba arkadaşlar size kısaca anlatmaya çalışacağım bi hayat dersi var. Yorum yazmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum. ..
biz eşimle 5 yıldır evliyiz. .
ailelerimiz karşı çıkmıştı evlenmemize. .
4 yıl çıktıktan sonra babama yalvar yakar kabul ettirip evlendim 4 yıl sıkıntı larla geçti. . ailemizi ikna etme çabalarıyla. .
evlendik çok güzel düğünümuz oldu. .
tam hersey yoluna girdi dedik eşim işten atıldı. . zaten yeni evlenmisiz bisürü borç..elimize 10 lira kaldığı günler biliyorum. .ve zorda kalmadan onu harcamak yok. .
kimseye soylemedik sıkıntı larimizi. .
sonra derlerki evlenme demedikmi başıma kalkarlar dedim sustum. .
2 yıla yakın sıkıntı çektik. .
sonra eşim işe girdi ikimizde çalışıyorduk. . ev alalım diye tutturdu eşim. .ev den önce bebeğimiz olsun dedim dinlemedi yok önce ev dedi. . sonuna kadar okuyup ibret alın lütfen Bebeğinizi ertelemeyin. .
evi aldık eşim yine iş yerinden çıkarıldı çünkü kapanıyordu fabrika. .
ev borcu geçim sıkıntısı hersey benim üstüme kaldı. . sıkıntı yine bitmedi. .
Aradan biraz zaman geçti eşim işe girdi. .
daha fazla ertelemene izin vermem ben bebek istiyorum dedim tamam dedi eşim ... 2 yıl denedik olmadı. . o benden supheleniyordu sürekli doktora git dedi durdu.. doktora gittim hiç bi problem bulamadilar. . başka bi doktora git dedi yine hersey normal dedi..
5 ayrı doktora götürdü beni. .kendinden hiç şüphe etmiyor erkek ya... tövbe tövbe. kendi de gitti Sperm yok denecek kadar az dı şok geçirdi gururu kırıldı. . çok yiprandik derken Varikosel ameliyat ı oldu. . 6 ay sonra yine test yaptırmak gerekir dedi doktor. ..
4 yıllık evliydik insanların sürekli bebek sorması bizi iyice yipratiyordu çünkü biz soranlara istemiyoruz diyorduk ailemiz bile bilmiyordu bi sorun olduğunu. .
gelen giden laf çarpıyordu niye hala yok bebek diye. . zaten sıkıntı çekiyoruz bide milletin baskısı. .anlatılmaz yaşanır bi süreç ti. . ve artık Sperm sonuçları öğrenmeniz gerekiyor dedik. .
tahlilleri almaya gideceği gün binbir korkuyla gittik ya yine yoksa diye. .
doktor sonuçlara baktı şok geçirdi. .
olamaz bu sonuçlar yanlış dedi. .
şok olduk allahım kesin kötü dedim içimden. . doktor aşırı fazla dedi Varikosel hastasinda olamayacak kadar çok dedi..dualarimiz kabul olmuştu bin şükür. . tekrardan test istedi. .
beklemek çok yipratiyordu bidaha sonuç bekledik. .. o sonuçta öyle çıktı olması gerekenden çok fazla idi. .
ikimizde sevinçle birbirimize sarıldık sanki hamile haberi almiscasina çok mutlu olduk... eşimin ego yükseldi tabi bu kez tutturdu git bidaha doktora tüpler inede baktır. . hala benden supheleniyordu. . Bu konu bizim evin tek konusu oldu ve benim piskolojimi çok bozdu. .. Tüp testine götürdü beni zorla. .
giderken titriyordum ya sorun çıkarsa yine diye. . sonuçlar temiz çıktı biz yine feraha Kavuştuk. .
yani demem o ki evlilik hep bi problemlere sıkıntı larla geçiyor. .eski resimlerimize bakıyorum 5 yıl da ne kadar da degismisiz hem görsel olarak hemde beyinsel olarak. . çok sabırlı çok anlayışlı olmanı öğretiyor evlilik. . sudan çıkmış balık gibi oluyorsun önce sonra hayat bir o yana bir bu yana vurarak öğretiyor bazı şeyleri. ..
Bundan sonraki hayatımı akışına bırakacağım a kendime söz verdim. .
Bırakın hayat bildiği gibi gelsin. .
5 yılda yiprandik peki 40 yıllık evlilikler de o insanlar ne hale gelmiştir kim bilir. .
ben hep derim herkes kendi yaşadığını bilir anlar. . Başkaları anlatmaya çalışır sadece ne kadar anlayabilir ki...
Bırakın hayat bildiği gibi gelsin. .
evliliğin sırrı bu bence. ..
sormayın çok yiprattilar. . laf atıyorlar olmuyor mu git evlatlık al hersey diyorlar. .
beceremedin mi yoksa 4 yılda nasıl çocuk yapılacağını ogrenemedinmi diyen bile oldu inanirmisiniz. .sadece sorsa ona da şükür. .baski bizi çok yipratti bu dönemde. .
kimseyle görüşmek istemeyecek duruma geldik. .kimle karsilaasan konu bebek. .sizeneeee diyemiyorsun sonra sen kötü oluyorsun. .
canım size ne diyeceksin. bebek sormak insanın mahremine, yatak odasına girmektir. sonuçta çocuk dediğin düşünce gücü ile olmuyor sevişerek oluyor o da mahrem. milletin ağzının payını vermezsen sen yıpranırsın. sen yıpranacağına millet üzülsün. zaten senin üzülmene müsaade eden insanlar senin dostun değil düşmanındır görüşmek zorunda değilsin.
benim oğlum doğduğunda sütüm azdı mama takviyesi yaptık. mama verdiğimizi görenler bi ton laf söyledi hepsine siz çocuğunuzu büyüttünüz müsaade edin ben kendi bildiğim gibi büyüteyim dedim susturdum alınan alınsın benim ruh halimden daha önemli değil hiçbiri..
- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 34
Maalesef başına gelmeden anlaşılmıyor baştan mahremim neden milletle konuşayım diyorsunuz. En baştan düşünmüyoruz diyorsunuz sonra günler aylar yıllar geçiyor halen çocuk yoksa tamda o noktadan ama imalı ama açık açık her lafı duyuyorsunuz.Sert tepki vermek isteseniz kesin kısır bunlar ondan bu kadar tepki verdi derler diye düşünüyorsunuz. Güzellikle söyleseniz daha zamanı var deseniz.Olmuyor da istemiyoruma yatıyorsunuz diyorlar.Her ortamda terslik olmuyor, güzellik olmuyor .Allah aklı fikri başında insan sayısını artırsın diyorum.Toplum baskısı var net
- 5 Ağustos 2016
- 21
- 10
- 3
- 34
Bebek konusu stres yaptıkça olmuyor galiba bizimde 6-7 ay uğraştık olmadı sonra eşimde varikosel çıktı işinden bir türlü izin vermediler ameliyat için olamadı ameliyatı biz ondan sonraki ay daha rahattik olmayacak nasıl olsa diye. Sonraki ay çift çizgiyle karşılaştık. Yani rahat olun stres yapmayın.