Mucizem size umut olsun ❤️

Hayırlı olsun Canım. Bende hayit çayı yapıyorum. Süt maydanoz buharını denedim 3 kez. Daha yeni çıktım adetten. Inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur. Duanda bize de yer ver canım.

Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah

yaaa kusuruma bakma cnm ben sende bebek sahibi olmak için tedavi gorüyorsun diye aklimda kaldin sandim tekrr k.bkma allh bgslasn cnm yavrularini
Ask olsun kusur olur mu yaptığın çok güzel bir şey. Ben de zor şartlarda hamile kaldım ama çok şükür oldu. Allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah.

Hayırlı olsun Canım. Bende hayit çayı yapıyorum. Süt maydanoz buharını denedim 3 kez. Daha yeni çıktım adetten. Inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur. Duanda bize de yer ver canım.
Hep duamdasınız , yokluğunu çok iyi bilirim çünkü . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hep duamdasınız , yokluğunu çok iyi bilirim çünkü . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…