Canım düşündüğün için çok teşekkür ederim
nereden ve neyden gelecegi belli olmaz nabinin ve mucizenin diye dsundum cnm umarm faydali olur
Canım bütün yorumları okuyamadım gebelik icin mi ?
Canım çok düşüncelisin ben hamileyim rabbim olmayana da nasip etsin insaAllah
allah alalh ben niye hep hamilelri etiketlemisimCanım çok düşüncelisin ben hamileyim rabbim olmayana da nasip etsin insaAllah
Teşekkür ederim canım benimEvva kuzum bi bak istedim
nasibin kismetin kimden ve neyden geldigi bellimi olur kuzum insallah ise yararTeşekkür ederim canım benimbi bakayım mucize dediğine göre ❤
Aynen öyle canım ❤nasibin kismetin kimden ve neyden geldigi bellimi olur kuzum insallah ise yarar
Hayırlı olsun Canım. Bende hayit çayı yapıyorum. Süt maydanoz buharını denedim 3 kez. Daha yeni çıktım adetten. Inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur. Duanda bize de yer ver canım.Hayırlı geceler arkadaşlarımyazacaklarım dilerim size umut olur Ben Zeze 28yaşındayım , 17 aylık evliyim . Evliliğimizi Üçüncü ayından beri çocuk istiyoruz . Denemeler olumsuz oldu tabi . Eşim muayene oldu varikosel olduğunu öğrendik . Daha önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış . Sayı 5,6 morfoloji %2. Bize hiç uğraşmayım tüp bebek yaptırın dediler . Üç doktora gittik üçü de aynısını söyledi . Hemen bitkisel kürlere Baltık denedik bir çoğunu . Keçi boynuzu , Aslan pençesi , civan perçemi, Saraçoğlunun çaylarını denedik hep ama olmadı . Bend e muayene oldum benim de amh 1,48 , prolaktin 35 çıktı . İlaç vermedi endokrine yönlendirdi tabi gitmedim . İki Ay sonra tekrar kan verdim prolaktin 53 çıktı . Bu kez kaçış yoktu dahiliyeye randevu aldım o da endokrine yönlendirdi .25 aralım cuma gününe randevu aldım . Yani bu cuma Tabi ben Son kez aklımda kalmasın diye Bal, çörek otu , tarçını da yapmak istedim. Adetin ikinci günü yaptım 10 gün boyunca her gün aç karnına bir kaşık yedim . Yumurtlamayı da uygulamadan takip ettim . Değerlendirdik ama hala umudum yok benim tabi . Adete üç gün kala kasık , göğüs , karın ağrım başladı yine olmadı dedim . Akıntım çok oldu , normalde de oluyodu . Zaten normal yolla olmayacağına o kadar inandım ki Ocak ayında tüp bebeğe başvuracaktık , doktor araştırıyordum . 18 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu çünkü günü hiç şaşmaz . İki gün geçti ben adet olacağım diye bekledim çünkü aynı belirtiler vardı . Aman dedim şey yapayım zaten yoktur en azından içim rahat eder dedim . İlk kez test yaparken elim ayağım titredi sonuç pozitif 30 saniye de çift çizgi allahım inanamadım . Çünkü ışıkta çiZgi aramaya o kadar alışmışım ki Gece eşim gelince kaybetmeye gittik sonuç az önce çıktı pozitif. Rabbime binlerce kez şükürler olsun 17. Ayda geldi mucizem . İnşallah sağlıkla ilerler . Benim gibi mucizesine kavuşmak isteyen herkes duamda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umudumun bittiği yerde rabbim ol dedi . Umudunuzu kaybetmeyin bize hep tüp bebek dediler. Rabbim herkesi mucizesine kavuştursun inşallah Testlerin resimlerini ekliyorum
Gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallahHayırlı geceler arkadaşlarımyazacaklarım dilerim size umut olur Ben Zeze 28yaşındayım , 17 aylık evliyim . Evliliğimizi Üçüncü ayından beri çocuk istiyoruz . Denemeler olumsuz oldu tabi . Eşim muayene oldu varikosel olduğunu öğrendik . Daha önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış . Sayı 5,6 morfoloji %2. Bize hiç uğraşmayım tüp bebek yaptırın dediler . Üç doktora gittik üçü de aynısını söyledi . Hemen bitkisel kürlere Baltık denedik bir çoğunu . Keçi boynuzu , Aslan pençesi , civan perçemi, Saraçoğlunun çaylarını denedik hep ama olmadı . Bend e muayene oldum benim de amh 1,48 , prolaktin 35 çıktı . İlaç vermedi endokrine yönlendirdi tabi gitmedim . İki Ay sonra tekrar kan verdim prolaktin 53 çıktı . Bu kez kaçış yoktu dahiliyeye randevu aldım o da endokrine yönlendirdi .25 aralım cuma gününe randevu aldım . Yani bu cuma Tabi ben Son kez aklımda kalmasın diye Bal, çörek otu , tarçını da yapmak istedim. Adetin ikinci günü yaptım 10 gün boyunca her gün aç karnına bir kaşık yedim . Yumurtlamayı da uygulamadan takip ettim . Değerlendirdik ama hala umudum yok benim tabi . Adete üç gün kala kasık , göğüs , karın ağrım başladı yine olmadı dedim . Akıntım çok oldu , normalde de oluyodu . Zaten normal yolla olmayacağına o kadar inandım ki Ocak ayında tüp bebeğe başvuracaktık , doktor araştırıyordum . 18 Aralık’ta adet olmam gerekiyordu çünkü günü hiç şaşmaz . İki gün geçti ben adet olacağım diye bekledim çünkü aynı belirtiler vardı . Aman dedim şey yapayım zaten yoktur en azından içim rahat eder dedim . İlk kez test yaparken elim ayağım titredi sonuç pozitif 30 saniye de çift çizgi allahım inanamadım . Çünkü ışıkta çiZgi aramaya o kadar alışmışım ki Gece eşim gelince kaybetmeye gittik sonuç az önce çıktı pozitif. Rabbime binlerce kez şükürler olsun 17. Ayda geldi mucizem . İnşallah sağlıkla ilerler . Benim gibi mucizesine kavuşmak isteyen herkes duamda Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umudumun bittiği yerde rabbim ol dedi . Umudunuzu kaybetmeyin bize hep tüp bebek dediler. Rabbim herkesi mucizesine kavuştursun inşallah Testlerin resimlerini ekliyorum
Olsun önemli değil canımyaaa
allah alalh ben niye hep hamilelri etiketlemisimneyse cnm k.bkma
Ask olsun kusur olur mu yaptığın çok güzel bir şey. Ben de zor şartlarda hamile kaldım ama çok şükür oldu. Allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah.yaaa kusuruma bakma cnm ben sende bebek sahibi olmak için tedavi gorüyorsun diye aklimda kaldin sandim tekrr k.bkmaallh bgslasn cnm yavrularini
Amin canım benimAsk olsun kusur olur mu yaptığın çok güzel bir şey. Ben de zor şartlarda hamile kaldım ama çok şükür oldu. Allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah.
Amiin inşallah, teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah
Hep duamdasınız , yokluğunu çok iyi bilirim çünkü . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlı olsun Canım. Bende hayit çayı yapıyorum. Süt maydanoz buharını denedim 3 kez. Daha yeni çıktım adetten. Inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur. Duanda bize de yer ver canım.
Amin canım inşallah sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.Hep duamdasınız , yokluğunu çok iyi bilirim çünkü . Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba yumurtam olmuyor artık.. Tedaviye bile başlayamıyorum. Yani çaresiz gibiyim. Tek umudum Allahın mucizesi..Çaresiz değilsiniz inş. Allah size de, bize de zamanı gelince verir inş. Dr ne dedi sıkıntı neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?