meleğim geldi sonunda eşimde bende bu günü özlemle bekliyorduk Rabbim gerçekleştirdi mucizemizi öyle güzel bi duygu ki Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş. temmuzda artık anneyim:)
tşk. ederim canım. amin inş. sağlıcakla kucağımızada alırız.hayırlı olsun, çok güzel bi haber.:)Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
tşk. canım çok saol darısı bütün bebek isteyenlerin başına olsun inş.hayırlısı olsun... sağlıklı sıhhatle büyüsün bebiş.... :CüvCüv:
çok tşk. ederim bu güzel duyguyu Allah en yakın zamanda sizlerede tattırsın inş.hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsintebrik ederim darısı basımaa inşş
çok teşekkürler canım inş. sende güzel haberlerini verirsin en yakın zamanda, dualarım sizinle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın beni de bebeğin çok bekletti ama sonunda geldi çok şükür.Tebrikler, sağlıkla gelsin, mutluluk versin.
Ben de yarın sabah bu haberi verebilecek miyim acaba? Bana da dua edin ne olur.
tşk. cnm. amin...tebrikler cnm...ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..
tşk. ederim cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inş.Hayırlı olsun
Darısı bütün isteyenlere olsun
tşk. cnm. bütün herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.tebrikler canım
Allah tamamına erdirsin...
tşk. ederim cnm. amin hepimizin miniklerini inş.tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun ınsallah...
amin inş. Rabbim sanada en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin dualarım sizinle.canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizler olsun inşallah
tşk. ederim cnm. bende seni tebrik ediorum Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin. kısmetse temmuza anneyiz inş. öyle çok merak ediyorumki şimdiden cinsiyeti ne olcak kime benzicek gerçi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...vereliniortak:dance:çokkkk tebrik ederim.:dance:inşallah nurtopu gibi doğar. bende bebek bekliyorum daha yeni. 7 hafta bitti. allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
teşekkür ederim ayla65 darısı isteyen herkesin başına olsun.tebrik ederim.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
çok tşk. ederim cnm Rabbim bütün anne adaylarını sağlıcakla kavuştursun bebişlerine inş.tebrikler canım RABBİM saglıcakla almayıda nasip etsin inş....
canım ben 1.5 yıllık evliyim ilk 7 aydan sonra bebek düşünmeye başladık prolaktin hormmonu yüksekliğim çıktı o hormon düşmeden bebeğim olmayacağını söyledi öncelikle onu düşürdü ama bu süreçte yine olmadı klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi yaptırdık üç kere olmadı o arada bal tarçın çörekotuda yedim ama sonuç yine negatif en son ekimde aşılama yaptırdım malesef oda tutmadı ama aşılama esnasında doktor rahim ağzımın kapalı olduğunu söyledi ve onu açtı aşılama tutmayınca baya üzüldük doktorum bi kaç ay ara vermemi bebek olayını hiç düşünmememi istedi bende öyle yapmaya çalıştım ama tabi tamamen çıkmıyo akıldan aşılamadan sonraki ay hiç bişi yapmadım ne doktor tedavisi ne de bitki sadece bol bol dua et meryem süresi okudum her akşam yatmadan önce bazen geceleri teeccüd namazına kalktım ve Rabbim hiç beklemediğim bi ayda nasip etti bebeğimi bayramda aldım müjdemi çifte bayram yaşattı bana umarım anne olmak isteyen bütün herkese Rabbim yaşatır bu duyguyu dualarım hep sizlerle. çok uzun oldu ama:)nasıl oldu cnm anlatsaydın tedavımı goruyordun ne cıyorsun ne yıyorusn sole bızde yapalım
çok teşekkür ederim nergiscim Allah inş. en yakın zamanda sanada tatlı bi bebiş nasip etsin inş. hemde bu ayopuyorumnanaktanCanım tekrar tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin