- 4 Kasım 2020
- 40
- 27
- 46
- Konu Sahibi Saripapatyaaaaaaa
Tamda yumurtlama günümde hastalandımEvet, hayıtla beraber soğan kürünüde yapıyordum erken adet oldum, yeni bittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamda yumurtlama günümde hastalandımEvet, hayıtla beraber soğan kürünüde yapıyordum erken adet oldum, yeni bittim
Neye bitanem6 gün var
Adete canımNeye bitanem
İnşaallahhhhh hamilesindir adet olmazsın, hamile olup 2ay falan adet görenlerde varmış bilgin olsunAdete canım
İnşallh canım ya tek umudum yarın ki kan testşİnşaallahhhhh hamilesindir adet olmazsın, hamile olup 2ay falan adet görenlerde varmış bilgin olsun
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaİnşaallahhhhh hamilesindir adet olmazsın, hamile olup 2ay falan adet görenlerde varmış bilgin olsun
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaCanım adet günün geldi mi
Ben bu konuda bilgisizim gülüm, inşaallahhhh seni doğru yönlendirecek tecrübeli arkadaşlar çıkar.hiç pes etme olumlu olumsuz ne olursa olsun moralini yüksek tut.stresten uzak durmamız gerekiyor çünkü, zor ama yapacak birşey yokTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Silik çıktıysa ihtimal dahilinde olabilir.Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Amin canımSilik çıktıysa ihtimal dahilinde olabilir.
İnşallah hamilesindir
canım sen soğan kürü yaptınmıAmin canım
yaptım ama işe yaramadıcanım sen soğan kürü yaptınmı
Kaç ay kullandınyaptım ama işe yaramadı
Çakşır kökünü öneriyorlar hem kadınlara hemde erkeklereKaç ay kullandın
Bir ayKaç ay kullandın
Evet 3 ay içilmelisoğan kürü yapan varmı, ben ilkini yaptım 13.gün adet oldum, şimdi birdaha içmelimiyim kimi 3ay için diyor
Sağol canım, şimdi yumurtlama dönemim hayıtada ara verdim, soğan kürünede bu dönem geçtikten sonra başlasam olurmuEvet 3 ay içilmeli
Noldu canım test yaptırdınmı, hadi inşaallahhhh hamileyim diye müjde verirsinİnşallh canım ya tek umudum yarın ki kan testş
NegatifNoldu canım test yaptırdınmı, hadi inşaallahhhh hamileyim diye müjde verirsin