Ben tup bebek tedavisinden once 4444 duasini okudum bu duayi hayatim boyunca 3 dilek icin okudum rabbime sukurler olsun 1 ay icinde 3 de gerceklestiMucize hikayeleri olan arkadaşlarım süreçlerini umutlarına kavuşma hikayelerini bana anlatip inanç verebilirmi??? Yaşım 37 amh 003 ilk tüp bebek denemem ege üniversitesinde oldu yumurtam erken catladigi icin transfer falan olmadi 2. Tedavi için doktor funda godeyi düşünüyorum bu ay sonu kısmetse tedaviye start vermeyi planliyorum. Allahım bu yolda kimseyi kimsesiz bırakıp eli boş göndermesin
Yaa ne kadar güzel çok sevindim gerçekten.. inşallah.. çok böyle yanıp tutuşmamama rağmen hani insan geleceği hayal eder ya hep çocugumla gelecek hayal ederdşm şuan olmuyor ama mutlaka birgün olacak derdim fakat şuan hiç o geleceği göremiyorum..Yapmayin umudunuzu kaybetmeyin bizimde hic sorunumuz yoktu ve cocugumuz olmuyordu evliligimizin 3 yilinda asilama yaptirdik olmadi sonra ilk tup bebek denemesi icin doktor bir ay sonrasina randevu verdi tup bebege baslamadan once 4444 duasini okuyup bitirdim (bu arada bu duayi 3 sey icin okudum rabbim cok sukur 3 nude kabul etti) tedaviye basladik test yaptirdik sonucu aksam cikacakti tutmazsa tatile gidip morelimizi duzeltecektik negatif cikacagina o kadar inanadirmisimki kendimi esim sonuclari almaya gittiginde ben valizi hazirlamaya basladim hastane evimize cok yakin esim gecikince bende evde salya sumuk agliyorum onumde valizle esim geldi ve bana hamile oldugumu soyledi rabbim ol derse olur bu duayi okuyun insallah rabbim sizede bir evlat nasip eder
Hangu dua canimBen tup bebek tedavisinden once 4444 duasini okudum bu duayi hayatim boyunca 3 dilek icin okudum rabbime sukurler olsun 1 ay icinde 3 de gerceklesti
Ya gercekten mucize rabbim bu yıoda kimseyi evlatsuz bırakmasınUMUDUNUZU HİC BİR ZAMAN KAYBETMEYİN GUZEL ANNE ADAYLARİ
BENİM HİKAYEM SİZE UMUT OLUR İNSALLAH
BENİM YASİM 24 İKEN YUMURTA REZERVİ YANİ AMH KAVRAMİ İLE TANİSTİM VE DUNYALAR BASİMA YIKILMIŞTI.USTELİK ESİMDE DE VARİKOSEL VARDİ . AMH DEĞERİM 0.99du . GİTTİGİMİZ ÜNLÜ Bİ TUP BEBEK DOKTORU BU DEGERLER İLE ASLA ANNE OLAMİYCAKSİN DEMİSTİ BANAEVE DONERKEN YOL BOYU AGLAMİSTİK ESİMLE . ONDAN SONRA BİR SÜRÜ KLOMEN TEDAVİSİ , 2 ASİLAMA ,1 TUP BEBEK , BİTKİSEL KÜRLER VS. DENEMEYE BASLADİK . HİCBİRİNDEN DE OLUMLU YANİT ALAMADİK TABİ .. SON KEZ TUP BEBEK DENEMEK İCİN GÜCÜMÜZÜ TOPLADİK VE TEDAVİYE BASLADİK . BİR DAHA AMH DEGERİ BAKİLİNCA HALİ İLE DÜŞMÜŞTÜ 0.66 OLMUŞTU . 9 YUMURTAM TOPLANMİSTİ HER GUN ARAYİP EMBRİYO DURUMUNU HABER VERDİLER EN SON GERİYE KALAN 4 EMBRİYO OLDUGUNU HABER VERDİLER VE 2 TANESİNİ TRANSFER EDİCEKLERDİ . DİGER İKİSİNİ DE DONDURDUK OYLE DE OLDU COK ŞÜKÜR İKİSİ DE TUTMUSTU AMA BİRİNDE KALP ATİSİ YOKTU. OLSUN BİZE SAĞLIKLI BİR EVLAT LAZİMDİ SONUCTA DEGİL Mİ COK ŞÜKÜR KİZİMİ DOĞURDUM SU AN 1 YASİNDA VE USTELİK TEDAVİSİZ NORMAL YOLLA KİZİM 4 AYLİK İKEN MUCİZE GİBİ 2. YE HAMİLE OLDUGUMU OGRENDİM DOGUMUMA SADECE SAYİLİ GUN KALDİ
RABBİM BU YOLDA EMEK VEREN TUM ANNE - BABA ADAYLARİNİ MUKAFATLANDİRSİN İNSALLAHHER ZAMAN DUALARİMDASİNİZ
Evet rabbimin ol demesi yeterli sadece tedavi falan vesileYa gercekten mucize rabbim bu yıoda kimseyi evlatsuz bırakmasın
Nefes aldigimiz surece her zaman bir umut vardir duaya baslarsaniz okumaniz icin yardimci olabilirim bir kac kisiyle birlikte tamamlanabiliyor.Yaa ne kadar güzel çok sevindim gerçekten.. inşallah.. çok böyle yanıp tutuşmamama rağmen hani insan geleceği hayal eder ya hep çocugumla gelecek hayal ederdşm şuan olmuyor ama mutlaka birgün olacak derdim fakat şuan hiç o geleceği göremiyorum..
Ismi 4444 duasiHangu dua canim
Tam olaraka ne okunuyor atarmisiniz salat-ı tevriciye mi yani canimIsmi 4444 duasi
42 yaşındayım, tek folikülle başladım tedaviye. Sağolsun Funda göde ve volkan Emirdar beraber 4. Ayda pozitif görmemi sağladılar. Şimdi volkan hoca gebeliğimi takip ediyor. İnan, moralini inancını yüksek tut. Zannettiğinden daha çok işine yarayacak.Mucize hikayeleri olan arkadaşlarım süreçlerini umutlarına kavuşma hikayelerini bana anlatip inanç verebilirmi??? Yaşım 37 amh 003 ilk tüp bebek denemem ege üniversitesinde oldu yumurtam erken catladigi icin transfer falan olmadi 2. Tedavi için doktor funda godeyi düşünüyorum bu ay sonu kısmetse tedaviye start vermeyi planliyorum. Allahım bu yolda kimseyi kimsesiz bırakıp eli boş göndermesin
Yaaa çok sevindim bende funda hoca ile yola başlıyorum ilk kontrol cuma oldu vitamin takviyesi verdi haftaya cumartesi kontrolum var tedavimiz uzun sürecek havuzlama yapacağız dedi aynı hekimden pozitif haberi almak bana moral verdi42 yaşındayım, tek folikülle başladım tedaviye. Sağolsun Funda göde ve volkan Emirdar beraber 4. Ayda pozitif görmemi sağladılar. Şimdi volkan hoca gebeliğimi takip ediyor. İnan, moralini inancını yüksek tut. Zannettiğinden daha çok işine yarayacak.
Biz de yaşa bağlı problem vardı. İlk tedavimdi çok şükür 2. Transferde pozitifi gördük. İkisi arasında hiç ara vermedim ben. 14 Mart negatif gördüm 14 nisan pozitif. Ben bu süreçte İdil Bozkurt’tan da destek aldım. Sürekli vitamin coenzim kullandım beslenmeme çok dikkat ettim. Doktoruna ve laboratuvara güven. Herşey çok güzel olacak.Yaaa çok sevindim bende funda hoca ile yola başlıyorum ilk kontrol cuma oldu vitamin takviyesi verdi haftaya cumartesi kontrolum var tedavimiz uzun sürecek havuzlama yapacağız dedi aynı hekimden pozitif haberi almak bana moral verdi❤ sizdeki problem neydi ilk tedavimiydi surecinizi yazarsanız memnun olurum
Idil bozkurt bende takip ediyorum birkaç aydir takviye ve smotie tariflerini yapıyorum inşallah bende buraya umutlu hikayemi yazacağım çok teşekkür ederimBiz de yaşa bağlı problem vardı. İlk tedavimdi çok şükür 2. Transferde pozitifi gördük. İkisi arasında hiç ara vermedim ben. 14 Mart negatif gördüm 14 nisan pozitif. Ben bu süreçte İdil Bozkurt’tan da destek aldım. Sürekli vitamin coenzim kullandım beslenmeme çok dikkat ettim. Doktoruna ve laboratuvara güven. Herşey çok güzel olacak.
Demeyin öyle belki de vaktini bekliyor. Bi tanıdığım ayni sizin gibiydi ne esinde ne kendinde hicbir sorun yoktu. Tup bebek tedavisi vs hic olmadi. 10 yildan sonra bi duyduk ki hamilemerhaba umarım mucizeniz gerçekleşir.. ben de 10 yıllık evlılık görünüşte eşimle ben de de sıkıntı yok aksine her şey mükemmel diyorlar. 4 kez yumurtlama takını 2 asılama 3. tup bebegı yaptırdım gecen hafta ama bence bu da tutmadı.. maddı manevı artık hem tukendım hem yıldım. bır anne olabılecegım dıyordum ama artık anladım anne olamayacagım bellı.. mucızelere ıhtıyacım var. çok araştırdım çok doktora gittim ama yok yok yok
Özellikle vitamin takviyelerini kullan.Idil bozkurt bende takip ediyorum birkaç aydir takviye ve smotie tariflerini yapıyorum inşallah bende buraya umutlu hikayemi yazacağım çok teşekkür ederim
Vitaminlerdende kullandım buğday cimleri maça acai tozları falan şimdi funda hocanın takviyesine geçtim zaten bitmişti idil hanımın nette önerdikleriÖzellikle vitamin takviyelerini kullan.
Allah razı olsun tabıkı basladıgımda ıletısıme gecerımNefes aldigimiz surece her zaman bir umut vardir duaya baslarsaniz okumaniz icin yardimci olabilirim bir kac kisiyle birlikte tamamlanabiliyor.
ne kadar güzel maşallah. zaten bana da mucıze lazımDemeyin öyle belki de vaktini bekliyor. Bi tanıdığım ayni sizin gibiydi ne esinde ne kendinde hicbir sorun yoktu. Tup bebek tedavisi vs hic olmadi. 10 yildan sonra bi duyduk ki hamilehicbir tedavi ya da ozel yapilan bi sey olmadan hem de. Allah in takdiri iste. Ve hemen ardindan ikincisi de oldu digeri 2 yasindayken falan.Rabbim size de bütün isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatalar nasip etsin inşallah
şu yazınız benı oyle cok mutlu ettı kı,UMUDUNUZU HİC BİR ZAMAN KAYBETMEYİN GUZEL ANNE ADAYLARİ
BENİM HİKAYEM SİZE UMUT OLUR İNSALLAH
BENİM YASİM 24 İKEN YUMURTA REZERVİ YANİ AMH KAVRAMİ İLE TANİSTİM VE DUNYALAR BASİMA YIKILMIŞTI.USTELİK ESİMDE DE VARİKOSEL VARDİ . AMH DEĞERİM 0.99du . GİTTİGİMİZ ÜNLÜ Bİ TUP BEBEK DOKTORU BU DEGERLER İLE ASLA ANNE OLAMİYCAKSİN DEMİSTİ BANAEVE DONERKEN YOL BOYU AGLAMİSTİK ESİMLE . ONDAN SONRA BİR SÜRÜ KLOMEN TEDAVİSİ , 2 ASİLAMA ,1 TUP BEBEK , BİTKİSEL KÜRLER VS. DENEMEYE BASLADİK . HİCBİRİNDEN DE OLUMLU YANİT ALAMADİK TABİ .. SON KEZ TUP BEBEK DENEMEK İCİN GÜCÜMÜZÜ TOPLADİK VE TEDAVİYE BASLADİK . BİR DAHA AMH DEGERİ BAKİLİNCA HALİ İLE DÜŞMÜŞTÜ 0.66 OLMUŞTU . 9 YUMURTAM TOPLANMİSTİ HER GUN ARAYİP EMBRİYO DURUMUNU HABER VERDİLER EN SON GERİYE KALAN 4 EMBRİYO OLDUGUNU HABER VERDİLER VE 2 TANESİNİ TRANSFER EDİCEKLERDİ . DİGER İKİSİNİ DE DONDURDUK OYLE DE OLDU COK ŞÜKÜR İKİSİ DE TUTMUSTU AMA BİRİNDE KALP ATİSİ YOKTU. OLSUN BİZE SAĞLIKLI BİR EVLAT LAZİMDİ SONUCTA DEGİL Mİ COK ŞÜKÜR KİZİMİ DOĞURDUM SU AN 1 YASİNDA VE USTELİK TEDAVİSİZ NORMAL YOLLA KİZİM 4 AYLİK İKEN MUCİZE GİBİ 2. YE HAMİLE OLDUGUMU OGRENDİM DOGUMUMA SADECE SAYİLİ GUN KALDİ
RABBİM BU YOLDA EMEK VEREN TUM ANNE - BABA ADAYLARİNİ MUKAFATLANDİRSİN İNSALLAHHER ZAMAN DUALARİMDASİNİZ
Çok teşekkür ederim hatta bugün doğum yaptım hastanedeyim şimdişu yazınız benı oyle cok mutlu ettı kı,
burayı o yuzden cok sevıyorum...
resmen RABBIMIN mucızelerı ya. ne denır kı baska maşallaaahhh Allahım bagıslasın..
darısı bızlere olsun bende 3 yıldır beklıorum yasım 31. amh :1,50
tupe hazırlanırken hazıranda dıs gebelık gecırdım.. Şuan korunma surecındeyız. bakalm nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?