- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
2 yıl ugrastim cabaladim 7 . 8 kere hapli tedavi oldum doktor kontrolunde 3 adet asilamam negatifti hicbir sekilde gebe kalamadim düşük vs hicbir öyküm olmadı düşük yapanlara bile imrenirdim hatta hic olmassa gebe kalabiliyorlar ne güzel diye o kafadaydim artik en ümitsiz kaldigim zamanda geldi bebegim tüp bebege baslamak icin gun sayiyordum oysaki o ilaclari kullanmak nasip olmadi dolapta yeni sahiplerini bekliyor suan dogal yolla gebe kalabildim okadar caba emek varken kendi kendine oldu hersey mucize gibi tamamen bende pco esimde varikosel gecmisi vardi ümidinizi kaybetmeyin asla herseyin bir zamani varMucize hikayeleri olan arkadaşlarım süreçlerini umutlarına kavuşma hikayelerini bana anlatip inanç verebilirmi??? Yaşım 37 amh 003 ilk tüp bebek denemem ege üniversitesinde oldu yumurtam erken catladigi icin transfer falan olmadi 2. Tedavi için doktor funda godeyi düşünüyorum bu ay sonu kısmetse tedaviye start vermeyi planliyorum. Allahım bu yolda kimseyi kimsesiz bırakıp eli boş göndermesin