vallahı gozle gorunur sıkılasma saglıyor bende,yemın ederım,rengını o kadar acıyor kı.hele bunu surup sarın,yarım saat spor yapın,o kadar acıtıyor kı,sular akıyor bacaklarımdan.oyle yapdıgımda hemen etkı edıyor,bende deniyim yüzmeye başlamadan geçmez benimkiler ama denemekte fayda var bide acı biberi denemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı
gündüz sarıp spor yapmak dahamı etkili olur
yıkanınca tende kokusu kalmıyor dimi kızlar...
uzun zamadr kimse bu başlığa yazmamış ben buun bu formüle basladm gercekten bi yanma hissediliyor özellikle selülitin yoğun olduğu yerlerde
canım ılık su ıle vucudumuzu ıslattıktan sonra kese uygulayıp ,daha sonra da yosun sabunuyla dus almak mı ?daha etkili bir yöntem anlatıcam mutlaka deneyin farkı göreceksiniz
evet yosunlu sabunlar banyoda çok önemli mutlaka kabak lifiyle sıcak suda gözenekler açıkken uygulayın banyo sonrasıda çok önemli biberiye yağı kozmetik ürünler olabilir ama iş burda bitmiyo mutlaka bir selülit aleti şart elle yapılan masaja göre %70 daha etkli bacaklarınızın kızarmasını sağlıyor üstelik kılcal varislerede etkili uzun dönemde yani en az 3 4 ay düzenli kullanım şart içden tabiki düzenli beslenme bol su içme bacak bacak üstüne atmama gibi yapmanız gereken hususlarda var ama banyo öncesi ve sonrası uygulama çok önemli gözenekler açıkken etki dahada artıyor bilginiz olsun gece yatmadanda selülit aleti ile biraz kuru masaj yapın bacaklara iyi bir çöxüm çok ilerlemeden etki ediyor
ben bunu yaptım... Hatta şuanda hala duruyo bacaklarımda. Streçlede sardım.
Ama yanma falan olmadı bende, yanlışmı yaptım yaa
sen 15 dk kos bak bakalım nasıl, yakıyor.
Spor yaptım ama en iyisi işe giderken yapayım ben bunu.. yürüyorum ya daha iyi olur.
İşe giderken yaparsan o kokuyla nasıl durucan ki.Hadi sen durdun etrafındakiler için eziyet olur :)
Zİra ben bi kere yaptım evin her odası koktu hemde 1 gün boyunca :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?