daha etkili bir yöntem anlatıcam mutlaka deneyin farkı göreceksiniz
evet yosunlu sabunlar banyoda çok önemli mutlaka kabak lifiyle sıcak suda gözenekler açıkken uygulayın banyo sonrasıda çok önemli biberiye yağı kozmetik ürünler olabilir ama iş burda bitmiyo mutlaka bir selülit aleti şart elle yapılan masaja göre %70 daha etkli bacaklarınızın kızarmasını sağlıyor üstelik kılcal varislerede etkili uzun dönemde yani en az 3 4 ay düzenli kullanım şart içden tabiki düzenli beslenme bol su içme bacak bacak üstüne atmama gibi yapmanız gereken hususlarda var ama banyo öncesi ve sonrası uygulama çok önemli gözenekler açıkken etki dahada artıyor bilginiz olsun gece yatmadanda selülit aleti ile biraz kuru masaj yapın bacaklara iyi bir çöxüm çok ilerlemeden etki ediyor
daha etkili bir yöntem anlatıcam mutlaka deneyin farkı göreceksiniz
evet yosunlu sabunlar banyoda çok önemli mutlaka kabak lifiyle sıcak suda gözenekler açıkken uygulayın banyo sonrasıda çok önemli biberiye yağı kozmetik ürünler olabilir ama iş burda bitmiyo mutlaka bir selülit aleti şart elle yapılan masaja göre %70 daha etkli bacaklarınızın kızarmasını sağlıyor üstelik kılcal varislerede etkili uzun dönemde yani en az 3 4 ay düzenli kullanım şart içden tabiki düzenli beslenme bol su içme bacak bacak üstüne atmama gibi yapmanız gereken hususlarda var ama banyo öncesi ve sonrası uygulama çok önemli gözenekler açıkken etki dahada artıyor bilginiz olsun gece yatmadanda selülit aleti ile biraz kuru masaj yapın bacaklara iyi bir çöxüm çok ilerlemeden etki ediyor
çatlaklara da mı iyi geliyor bu karışım?
bayagi renkini aciyor.kucultuyor.ben hamileleikte 24 kilo alip her tarafi yirtilmis biri olarak soyluyorum.dusun artik
Merhaba arkadaslar,
Dun gece selulitlerle ilgi arastirma yaparken bu forumu buldum. Ben 24 yasindayim, gecen yil anne oldum. Oglumdan sonra 24 kilo aldim. Bunun 20 kilosunu diyetiyle verdim. Ama selulitlerden kurtulamiyorum. Araliktan bu yana agir bir sekilde sporda yapiyorum. Kanada da yasadigim icin umarm yaglari sorunsuz bulurum. Umarim bana da cozum olurlar ve bir suru para isteyen tedavilerle ugrasmam. Karisimlari nasil yapacagiz, yani tupler diyelim 10 ml'likse hepsini birden mi karistiracagiz?
Bu formülü uygulayıp memnun kalan konu sahibi arkadaş, kaçıncı derecede selülitleriniz?
Bence bu tip tavsiyelerde bulunurken kendi durumunuzdan da bahsederseniz çok iyi olur. Çünkü 1. derecede olan selülitlerden kurtulmak çok daha zahmetsiz ve basitken 3. derecede bu kadar kolay olmaz
Mrb arkadaslar bende bugun basladim bu karisima kasinti yanma cok fazla yok ama strec sardim kayiyo surekli durmuyo toplaniyo acaba strec sarmadan faydasi olurmu biliyomusunuz
peki hergün mü kullanmak gerekiyor bu karışımı? bende bugün sürüp yürüyüşe başlıycamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?