Merhaba benim ikinci gebeliğim geç döllenme olmuştu. Adet gecikmesinin 8. günü idrar testiyle öğrendim çok çok silik ikinci çizgiyle 8.gecikme gününe kadar da her gün test yapıyordum negatif çıkıyordu. 9.gün kanda betahcg baktırdım 61 çıkmıştı yani çok yeni bir gebelikti. Bebeğim ultrasonda hep geriden gidiyordu sonra doktorum son adet tarihimi düzenledi geç döllenme dedi onu baz alarak devam ettik ve doğum tarihi o şekilde belirlendi. Demem o ki eğer iyi değerlendirdiyseniz o ayı gebelik şüpheniz varsa umudunuzu kaybetmeyin. Ben de çok okuyordum geç döllenme yaşayanları ama başıma gelene kadar inanamıyorduk imkansız gibi geliyordu. Umarım bebeğiniz dizindedirArkadaşım ben bir şey sormak istiyorum âmin olanlara geç döllenme ile. Ben her ay aynı gün adet görüyorum 18. Gün yumurtlama oluyor. Bir tarafım pcos bir tarafım cikolata kisti ama kücük. Doktor engel değil ama geciktirir demişti. Bu dönemde hsg de cektirdim tüpler açıkmıs. Neyse bu ay denememiz oldu. Geçen ay 24 hazıranda adet gördüm. Bu ay hala olmadım. Bugun test verdim 1.20 yani negatif cıktı. Ama ağrı falan yok bugüne kadar da tam olacak gibi oluyordum ama ağrı birden geçiyordu midem de cok bulanıyor. Bugüne kadar testim yokken karnonat testi yapıyordum evde kendi kendime dün testim yokken denedim köpürdü taştı şaşırdım cunku hiç ole olmuyodu ama genede güven olmaz. Sonra bir tane test yaptım test ikinci çizgi aşırı silik çıktı başka Marc’a test yaptım oda böyle gölge gibi çıktı neyse bugün kan verdim negatif bi önemi yok. Fakat en fazla 32 günde bir olduğumu düşünürsek hala olmamam garibime geliyor. Bu ay 12 14 temmuz arası yumurtlama gördüm ovulasyonda. Mesela geç döllenme mi oluyor bu yani 18. gün21. Arası yumurtlamıs oldum. Mesela geç döllenme nasıl oluyor hiç bildiğim bir konu değil o yüzden merak ediyorum. Hala bir şansım var mı yok mu sizin nasıl oldu mesela kanda negatif çıkıp sonra pozitif oldumu. 24 26 temmuz da en geç olmam gerektiğini düşünürsek 29 bitmek üzere yani. Yıllardır hep her ay ay değişse bile aynı gün olurum 2.03 ayda 1.02 gün falan oynar sonra yine hep oynadığı tarihte kalır :/
Yaptım da bugün akşam yine yapıcam hep silik çok silik çıkıyorSiz test yaptınız mı
Test filan yaptınız mı evde 18 günde önce veya belirtileriniz neydi bilgi verirseniz mutlu oluruzBen adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
16.gun gecikmede test yaptım evde çift çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim. Tek belirtim aşırı halsizlik ve ateşimin çıkmasıydı, mide bulantısı daha sonraki haftalarda başladıTest filan yaptınız mı evde 18 günde önce veya belirtileriniz neydi bilgi verirseniz mutlu oluruz
16.gun gecikmede test yaptım evde çift çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim. Tek belirtim aşırı halsizlik ve ateşimin çıkmasıydı, mide bulantısı daha sonraki haftalarda başladı
Çok teşekkür ederim benimde 13 günüm test yapıyorum bi sat iki sat sonra silik cikiyor kan verdim çıkmadı bakalım halen gelmedi inslaah sizin gibidir.16.gun gecikmede test yaptım evde çift çizgi çıktı 2 gün sonra kan verdim. Tek belirtim aşırı halsizlik ve ateşimin çıkmasıydı, mide bulantısı daha sonraki haftalarda başladı
Kirpik yapisikliligini nasil anliyosunuzBen de altı gün olmadım ben her ay aynı gün olurum belirtilerin çoğu vardı üstelik kirpiklerim bile yapışıktı garip seklde kan verdm 0.1 cıktı diğer günde olsum zaten
Selam canim bende polikistik over var adet gectikten 1 gün sonra yap test dedi bugün yaptim 0.5 cikti. Doktor 2 gün sonra tekrarla dedi sizde belirti varmiydiBen adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
Hayır hiç yoktu 7-8 haftalıkken belirtiler başladıSelam canim bende polikistik over var adet gectikten 1 gün sonra yap test dedi bugün yaptim 0.5 cikti. Doktor 2 gün sonra tekrarla dedi sizde belirti varmiydi