Yani ben 18. Günde yumurtlama gordum ztn takıp ettim işte o geç mi oluyor blmyorumkı her ay 18. Gün de yumurtlama olur benm 14 gün snrada adet olurumaslında yumurtlama geç olduğu için geç döllenme olur zaten yani regliniz gecikiyorsa yumurtlama bu ay geç olmuştur. Biraz bekleyin bakalım regl gelecek mi her ihtimali göz önünde bulundurun ama üzülmeyin de inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebişiniz olur
Evrovülasyon testiyle mi takip ettiniz?
Bana rezervin çok kötü tüp bebek bile zor dediler , ben 6 ay hayıt macunu ve propolis kullandım, hacamat yaptırdım ve hamile kaldım, rezerviniz iyi ise hala umut vardır ki benimki çok kötüydü.
Oldum galiba bugun az bişey :) eger gariplik olursa kesilirse felan yaparım artık yoksa bu ayda ğmit yoktur :)Bence bi test daha yapin
Merhaba ne durumdasın canı im adet mi yerleşme kanaması da olabilirOldum galiba bugun az bişey :) eger gariplik olursa kesilirse felan yaparım artık yoksa bu ayda ğmit yoktur :)
Oldum yaa baya baya:) bdakıne artık acabalar :) aynen bzm işte 32 gunde bir felan bu ay ilk defa 6 gün gecıktı işte bir ilk :) senin tek taraflımı pcosMerhaba ne durumdasın canı im adet mi yerleşme kanaması da olabilirbe de geç yumurtluyoeum pcos um aslında geç değil adet dongumuz uzun olduğu için diğer kadınlar 14. Gundeyse bizim 17 18.gun ondan geç yumurta oluyo geç dolleniyor
18 gün gecıkmesınden bellı zten düzensiz deglse :)))Ben adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
Düzensizdi işte, o yüzden pek aldırış etmedim bu kadar çok geçmesine bi gece kalktım bi anlık gazla test yaptım iki çizgi çıktı hayal gördüğümü sanıp uyumuşum18 gün gecıkmesınden bellı zten düzensiz deglse :)))
Olsun vardır Bi hayır vücut alıştırma yapıyordur belki bakarsın Bi dahaki ay a güzel haberler alırsınOldum yaa baya baya:) bdakıne artık acabalar :) aynen bzm işte 32 gunde bir felan bu ay ilk defa 6 gün gecıktı işte bir ilk :) senin tek taraflımı pcos
Aynı durumdayım bat 26 temmuz uygulamaya göre kendim hesapladım 1 ağustos. Yani adete Bi gün kala kan vermiş oldum aynı değer çıkmıştı. Ama b belirtiler var eminim ilkinde de öyle anlamıştım. Pzt kan vereceğim. Bu arada kirpiklerin yapışık mi karışık mı ben onu farkederek de şüphelenmiştimBen adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
Valla kirpiklerime hiç dikkat etmedim zaten şu an artık 7. Ayı bitirmek üzereyim Allah'ın izniyleAynı durumdayım bat 26 temmuz uygulamaya göre kendim hesapladım 1 ağustos. Yani adete Bi gün kala kan vermiş oldum aynı değer çıkmıştı. Ama b belirtiler var eminim ilkinde de öyle anlamıştım. Pzt kan vereceğim. Bu arada kirpiklerin yapışık mi karışık mı ben onu farkederek de şüphelenmiştim
Anladım sağlıkla gelsin inşallahValla kirpiklerime hiç dikkat etmedim zaten şu an artık 7. Ayı bitirmek üzereyim Allah'ın izniyle
En son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizceBen adetimden 2 gün geçince kan vermiştim 0.1 çıkmıştı 18 gün geçti yine kan verdim hamileymişim 2 hafta geç dollenme olduğu için ilk testimde çıkmamış
Geç döllenme olmuşsa ola bilir ama en doğru sonuç için kan verinEn son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce