Çalışıyorum gidemiyorum da, yarın kaset test yapabilirim. Yani 15. Günde öğrenmemek normal mi varsaGeç döllenme olmuşsa ola bilir ama en doğru sonuç için kan verin
Eğer Geç döllenme olmuşsa o yüzden çıkamamış ola bilir. Rabbim gönlünüze göre versinÇalışıyorum gidemiyorum da, yarın kaset test yapabilirim. Yani 15. Günde öğrenmemek normal mi varsa
Teşekkür ederim yaEğer Geç döllenme olmuşsa o yüzden çıkamamış ola bilir. Rabbim gönlünüze göre versin
Diğer arkadaşımızın da dediği gibi bence de kan verin idrarda çok sonradan çıkıyor kanda çıkar büyük ihtimal varsa 1 ay gecikme uzun Bi sureEn son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce
Ben de altı gün olmadım ben her ay aynı gün olurum belirtilerin çoğu vardı üstelik kirpiklerim bile yapışıktı garip seklde kan verdm 0.1 cıktı diğer günde olsum zatenAynı durumdayım bat 26 temmuz uygulamaya göre kendim hesapladım 1 ağustos. Yani adete Bi gün kala kan vermiş oldum aynı değer çıkmıştı. Ama b belirtiler var eminim ilkinde de öyle anlamıştım. Pzt kan vereceğim. Bu arada kirpiklerin yapışık mi karışık mı ben onu farkederek de şüphelenmiştim
Anladım düzensiz olduğu için uzman normal ama benim her ay düzenliDüzensizdi işte, o yüzden pek aldırış etmedim bu kadar çok geçmesine bi gece kalktım bi anlık gazla test yaptım iki çizgi çıktı hayal gördüğümü sanıp uyumuşumsabah kalkınca saat 8 de eczanenin kapısının önünde nöbet tuttum açılana kadar, 3 tane test aldım hepsini yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim. Çok şükür şu an 7 aylık hamileyim
Hayırlısı olsun inşallahAnladım düzensiz olduğu için uzman normal ama benim her ay düzenli
Anladım düzensiz olduğu için uzman normal ama benim her ay düzenliDüzensizdi işte, o yüzden pek aldırış etmedim bu kadar çok geçmesine bi gece kalktım bi anlık gazla test yaptım iki çizgi çıktı hayal gördüğümü sanıp uyumuşumsabah kalkınca saat 8 de eczanenin kapısının önünde nöbet tuttum açılana kadar, 3 tane test aldım hepsini yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim. Çok şükür şu an 7 aylık hamileyim
ins canm :)Hayırlısı olsun inşallah
Okuyunca Bi umudum azalmadı değilBen de altı gün olmadım ben her ay aynı gün olurum belirtilerin çoğu vardı üstelik kirpiklerim bile yapışıktı garip seklde kan verdm 0.1 cıktı diğer günde olsum zaten
Bende 4 5 test yaptım cok geciktiğimden miratech marka da silik çizgi gördüm ama garip bi marka oldugu ıcın ınanmadım ama gecikince bide isteyncr acaba oluo insan sonra baska test yaptım koruma cizgiside gordum ama ole olup hamile olan bile cokmusOkuyunca Bi umudum azalmadı değil:/ ama hissediyorum yaa az önce öylesine test yaptım çok çok silik çıktı ama 5 saniye falan bakınca belli. İdrarda görünmesi için erken olduğunu biliyorum ama öylesine yaptım bakalım kanda ne çıkacak
Miratech kullanmıştım güzeldi artimed den iyidir en iyisi predictor da işte 100 lira vermek istemiyorum ona da varsa çıkar 2 güneBende 4 5 test yaptım cok geciktiğimden miratech marka da silik çizgi gördüm ama garip bi marka oldugu ıcın ınanmadım ama gecikince bide isteyncr acaba oluo insan sonra baska test yaptım koruma cizgiside gordum ama ole olup hamile olan bile cokmusfakat ben bikeresinde belirgin 2 cizgi görüp olmadıgını ogrenmiştim artık testlere de inancım kalmadı
Rezerv hangi hormondan anlaşılıyor canım ve senin kaçtı?Bana rezervin çok kötü tüp bebek bile zor dediler , ben 6 ay hayıt macunu ve propolis kullandım, hacamat yaptırdım ve hamile kaldım, rezerviniz iyi ise hala umut vardır ki benimki çok kötüydü..
Rezerv kan testi ile bakılıyor, benim 0,1 'di yani çok kötüydü, tüp bebek bile olmaz dediler ama hamile kaldımRezerv hangi hormondan anlaşılıyor canım ve senin kaçtı?
Merhaba bende de dediğiniz belirtiler kabızlık gaz göğüs olgunluğu vs daha saymiyim bildiğimiz belirtiler var. Bu akşam üstü çok az akintiyla karışık pembemsi kahverengi gibi peçeteye geldi silerken. Akma vs olmadı devam da etmedi, öncesinde de olan kasık bel ağrısı baya arttı alt karında biseyler hissettim dışarı çıkmıştık yorulduğum yürüdüğüm için mi oldu diye korktum ama leke kanama akma olmadı. Bence de yerleşmeyle ilgili. Pzt kan verecektim zaten. Geç döllenme oldu diye düşünüyorum döngüm uzun. Sizin de öyledir dediklerinize göre. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Her şey gönlünüzce olsunSelam kızlar
Bende 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim bende de milyon ve yumurta rezerv azlığı var. 2 embriyo ile bir kez tüp bebek denemem oldu. Ama tutunamadı küçük kuzularım. Bir kaç ay sonra tekrar yaptırmayı düşünürken bu ay 4 günlük bir gecikme yaşadım. Kasık batmaları alt karın ağrısı, akıntı artması,son 2 gündür mide bulantısı, gaz artışı vs vs bayağı bir belirtim var ama bu gün yerleşme kanaması diye ümit ettiğim bir kanama geldi kahve renkli. Tedirgin oldum. Geç döllenme olduğunu düşündüğüm için biraz daha bekleyip kan vermeyi düşünüyordum ama acaba erkenden verip sonuca göre takviye alsam daha mı iyi olacak fikri tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ayrıca gecikme günümüz de aynı bence siz de pzt Bi kan verin ben 31inde vermiştim ama erken vermişim baya. Negatifti. Dün test yapmıştım çok çok silik isikta görünen çizgi vardıMerhaba bende de dediğiniz belirtiler kabızlık gaz göğüs olgunluğu vs daha saymiyim bildiğimiz belirtiler var. Bu akşam üstü çok az akintiyla karışık pembemsi kahverengi gibi peçeteye geldi silerken. Akma vs olmadı devam da etmedi, öncesinde de olan kasık bel ağrısı baya arttı alt karında biseyler hissettim dışarı çıkmıştık yorulduğum yürüdüğüm için mi oldu diye korktum ama leke kanama akma olmadı. Bence de yerleşmeyle ilgili. Pzt kan verecektim zaten. Geç döllenme oldu diye düşünüyorum döngüm uzun. Sizin de öyledir dediklerinize göre. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Her şey gönlünüzce olsun
Ay vallahi bnde de aynısı oluyor en son 15 haziranda oldum 20 gün gecikti gecen hafta kan testi verdim negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım arada sancım oluyor napıyım acaba ya test yapmaya korkuyorum artıkEn son 4 haziranda adet oldum temmuzda olmadım adetim bugün 30 gün gecikti. Midem bir haftadr kazınıyor ve adet belirtim yok. Gecikmenin ilk gününden beri akıntım var. İştahım hat safhada. Gecikmenin 15 günü kaset test negatif. İhtimal var mıdır sizce
33. Günden selam hala olmadm karnm ağrıyor. Test yapınAy vallahi bnde de aynısı oluyor en son 15 haziranda oldum 20 gün gecikti gecen hafta kan testi verdim negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım arada sancım oluyor napıyım acaba ya test yapmaya korkuyorum artık
Siz test yaptınız mı33. Günden selam hala olmadm karnm ağrıyor. Test yapın