Mucize eseri Hamile olanlar ve geç döllenme olanlar bakabilirmi? Belirtiler, hcg, geç döllenme

Diğer arkadaşımızın da dediği gibi bence de kan verin idrarda çok sonradan çıkıyor kanda çıkar büyük ihtimal varsa 1 ay gecikme uzun Bi sure

Ben de altı gün olmadım ben her ay aynı gün olurum belirtilerin çoğu vardı üstelik kirpiklerim bile yapışıktı garip seklde kan verdm 0.1 cıktı diğer günde olsum zaten

Anladım düzensiz olduğu için uzman normal ama benim her ay düzenli

Anladım düzensiz olduğu için uzman normal ama benim her ay düzenli
Hayırlısı olsun inşallah
ins canm :)

Ben de altı gün olmadım ben her ay aynı gün olurum belirtilerin çoğu vardı üstelik kirpiklerim bile yapışıktı garip seklde kan verdm 0.1 cıktı diğer günde olsum zaten
Okuyunca Bi umudum azalmadı değil :/ ama hissediyorum yaa az önce öylesine test yaptım çok çok silik çıktı ama 5 saniye falan bakınca belli. İdrarda görünmesi için erken olduğunu biliyorum ama öylesine yaptım bakalım kanda ne çıkacak

Bende 4 5 test yaptım cok geciktiğimden miratech marka da silik çizgi gördüm ama garip bi marka oldugu ıcın ınanmadım ama gecikince bide isteyncr acaba oluo insan sonra baska test yaptım koruma cizgiside gordum ama ole olup hamile olan bile cokmus fakat ben bikeresinde belirgin 2 cizgi görüp olmadıgını ogrenmiştim artık testlere de inancım kalmadı

Miratech kullanmıştım güzeldi artimed den iyidir en iyisi predictor da işte 100 lira vermek istemiyorum ona da varsa çıkar 2 güne

Bana rezervin çok kötü tüp bebek bile zor dediler , ben 6 ay hayıt macunu ve propolis kullandım, hacamat yaptırdım ve hamile kaldım, rezerviniz iyi ise hala umut vardır ki benimki çok kötüydü..
Rezerv hangi hormondan anlaşılıyor canım ve senin kaçtı?

Kızlar 6 yıldır evliyim 1 tup bebek kaybım var ve ameliyat olmuştum bekliyordum artk ümidim yoktu açıkçası bidahaki ay tekrar tup bebek yapicaktm doğal yolla hamile kaldım

Selam kızlar
Bende 36 yaşındayım 1 yıllık evliyim bende de milyon ve yumurta rezerv azlığı var. 2 embriyo ile bir kez tüp bebek denemem oldu. Ama tutunamadı küçük kuzularım. Bir kaç ay sonra tekrar yaptırmayı düşünürken bu ay 4 günlük bir gecikme yaşadım. Kasık batmaları alt karın ağrısı, akıntı artması,son 2 gündür mide bulantısı, gaz artışı vs vs bayağı bir belirtim var ama bu gün yerleşme kanaması diye ümit ettiğim bir kanama geldi kahve renkli. Tedirgin oldum. Geç döllenme olduğunu düşündüğüm için biraz daha bekleyip kan vermeyi düşünüyordum ama acaba erkenden verip sonuca göre takviye alsam daha mı iyi olacak fikri tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba bende de dediğiniz belirtiler kabızlık gaz göğüs olgunluğu vs daha saymiyim bildiğimiz belirtiler var. Bu akşam üstü çok az akintiyla karışık pembemsi kahverengi gibi peçeteye geldi silerken. Akma vs olmadı devam da etmedi, öncesinde de olan kasık bel ağrısı baya arttı alt karında biseyler hissettim dışarı çıkmıştık yorulduğum yürüdüğüm için mi oldu diye korktum ama leke kanama akma olmadı. Bence de yerleşmeyle ilgili. Pzt kan verecektim zaten. Geç döllenme oldu diye düşünüyorum döngüm uzun. Sizin de öyledir dediklerinize göre. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Her şey gönlünüzce olsun

Ayrıca gecikme günümüz de aynı bence siz de pzt Bi kan verin ben 31inde vermiştim ama erken vermişim baya. Negatifti. Dün test yapmıştım çok çok silik isikta görünen çizgi vardı

Ay vallahi bnde de aynısı oluyor en son 15 haziranda oldum 20 gün gecikti gecen hafta kan testi verdim negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım arada sancım oluyor napıyım acaba ya test yapmaya korkuyorum artık

Ay vallahi bnde de aynısı oluyor en son 15 haziranda oldum 20 gün gecikti gecen hafta kan testi verdim negatif çıktı ama hâlâ adet olmadım arada sancım oluyor napıyım acaba ya test yapmaya korkuyorum artık
33. Günden selam hala olmadm karnm ağrıyor. Test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…