- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Hele şükür iyi seyirler kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele şükür iyi seyirler kızçeler
Sanada perim reklamda görüşürzHele şükür iyi seyirler kızçeler
Bol bol ya sabır çek gülüm azdaha sık dişiniay amiin amin böyle ayda bi gelip bi kaç gün !!! kalıyolar ama benide delirtiyolar :)
sen daha şanssızmışsın bacım bizimki 1 saatlik mesafede oturuyo arada sırada geliyolar kalmaya ama geldilermi ben perişan :) tam bir karadeniz kadını moto mot laf anlamaz söz dinlemezAyni benim kv bende onlardaydim baktım olacak gibi deil evime indim erkenden
Görüşürüz balımmmSanada perim reklamda görüşürz
Doktorlardaki hali daha güzel daha tatlıydıyaKizlar doktor eladaki degisiklik ne yaa
Ooh afiyet olsun kuzum bnde babamlardayim izliyoz ay elanin sesi ne oyke erkek gibi meger seslendiriyolarmis eskiden bnde bunu prenses gibu saniyodumBende gel cay misir var
Eski ela gitmis yerine cirkin bisey gelmiş paranin hep guzel yanini gorduk bu da rezil ettigi yaniKizlar doktor eladaki degisiklik ne yaa
KesinlikleEstetik faciasi
Yaa gercekten ust dudaga dolgumu yaptirmis nolmus ne zarif ne guzel kadindi daha yasi genctir ama suan oldgndan yasli duruyo gbi cozemedimEski ela gitmis yerine cirkin bisey gelmiş paranin hep guzel yanini gorduk bu da rezil ettigi yani
aşırı estetik yanaklarını yaptırmış eski saflığı güzelliği kalmamışKizlar doktor eladaki degisiklik ne yaa
He valla sanssizim neydek başa gelen çekilirsen daha şanssızmışsın bacım bizimki 1 saatlik mesafede oturuyo arada sırada geliyolar kalmaya ama geldilermi ben perişan :) tam bir karadeniz kadını moto mot laf anlamaz söz dinlemez
Cok değişmiş yaşlanmış yaOoh afiyet olsun kuzum bnde babamlardayim izliyoz ay elanin sesi ne oyke erkek gibi meger seslendiriyolarmis eskiden bnde bunu prenses gibu saniyodum
kaynanadan çekenler derneğine hoş gelmişsin o zaman bacımHe valla sanssizim neydek başa gelen çekilir
Hosbuldum bacım genc yaşta yiyiyolar bizikaynanadan çekenler derneğine hoş gelmişsin o zaman bacım