- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M.... firmasina ait bir muavin olmasin da..
Sabıkaları malum..
Soruna gelince,neden olmasin ki gonül bu.
Belki senin nasibin bu muavin.
Olmaz diye birsey yok hayatta..
Anladigim kadariyla elektrik almişsiniz :) birazda heyecan heves hoslanti hepsi birbirine karisiyor. Acele etmeyin arkadas olmayi deneyin. Arkadas ken daha yakindan tanir oluru var mi yok mu anlarsniz. Hem belki o da ek iş yapiyorfur baska meslegi vardir is bulamamistir belki
Anliyorum :) ama bunun seni iyice platoniklige itmesine izin verme. Taniş arkadas ol belki o zaman hevesin gececwekTam dediğiniz gibi oldu hoslantı,heyecan birleşti garip bir durum oldu kalbim değişik oldu bian anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama![]()
Evet bence tatlı yani boyle tesadufi baslayan asklar güzel gelir bana hep :) aranizda bir sey olsa ilk gördüğünüz günün anısı olur :) bide demissiniz ya beni çeken bi sey var diye o his cok gariptir bende bi kere oldu ama resmen kilitlendim ona sabitlenmis gibi o an sonrasi liseden beri beraberiz :) o hisse güvenin bence :)
Anliyorum :) ama bunun seni iyice platoniklige itmesine izin verme. Taniş arkadas ol belki o zaman hevesin gececwek![]()
Çocuğun mesleği muavinlik olmaya da bilir
Benim üniversitede bir arkadaşım ek iş olarak yapıyordu hem de geziyordu
Şimdi öğretmen![]()
Metro muavini değildir. Olsaydı seni bulurdu.Öncelikle herkese merhabalar,
Hemen konuya geçeceğim, bundan 1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım.Oda şöyle ki, birkaç sıkıntı yarattım otobüste kemer sıkıntısı, çanta düşmesi, gibi
bu sayede daha yakından gördüm, iki üç kere konuştuk falan derken ne hoş çocukmuş diye geçirdim içimden. Yaklaşık 14 saat sürdü yolculuk, yalan yok sürekli kontrol ettim..
Molalarda o iniyor diye inip telefonla konuştum, yakışıklı olması tartışılır fakat bir şeyi beni çekti..Dış görünüşle işi olmayanlar danım zaten. Neyse yolculuk sonunda ismi ve soy ismini öğrenmiştim zaten
Eve gelip instagramdan baktığım sırada sevgilisi olduğunu öğrendim.Çok saçma biliyorum ama çok üzüldüm. Ve beğenidir diye konuyu orada kapatacağıma söz verdim kendime.
Yalan yok sürekli takip ettim,yaparken kendimden çok utandım ama yaptım.Neyse 1 hafta öncesi baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Asla şuan yaklaşma gibi bir düşüncem yok ama kafamda belirlediğim bir tarihde bendeki hoşlantı devam ediyorsa ve onunda bir ilişkisi olmazsa yazmayı düşünüyorum.
Dün kuzenime anlattım artık içimde tutamıyorum, aldığım cevaplar beni şok etti. Yok ben salakmıymışım muavinle ne işim olurmuş, yemin ediyorum ki çocukla alakam olmadı ama kuzenim ayrılıklarını bile bana patlattı.
Bu arada 21 yaşında üniversite mezunuyum.Asla meslekleri karşılaştırma gibi bir derdim yok. Dürüstçe ekmek parası için çalışan herkes benim için aynı. Kendi kararlarımı alamayacaksam neden bireyim diye düşündüm dün gece. Fakat kuzenimin söylediği cevaplar canımı çok sıktı. Olmazmı harbi? Saçmalıyor muyum??![]()
Metro muavini değildir. Olsaydı seni bulurdu.
Biraz daha araştırma yap emin olduktan bir süre sonra harekete geçneden aklında kalsın ki canım ben de eşime ilk adımı attım iyi ki yapmışım bir de ona abi diyordum
![]()
Belki o da Üniversitesi mezunudur, artık herkes okul bitirip bu tarz işler yapıyor.
Şansını denemelisin çıkmamış candan umut kesilmezmiş![]()
Profilinde üniversite var ama bilmiyorumEk iş olabilir genellikle erkeklerde yaygın zaten muavinlik seviyorlar otobüs olayını
![]()
Biraz daha araştırma yap emin olduktan bir süre sonra harekete geçneden aklında kalsın ki canım ben de eşime ilk adımı attım iyi ki yapmışım bir de ona abi diyordum
![]()
O zaman üniversitelidir, genç de demiştin zaten
Hadi ya ilk adımı kadının atıp iyi biten ilk defa okuyorum
Benim ilk adım attıklarım hep nane oldu![]()
Evet genç :) AhahaBen bir kendim böyleyimdir diye düşünüyodum ne çok insan varmiş meğerse bu durumdan geçmiş
![]()
Yok ya olur mu ekonomi çok mu iyi herkes hemen kendi alanında iş bulsun
Gencecik üniversite mezunlarından hemen deneyim sahibi çalışan olsun istiyorlar hahah
Bence içinde kalacağına ekle gitsin
En kötü reddeder veya beklediğin gibi çıkmaz aklından atarsın
Ben öyle yaparım ya deli yanım vardır pat diye yaparım sonra aklımdan çıkartmış atmış kurtulmuş olurum
Oh bir nefes alırsın