B12 1000 mg, folik asit ise 400 mg. Uygun mu mudur acaba?
Bir de bunları kullanmaya hamile kaldıktan sonra mı başlamalıyız yoksa hamilelik planlandığı andan itibaren mi?
Pardon folat. :)folat demek istediniz sanırım :) dozlar uygun ben hamile değilim ama kullanıyorum. Hamile kalamama durumu uzun sürerse ara vererek kullanmayı düşünüyorum. En doğrusunu doktor bilir tabi.
Pardon folat. :)
Tamamdır tekrar teşekkür ederim.
Tekrar tekrar teşekkür ederim bizi de bilgilendirdiğiniz için.
İçinde folat ve b12 olan ithal vitamini paylaşırsanız sevinirim.
Bir de bunlar da methyl formda oluyor değil mi?
Evet baktım şimdi, 229 TL diyor. :)Rica ederim. Evet Methyl formda.
Vitaminler Methylup, ınflex c3 curcumın 2000 x
Ben doktordan aldım bunları , az önce baktığımda nette bir sitede de vardı.
sevgiler :)
Evet baktım şimdi, 229 TL diyor. :)
Aynı içerikteki ürünü iki ayrı kapta alınca Solgar markasından 120 civarına geliyor. Bu tek ürün 229 TL. Acaba almaya değer mi, bu fiyat farkının sebebi tam olarak ne olabilir?
Peki ben şimdi hamile değilim. Ama düşünüyorum ilk adetimden sonra. Hamile kaldıktan sonra mı kullanmalıyım bu takviyeyi?bu ürünün içinde vitamin b2 ve b6 da var ve Türkiye'de olmayıp yurt dışından geliyor olması da fiyatı etkiliyor olabilir. Ben solgarın folatını kullanıyorum dediğimde senin ilacın kesinlikle methylup dedi.
Peki ben şimdi hamile değilim. Ama düşünüyorum ilk adetimden sonra. Hamile kaldıktan sonra mı kullanmalıyım bu takviyeyi?
Ben hamile kaldığımı öğrenince almayı düşünüyorum. Kabalama bir hesapla 60'lık tabletten 4 kutu falan gidiyor hamilelik boyunca. 900 TL yapıyor ki kesinlikle bu bedele değer.
Merhaba ben de tüp bebek tedavisine başlayacagım, sebepsiz inf grubundayız ve testlerim şöyle. Acaba sen iğneye ne zaman başladın? Transferden sonra mı?Merhaba test sonuclarima yorum yapabilir misiniz bilen varsa1 kimyasal 2 dusugum var. Tup bebek tedavisiyle hamile kalmistim..mtfhr homozigot cikmisti sadece... tekrar tedaviye baslamadan testler istendi..cikan sonuclari ekledim . Bu arada sebepsiz infertilite grubundayiz.
Canim benim sadece tek genimde homozigot vardi..transfer oldugunda baslaniliyo.... ama ben tup bebekle hamile kaldigim bebeklerimi kaybettim..nedenini bilmiyoruz..Merhaba ben de tüp bebek tedavisine başlayacagım, sebepsiz inf grubundayız ve testlerim şöyle. Acaba sen iğneye ne zaman başladın? Transferden sonra mı?
Tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder. O halde transferde başlanması gec olmuyor iğneye. Ben iğneye başlayana kadar yum toplamadan sonra coraspine başlayayım diyordumCanim benim sadece tek genimde homozigot vardi..transfer oldugunda baslaniliyo.... ama ben tup bebekle hamile kaldigim bebeklerimi kaybettim..nedenini bilmiyoruz..
Bizimde sebepsizde 3 senede ilk kez dogal yolla hamileyim su an..yeni tedavi icin plan yaparken bize surpriz oldu..
Su andada kullaniyorum.ogrenir ogrenmez igneye basladim..coraspin kullanmiyorum
Canim dr seni yonlendirir zaten..sen nasil karar verceksin..Tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder. O halde transferde başlanması gec olmuyor iğneye. Ben iğneye başlayana kadar yum toplamadan sonra coraspine başlayayım diyordum
Canım nasıl hamile kaldın. Önceki düşükler clexane kullanmadıgın için mi olmuş. Şimdi iğne vuruluyor musunMerhaba test sonuclarima yorum yapabilir misiniz bilen varsa1 kimyasal 2 dusugum var. Tup bebek tedavisiyle hamile kalmistim..mtfhr homozigot cikmisti sadece... tekrar tedaviye baslamadan testler istendi..cikan sonuclari ekledim . Bu arada sebepsiz infertilite grubundayiz.
Gecmis olsun, patolojiden ne yazikki bu tarz seylerin cevabi gelmiyor...Bana daha ilk hamilelik olmasına rağmen doktorum bu testi yaptı ve benim de mthfr c 677 homozigot mutant çıktı. Doktorum hamilelik boyunca 0.4 doz iğne vurulacağımı söyledi. Sonra başka doktorlara göründük ve iğnenin gerekli olmadığı söylendi. Biz de Coraspin kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Yarın kürtaj olacağım. Tabi buna sebep olan kan sulandırıcı iğne kullanmamam mı orası bilinmiyor. Kürtaj sonrası patalojide umarım belli olur.
1.hamileligimde kullanmamistim.. 2.de kullanmistim ama yine dusuk.olmustu canim..onlar tup bebekti..Canım nasıl hamile kaldın. Önceki düşükler clexane kullanmadıgın için mi olmuş. Şimdi iğne vuruluyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?