Msn deki kişisel iletiniz

toprak gibi olmalısın, ezildikçe sertleşmeli... seni ezenler sana muhtaç olmalı.. hayatı sende bulmalı, ölümü sende yaşamalı...

“Hoşça bak zatına kim zübde-i alemsin sen, merdümi dide-i ekvan olan ademsin sen."

''Yadında mı doğduğun günler? sen ağlar iken gülerdi alem. öyle bir hayat yaşa ki; olsun mevtin sana hande, aleme matem'' M.Akif Ersoy

slm bndede bu var şu an yazann Ne kadar zalim olursa olsun ,zaman gecmeye,acı bitmeye,her sabah güneş doğmaya,en kara kışın ardından bahar gelmeye MAHKUMDUR...!

kızlar bende (( dünle beraber gitti düne ait ne varsa, bugün yeni birşeyler söylemek lazım )) dıye yazıyor

Susuyorum! Konuşmayı Bilmediğim ıçin Değil...Sadece Konuştuğumu Karşımdaki Anlamayacağı ıçindir...
Hayatta ıki Şeye Güveniyorum..Bir Aynaya Baktığımda Gördüğüme..Birde Yukarı Baktığımda Göremediğime...
Sahip Olamadığım Birşey Varsa Yeterince ıstemediğimdendir..Olupta Kaybettiysem Yeterince ıplemediğimdendir...

msn'de değil,facebookta ki iletimi yazayım;

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki; çırpınan balıkların ritmine uygun müzikler yapılıyor ve suratlarına mutluluk maskeleri boyanıyor. Bir nesil can çekişiyor; mutluluk fotoğrafları bırakarak! Oltalardan uzak dur! Balıklar kendi denizinde, sense kendi evinde güvenlisin... Tilkiler, tavuğunu istiyor senden! Versen bile, olmayan ankayı ele geçiremezsin!

Acılara gülümseyen anılarım..Arsız duygularım var..Evet hayat hep son sözü söyler ama..Benimde cümlelerim var

işte bu yazıyor

Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya

YAĞIN GEREKMEZ AŞ'IMA ,YETER Kı ZEHRıN KATMASIN

yazıyooo :)

Hadi git benden sana diLediğince izin öyLe bir uzakLaş ki karda kalmasın izin.. cndan ercetinin bir sarkısından yazdım kafam bozuk bu ara.. :umursamaz:

Yağmur da yaşatmaz seni güneşte artık..Mevsim Sonbahar.....

Bu yazmakta..

''αякαм∂αη кσηυşαηℓαяıη нєρѕι αякα∂α тαкıℓмαуα ∂єναм єтѕιη ''

Mecali kalmamış bir haykırış .... kulaklarimda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…