Msn deki kişisel iletiniz

-domatesi neden güneşe koyarlar, -kızarsın diye, -yoooo neden kızıyım ki:)kaydirigubbakcemile3

etkiye tepkiyi bıraktım, uğraşmıyorum...
gerçekten umursamaz bir anımda yazdım hala da öyleyim.

No other I have in my mind ,no other I have more mine..No other I bear by my side..You have a piece of every single thought!

Bizim olmayı bekleyen sevinçler var..

Ben bir Cadıyım! Bu, elimde bir süpürgeyle uçabilme yeteneğim olduğunu göstermez
elbette ama asabımı bozanların kafalarına uçabilme yeteneğimin olmadığını da göstermez!

Sen sanarsın ki inSan sevdaSını içine Gömer...Benim Sevdam öyle biR Sevda ki inSanı gömeR

Yaşamak mümkünken bütün bu ömrü seninle söylenmedik bir çift söz yüzünden arta kalanla avunmak hüzündür..

KenDimi Sıfır Gibi HisseDiyorUm CarParsam Yok OLurSun !! ,)

birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz."

Bütün Kiremitlere Seni Seviyorum Yazdım, Dua Ediyorum Birisi Kafana Düşerde Seni Sevmenin Ne Kadar Acı Verdiğini Anlarsın :)))

Psikolojim Bozuk.. Emeqi Geçen Herkesin ................

Ne Umrumda olurSun..Ne Gözümde Durursun..Eywallah Demeden GiDerKen ıyiydi Kapı ŞuRada GeLdiğin YoLu ıyi BuLurusuN

ınsanLarın şerefsizLiği beni kasmaz ..! RaHat oLun benim yoLum sizin ki kadar ŞAŞMAZ..!

boş konuşmakta bir ihtiyaçtır...hele az öte de gider ihtiyacını...

hayallerle yaşamak lazım, hayallerde değil.

seni sevdiğim için sevme beni, nedenlerin olmalı kendince.

aşkı bulut yapın ve çok uzaklara gönderin, dışarı şemsiyesiz çıktığınız bir gün size dönecektir.

senin dert dolu dünyanda eğer aşk tanımsızsa ; beni niye çağırdın ?

"Belanın üzerine yağdığını görürsen,bil ki Cenab-ı Hak seni ikaz etmek istiyor, kendine çeki düzen ver." Hz.Ali

Ey, Yaradan´ın en güzel eseri!. "Sen olmasaydın, alemleri yaratmazdım!." dediği!. Var oluşunun şerefine, bütün varlığı hediye ettiği!.Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma,tutunduğum olmuşsa sana ve senin sevdana, işte onun hatrına!.Bulunduğun yerden, yüreğime bir damla su serper misin?.

benden nefret ediyorsunuz benim gibi olamadınız..!sürekli aleyhime kullanılacak bi zaaf kovaladınız...beni uzaktan izlediniz imrendiniz biliyorum,hiçbir zaman benim gibi olamadınız olmanızı diliyorum..!

Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım. Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin....

yokluğunun iki yakasını bir araya getirip;varlığını ilikler misin ömrüme...?

ınşaALLAH derse yakaran,ınşa eder Yaradan!

"insanları kader ayırmaz. insanları insanlar ayırır."

Kimse pahalıdan satmasın kendini... Biz biliriz herkesin indirimli günlerini...(!)

kızlarrr hangisini tuttunuz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…