• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket MSN de Karşılaştığınız En İlginç Olay Nedir ?

MSN de Karşılaştığınız En İlginç Olay Nedir ?

• Ankete Katılan
    71
hmm bende öyle ilginc seyler olmadi bitek arkadasla konustugumu saniyodum cocuk bana bi mail gönderdi. ac bak dedi bende sonucda arkadas dedim yani aklimdan öyle birsy gecmez ya hic.. o maili acmamla beraber adresim hacklendi gittiiii :((( allahdan baska adresde vardi cocukla orda güzl güzl konusuyomki adresimi versin diye az ugrastirmadi ama allahdan iyi biri cikti adresime kavustum ama kullanmadim dha ne olur nolmaz diye :D yoksa gelende rezil olup dururum yanii msnde arka yazim derken baskasna gider :D hehhee

Ya bana bi sapık musallat oldu nereye girsem karşıma çıkıyor her yerin kralı olmuş nası bi iştir anlatsa biri var ya müteşekkir olucam valla...Haset mi dangalak mı daha henüz derdini anlamadım dalga geçtiğini sanıyo gülüyorum salağa :52: Engellerse ölürüm kahrımdan başka derdim yok ..Ne amaçsız tipler var bomboş insanlar güler misin evet dalgana bakarsın!

Back