• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket MSN de Karşılaştığınız En İlginç Olay Nedir ?

MSN de Karşılaştığınız En İlginç Olay Nedir ?

• Ankete Katılan
    71
başkasına yazma işi çok yaparım da. daha kötü bişey geldi başıma:çok üzgünüm: bir erkek arkadaşla konuşuyordum msn den, çocuk da tam bir beyefendi, çok ağır başlı biri okuldan falan bahsettik. rakamlarla bişey yazmam gerekiyordu ve saftirik ben hiç bakmadan yazdım yolladım. kafamı bir kaldırıdım inanılmaz bir ifade yollamışım ve bende o ifadenin olduğunu bile bilmiyorum kesin kardeşim yapmıştır zatentatlicadiarzu rezil oldum tabii ağlayacaktım neredeyse:roflol: bir saat özür diledim çocuk önemli değil falan dedi ama aklından geçirmiştir tabi, ne terbiyesiz kız kullandığı ifadelere bak diyee:içelim: ayyyy:oklava: yine kızardım yaaa:kızgın:

internet cafede ablamla konuşuyordum üniversitedeyken. komik bişey yazdı kahkahayla gülmüştüm herkes bana baktı resil olmuştum... deli sandılar herhal..

MSN´i cok kullanmadigim icin haliyle ilginc bir olayla da karsilasmadim :icecream:

bır gun bır sıtede aynı memlketlı dıye yazıştığım bir kişiyle nerde oturuyordun kımı tanıyordun hangı okulda okumştun derken beyefendı benım hem mahalle arkadaşım hemde ılkokuldan arkadaşım çıktı çok şaşırmıştım. :P:1rolleyes:

msnden nefret ediyorummmm
allaan dangalagi ekler haberin olmazzz
bir gun kiz arkadasim benide ekleyerek tum arkadaslarina toplu mesaj atmis
ordaki tum erkekler diyebilirimmm ben reddediyorum onlar ekliyr baska baska adreslerdenn vee birdaha o arkadasimatembihledim asla ama asla benim msnimi katipta mail gönderme bunu bir defa daha yaparsan arkadasligimiz biter dedimm dana yine aynisini yapti ve yine ayni seyleri yasadim ve kocamda gördüü
bana guvenmeyen bir insan olsaydi dusunsenize ne yapardimm nasil aciklardimm yaaaa

Bir keresinde o zaman naz yaptığım şimdiki sevgilimin spaceinde bi şarkı ismi yazıyordu ben de çok merak ettim acaba bana söyleyebileceği bir şarkı mı diye...İndirdim şarkıyı dinliyorum...anam bi baktım ne dinliyorum özelliği açıkmışşşş benimki onu dinlediğimi gördü çok rezil oldum yaaa çünkü burnum havalardaydı hiç pas vermiyodummm bütün havam söndüüüü:roflol:

başkasına yazma işi çok yaparım da. daha kötü bişey geldi başıma:çok üzgünüm: bir erkek arkadaşla konuşuyordum msn den, çocuk da tam bir beyefendi, çok ağır başlı biri okuldan falan bahsettik. rakamlarla bişey yazmam gerekiyordu ve saftirik ben hiç bakmadan yazdım yolladım. kafamı bir kaldırıdım inanılmaz bir ifade yollamışım ve bende o ifadenin olduğunu bile bilmiyorum kesin kardeşim yapmıştır zatentatlicadiarzu rezil oldum tabii ağlayacaktım neredeyse:roflol: bir saat özür diledim çocuk önemli değil falan dedi ama aklından geçirmiştir tabi, ne terbiyesiz kız kullandığı ifadelere bak diyee:içelim: ayyyy yine kızardım yaaa:kızgın:

:roflol: aynısı daha dün benim başıma geldi :roflol::roflol: normalde o ifade bende vardı kimseye kullanmam ama kardeşimden çarpmıştım keşke çarpmasaydım. Bende bakmadan yollayıveririm. Sevgilimle konuşurken kafayı bi kadırdım o ifade :utangac: o kadar utandım ki anlatamam gülme krizlerine girdim :roflol: bir daha olmamasını sağladım artık ama olan oldu bi kere

birine yazarken diğerine yanlışlıkla yazma olayı başıma iş açıyodu iki arkadaşla yazıyom ama bunların arası bozuldu konuştuğum yazıyo ağzını yokla ne diyo falan anam ona yazacağım cevabı diğerine at sennnn anam ortalığı nasıl topladım valla hatırlamıyom ama binbir türlü uydurma yaptığım kesin

Back