• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrmn sahibine srpriz nikah:)

bilemiyorum.
karşındakini hazırlamadan bu olaybana pek doğru gelmiyor..insan bir kere evleniyor genelde.. .ona göre giyinmek ister belki daha bir bakımlı olmak ister belki anı doya doya yaşamak ister ,kişi.oysa ,şoktan o anı bile yaşayamayabilir.
şahsen ben kendi adıma pek hoşlanmazdım bu işten.
neyse mutluluklar dilerim size..

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhteşem... :asigim:
Tebrik ederiiiim sositososito
Nasılsa 28inde düğün var, nikahı önceden yapmışsınız, güzel bir sürpriz olmuş...
Güzel bir anı olacaktır ileride, mutluluklar dilerim a.s.

bilemiyorum.
karşındakini hazırlamadan bu olaybana pek doğru gelmiyor..insan bir kere evleniyor genelde.. .ona göre giyinmek ister belki daha bir bakımlı olmak ister belki anı doya doya yaşamak ister ,kişi.oysa ,şoktan o anı bile yaşayamayabilir.
şahsen ben kendi adıma pek hoşlanmazdım bu işten.
neyse mutluluklar dilerim size..

emin ol bu sürpriz sanada yapılsa ilk olarak şok etkisi yaratabilir haklısın ama inan hoşuna giderdia.s. benim fikrim tabi herkes farklı şeylerden hoşlanır ama ben bunu aylar önceden düşünmüştüm çok yakın bir arkadaşımla konuştum oda dene bakalım ayarlayabilecekmisin dedi eşim zaten düğünde olsun istemeyen biriydi bi gün benim doğum günümde yapalım dedi bende olmaz dedim çünkü sürpriz olmicaktı :1no2:neyse sonuç olarak eşimin böyle şeylerden hoşlancanı bildiğim için yaptım bunu giyinme bakım konusuna gelince zaten arkadaşımın nikahına gideceğimizi söylediğim için doğal olarak zaten bakımlı ve şıktı ondan şüphemde yoktuŞeniz yani karşındakini tanımadan böyle şeyler yapamazsın sonuçta düğünümüzede 20 gün kalıyodu evlenme planları olmayan biri olarak yapsaydım haklıydın o zaman :olmaz:işte neyse sonuç olarak benim eşim bu durumdan çok mutlu ve herkese gülerek gözlerinin içi gülerek anlatıyor onu tanımasam yapmazdım bunu tabi tepkiler farklı olabilir sende haklısın sanada tşk ederim:1hug:vereliniortak

çok güzel olmuş,düğünde yapılmasını istemiyormuş zaten,tam sürpriz olmuş,nikaha gittiğiniz içinde süslüsünüzdür dekaydirigubbakcemile3 mutluluklar dilerim

opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar çok mutluyum çok sevnçliyim kısaca anlatmak istiyorum benim 28 temmuzda düğünüm var nikahı aslında ben düğün akşamı salonda yapacaktık ama aşkım hiç istemiyordu dünde yani 8 temmuz doğum günüydü bende uzun zamandır planlıyordum doğum gününde ona sürpriz nikah yapmayı neyse belediyedeki memuru aşkımın ailesini hatta ortağını bile nikah şahidi olarak işin içine soktum sonuç olarak arkadaşımın nikahı diye belediyeye götürdüm biz beklerken kardeşi ve ortağı geldi tabi canım benim şok oldu bi süre konuşamadı şaşkınlıktan şimdide siz bana bi sorun bakalım evet dicemmi bende size bi sürpriz yapim dedi:jeyyar:tabi hayır dermi hiç canım benim sürpriz bir nikah kıymış olduk unutamayacağımız bir gün unutamayacağı bir doğum günü oldu:asigim:a.s.

tebrik ederim seni...dilerim ömrünüz heep güzel sürprizlerle dolu olur....mutluluklar...kaydirigubbakcemile3

cok güzel bir süpriz yapmısın cnm iyi fikir opuyorumnanaktan
mutluluklar dilerim hayırlı olsun inş a.s.

tatlım bence süper olmuş çok iyi düşünmüşsün farklı olmuş istersen gene düğün akşamı formaliteden nikah kıydırabilrsiniz... buarad resimlerinide paylaşırsan daha süper olur... tebrik ederim...

Back