• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb.

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Memurluk adlı konuyu açmıştım. Sonra bazı şeyleri açık açık betimleriyim için bir süre kapalı kaldim ve bu arada yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum emin olun bende de sıkıntı var mi diye de düşündüm ama yazdıklarımın hepsi malesef gerçek şaka gibi orada bunlar i yapan insanlar 30 yaş ve üzeri bende böyle bir ortam görmedim ömrü hayatımda böyle insanlar tanımadım ama yaşananlar ne sanri nede başka birşey birebir yaşandı. Son 1 senedir gerçekten çok uzuldum çok psikolojim bozulduğu zamanlar oldu gerçekten kendimi burda rahat hissettiğim için bazı şeyleri açık açık yazdım anlattim cunku bunlari birebir yaşadım ve halen daha devam ediyor. Amire yansıttim üstü kapalı olmadi cunku ben tektim o kişininse yandaşları çoktu kendimi anlatamadım daha üst amirlere böyle bir konuyu yaşadığım.halde anlatmaya ben utandım adımın böyle şeylerle anılmasından ben utandım ama o kişiler bunları yapmaya utanmadilar.
Psikologa git diyenler olmuş ona da epey bir seans gittim bende herhangi bir anormallik saptamadı bu yaşadığım şeylerden ötürü kaygı bozukluğu yaşadığımı kafama çok taktiğimi falan söyledi sonra başka bir psikologa gittim benim normal olduğumu oda söyledi yani bendd saptanan bir anomali yok ben etrafımdaki bu insanlara karşı nasıl.bir davranış göstermeliyim ne yapmalıyım nasıl.bir tutum sergilemeliyim nasıl.bu durumlar karşısında sakin kalabilirim bunu öğrenmek.icin gittim bana takmamam söylendi vs vs gibi şeyler.
Demissiniz ki uhrevi şeylerden medet umuyor inanın herşeyi denedim sonra dualara da başvurdum hicbir sey yapamayınca dualara da çok başvurdum dünya dua ile donuyor değil mi neyse dua da ediyorum sonuçta herkes ektigini biçer diye bir ata sizi var değil mi ilahi bir adalet var inşallah bu yasananlarda da ilahi adalet tecelli edecektir Allaha inancım sonsuz Allah sadece kötüye mühlet veriyor iste
Sabır da zehirli bir ot gibi istiyorsun ki sana kötülük yapan biri hemen cezasını çeksin istiyorsun cunku için yanmış
Eşimle ilgili olan konuda da hep okudum kendime objektif bakmaya çalıştım her olumlu yada olumsuz yazdıklarınızı da okudum kendime dışarıdan bakmaya çalıştım aşırı tepki verdigimi fark ettim evet ama bazen bazı birikimlerden de iste bazı şeylere aşırı tepki verdiğimiz olur mutlaka sizin de olmuştur.
Ağzı bozukluğa gelince genel olarak agzi bozuk biri asla degilim ama herkes bir insan sonuçta ve burda yaşadıklarımı ifade edebilmek için açık açık soyledim ama bu demek değildir ki bir insanla yüzyüze yada iş yerinde de böyle demek değil son derece saygılı bir tavır içinde ve de hassas olmaktan hep kaybediyorum iş ortamında da.
Kısıtlanma sürem bitince bunları yazmak istedim.

hımm şu evkadını muhabeti yapan arkadaşımızsın
bence psikoloğunu değiştir
Canım ev kadını tabirinin açıklamasını yapmıştım amacım aşağılamak degildi hatta keşke ev kadını olsaydım da yazmıştım ama siz onca derdin arasında sadece o tabire takilmissiniz
Sanırım evde olmanızdan ötürü diye bu kadar çok takildiginizi düşünüyorum
Yani eşler her ikisi de çalışıyorlarsa ev işlerinde birbirlerine yardımcı olmalılar demek istedim kaldı ki çalışmayan bayanlar da kendilerine yardım isteyebildiklerini söylediler peki çalışan bayan hayli.hayli ister eşim de hiç yardımcı değil.sagolsun

3 yıllık evliyim ve sabah 6 buçuk ta kalkıp ise giden ve aynı zamanda ev kadını gibi de evdeki bütün işleri yapan biriyim neyse bu akşam.bir mevzu gelişti eşim iki arkadaşı ile bizim.yasadigimiz şehre yakın başka bir şehre 1 saatlik mesafe olan neyse eşim iki arkadaşı ile oraya gitti televizyonumuz bozulmuştu tv almış bana 1 saat önce arayıp eşim.sen bir çay köy biz şurayı geçtik diye aradı bende eşim tek gelecek çay içemedi herhalde diye çayı koydum Evde de askılı badi iç çamaşırsız ve altında şortla oturuyorum uzanıyorum.hatta mağlum.cuma.aksami sabah ise gidip gelmişim.esimi bekliyorum gelsin diye meğer eşim çay köy demekle iki arkadaşını da davet etmiş eve ve saat 12 ama bana sadece çay köy biz şurayı geçtik diye arıyor yani eve arkadaşlarını davet edeceğini söylemiyor neyse kapı çaldı 12 de benim.ustum o şekilde ve arkadan arkadaşının sesi de geliyor bir süre durdum kapıyı o şekilde açamazdım hiç beklemiyordum.da iki erkek arkadaşını da davet edeceğini neyse kapıyı görünmeden az açtım hemen geri cekildim kendimi göstermeden sonra eşim beni içerde oyal.gordu kapının dışında arkadaşlarının sesi geliyor sonra gelin falan dedi öyle.esim onlarda allahtan uygun olmadığını anladılar herhalde biz girmeyelim dediler sonra eşim.eve girince bir kıyamet koptu sen beni ne duruma.dusurdugujun farkında mısın dedim.kapiyi bu şekilde açmamı beklemiyordun herhalde dedim hem.ne işi var iki adamın gece 12 de evimde dedim hole tv yi bıraktılar iste gittiler neyse bizim.aramizda bu yüzden bir kavga koptu ben seni ararim çay köy diye diyor bana ama.gecenin 12 sinde iki tane adamı eve sokmak isteyeceğini beklemiyordum ondan yani eşimden aramızda böyle bir yanlış anlaşılma oldu oda benim onları da davet ettiğini anladigimi sanmış yaa bana gore kapıdan tv yi bırakırsın gidersin deme eve girmek neyin nesidir gecenin 12 sinde yok efendim esim sen ne düşündün ben gabay miyim bak seni döverim diye bana bağırmaya başladı bende ona bağırdım.beni ne duruma.soktugunun farkında mısın diye gece 12 de ikitane adamın benim.evimde işi ney diye yok arkadaslarininarabasinda gezmiş mis falan diyor Yaa dedim bak yaptığın normal.birsey değil dedim şu an çok kötü bir kavga ettik ve biz ev almak üzereyiz ben kredi çekecektim o nakit borç bulacaktı falan evlendigimizden beri misafiri normal.zamanda evime girmez ailesi 7 saat uzaklıkta yasiyor bu gelin çalışıyor demezler hafta ici tam.3 seneden 3 kere evime gece 13 de 1 de evime girdiler neymiş uzaktan geliyorlarmış birde bu tuz biber ekti üstüne hadi akrabalarına göz yumduk ta arkadaslari nin ikitane adamın gecenin 12sinde evimde işyeri neymiş haksız mıyım
bu adam bir türlü karım.calisiyor sabahın köründe kalkıp ise gidiyor demiyor bana ev kadını muamelesi yapıyor hemde calisiyorum eve para getiriyorum. Üstelik ev almak için kredi çekicem
ne yapmalıyım.bu bardağı taşıran damla oldusabahin köründe kalkıp ise gittim çok uykum var ama bu sorununyasadim uyuyamiyorum sinirden uyku hapi ictim ama nasıl uy uçak.sinirden boğumlarım agridi

lalezar izinle önceki konuyu buraya alıyorum
insanlar daha iyi değerlendirirler
Önce paylaşmıssin sonra iznimi aliyorsun yaptınız hoş değil Ben buraya eski konuları buraya yapıştırmanız için gelmedim

Canım ev kadını tabirinin açıklamasını yapmıştım amacım aşağılamak degildi hatta keşke ev kadını olsaydım da yazmıştım ama siz onca derdin arasında sadece o tabire takilmissiniz
Sanırım evde olmanızdan ötürü diye bu kadar çok takildiginizi düşünüyorum
Yani eşler her ikisi de çalışıyorlarsa ev işlerinde birbirlerine yardımcı olmalılar demek istedim kaldı ki çalışmayan bayanlar da kendilerine yardım isteyebildiklerini söylediler peki çalışan bayan hayli.hayli ister eşim de hiç yardımcı değil.sagolsun
üslübun konun vs bana güzel gelmedi hele mağdur gibi gösteermen hiç inandırıcı değildi
bana göre

Size güzel.gelip.gelmemesi umrumda değil hem.siz kimsiniz yaa ev kadını lafını takıntı yapan biri yüzlerce kez açıkladığım halde
Ayrıca ben buraya mağdur edebiyatı yapmaya gelmedim burda mağdur edebiyatı yapmaya ihtiyacim yok yaşadıklarımı anlattim ve fikir görüş istedim
Gidin Allah aşkına sizinle ugrasacak degilim küçük takıntılarınız ve siz küçük kalın gibin o değer mi yorumlarınızı!!!! Başka yerde yapın sizden yorum istemiyorum ben
Haydi

Ne hakkında bahsettiğiniz anlaşılmıyor, herkes her konuyu okumuyor. Dolayısıyla özet geçmeniz daha mantıklı olurdu sanırım. Ha anlayan anladı onlar yazsın diyorsanız diğer açtığınız konudan devam etseydiniz. Biz niye yarım kalmış, anlamadığımız konuyu okuyup zaman kaybediyoruz.

Size güzel.gelip.gelmemesi umrumda değil hem.siz kimsiniz yaa ev kadını lafını takıntı yapan biri yüzlerce kez açıkladığım halde
Ayrıca ben buraya mağdur edebiyatı yapmaya gelmedim burda mağdur edebiyatı yapmaya ihtiyacim yok yaşadıklarımı anlattim ve fikir görüş istedim
Gidin Allah aşkına sizinle ugrasacak degilim küçük takıntılarınız ve siz küçük kalın gibin o değer mi yorumlarınızı!!!! Başka yerde yapın sizden yorum istemiyorum ben
Haydi
bak kuzum bu platformda konu açılır yorum yapılır
ilk konunda bende oturmadı ikinci konunda aynen
ki bu benim yorumum diye belirtirim genelde
ha başkası farklı düşünür buda onu ilgilendirir
açtığın bu konuda duyar kasman hiçbir şey ifade etmiyor bu yorumunun yanında
ki insanlar hakkında pek yanılmam
nasıl biliyorsan öyle yap haydi bakalım

Son düzenleme:
Ben yazayim hanimefendinin konusunu
Is yerinde sorun yaşıyor
8 yıldır emek verdim müdür olma ihtimalim.var diyordu
Ama.is yerinde bir kişi cok.kotu, diğer herkesi örgütlüyor konu sahibesi saf dışı kalıyor
Psikoloğa da gitmis yukarida da anlatmis

Benim önceki konudaki.tavsiyem hala geçerli
Tayin aldır, tayin iste, baska yere tayin git!

memurluk konunuza baktım şimdi gerçekten çok acayip. tamam hadi iş yerlerinde çekememezlikten iftira olur diyelim de size yapıldığını söylediğiniz şey, çok amaçsızca.tuvaleti pis bıraktığınızı kokuttuğunuzu iddia edince ellerine ne geçecek?
ilginç

Arkadasim.psikolog takma demiş, kaygı bozukluğu teshisi konmuş
Bunlar boş seyler degil
Detaylarda boguldugunu ben de diger konunda anlamistim zaten baya betimlemistin
Bence uzun sure aynı psikoloğa gitmek ve ona göre bir davranis sekli oturtmak daha dogru olur
Tayin olmuyorsa 12 aya kadar ücretsiz izin de bir alternatif bunu da düşün derim

Cidden gittiyseniz psikoloğa, araştırıp eğitimleri daha iyi olan bir psikoloğa gitmenizi öneririm. Ben de psikoloğum ve yazdığınız şekilde bir terapi uygulandıysa size çok baştan savma olmuş ve derinlemesine incelenmemişsiniz, geçiştirilmişsiniz. İlla ki size bir tanı konmasına gerek yok. Tanı almıyoruz diye psikolojik sağlığımız tam olacak değil. Hayatınızda bazı şeyleri yoluna koyamıyorsunuz belli ki, hayatınızı sağlıklı bir şekilde sürdürmekte zorlanıyorsunuz. Bunun için elbette ki psikolojik destek almalısınız. Çevrenizdeki insanları sihirli değnek dokundurarak değiştirme gibi bir yol yok. Değişim bizimle başlıyor; adımı atması gereken de sizsiniz. Hayatınızda yaşadığınız problemleri her daim çevrenize atfederseniz ne hayatınızda bir şeyleri yoluna koyabilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz.

eşinizle olan konuyu hatırladım haksızdınız.
diğer konuyu bilmiyorum.
bana fevri ve takıntılı geldiniz.
Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.

Back
X